Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giren beden eğitimi öğretmenleri kaç kişiyiz?

Hazirandaki 500 kişilik atamada sadece 4 kişi atandı. En iyimser ifadeyle 96 kişi var bekleyen...

Beden eğitimi atama bekleyen kaç öğretmen var sayı belli mi?
Alım çok oluyor mu atamalarda ?

Eee ses çıkmamış herkes atanmış galiba beden eğitimi atama bekleyen yok galiba?

450 atanamayan var bunların 100 kişisi beden eğitimi mezunu mu ?
yani burda atama bekleyenlerden daha önce sınava girip sıralamasına bakabilecek kimse yok mu?
yada tam tersi beden eğitimi öğretmenliğinden atama bekleyen yok .
usomer yolladığın watsapp linki kapalı galiba bekleyen insanlar atandı:)

Kardeşim BLACSEA bende engelli kontenjanından besyo okuyorum formasyon alabilirsem ekpss ye beden eğtimi öğretmeni olarak girecem atanırsak bize sağlık raporu verirler mi beden eğtimi öğretmenliği yapabilirmi diye birde kaç kişi bekliyor engelli beden eğtimi öğretmeni olarak atanmayı benim okulun bitmesine daha 2,5 yıl var Spor yöneticiliği okuyorum bizim vaatsap gurubu kurmamız lazım birbirimizden haberimiz olması için geçen sene 40 kişilik kontenjan açmışlar beden eğtimi öğretmenliğine normal beden eğtimi öğretmeni ataması 75 puan ile yapılıyor. Biz ekpss den 60 'la atanırmıyız acaba? Sen kolay atanırsın diyende var size beden eğtimi öğretmenliği yapabilir diye sağlık raporu vermezler diyende var yani

Kaç kişi var kardeşim guruba giremiyoruz vallahi

Zeniya usomer Blacsea benim bi sorum var. kronik böbrek yetmezliği hastası olarak besyo okuyabilir miyim? :) konuyla alakasız ama cevap verirseniz sevinirim. Antrenörlük okumak istiyorum...

kenan91

Hayır olmaz bedensel engelli görme engelli eğitebilir zihinsel engelli ve down sendromlu olmak lazım engelli raporununda%25 ile %50 olması lazım %24 olmaz %51 olmaz

Zeniya cidden mi :( bi kılavuz okumuştum ama sanki olabilir şeklinde okudum. raporum %64'tü yeniledim %78 verdiler. KBY + Hipotroidi.

Hayallerim yıkıldı gerçekten...

benim bildiğim spor yöneticiliği okuya biliyor engelliler ama diren beden eğitimi ve spor öğretmenliği için zaten kontenjan tanımıyor ünvteler.
ama formasyon alınıp ataman olur mu???

Blacsea antrenörlük ya da spor yöneticiliği okuyabilir miyim? Kronik böbrek yetmezliği hastası olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada üste ki bazı arkadaşlarımızın yanlış yönlendirmelerine sakın takılmayın bende atama bekliyorum ama mevcut durumda atama bekleyen sayı hakkında net kimsenin bilgisi yok.
sınava girmiş ve alan sıralamasına bakıp bizi de kimse aydınlatma zahmetinde bulunmuyor.
ama tahmini olarak 450 toplam atama bekleyen öğretmen var resmi verilere göre bunlarında 20-30 kişisi beden eğitimi öğretmenliği için atama bekliyordur.
bu konu hakkın başka bilgisi olan arkadaşımız var ise bizi de bilgilendirir ise seviniriz.

kenan kardeşim ben öyle okumuştur ama sen yinede araştır.yöneticilik okuyabiliyorsun diye biliyorum.

20-30 kişi bekliyor ama 50 kişilik kontenjan mı verdiler şimdi :))) Sırf bizim grubumuzda 43 kişi var arkadaşım. Ve sen de bu grupta yoksun sanırım

usomer ee gözün aydın grubunuzda ki 43 kişi de atandı demektir.hayırlı olsun şimdiden arkadaşlara.

usomer
Bende guruba girmek istiyorum numaramı buraya yazamam ne yapmam lazım

beni de alsanıza gruba :) belki biri yardımcı olur bilgisi vardır besyo okuyup okuyamayacağımla ilgili. kaç tane üniyi ararsam arıyım hepsi kılavuzu inceleyin diyor, durumumla ilgili net bir şey yazmıyor kılavuzlarda

Blacsea

Evet formasyon alıp beden eğtimi ogretmenide aynı şekilde olabiliyoruz ayrıca istanbulda engelli beden eğtimi öğretmeni var youtube engelli beden eğtimi öğretmeni yazın çıkar öğretmenin adı Ramazan Sincar

Zeniya hem olmaz diyorsun hem de şimdi olur diyorsun hocam bi karar versen? :) kronik böbrek yetmezliği hastasıyım şu an böbrekten 75 + 10'da hipotrodiden. Engel oranım şu an %78

@kenan91Benim saydığım engelli prosedürlerine uyman lazım kardeşim bedensel engelli,eğitebilir zihinsel engelli , görme engelli, down sendromlu olmak lazım %25 ile %50 engelli olman lazım %24 olmaz %51 olmaz senin engel gurubun BÖBREK YETMEZLİĞİ ayrıca engelli oranın %50 'nin üzerinde büyük ihtimalle olmaz yani kardeşim.

Blacsea
Kardeşim devlete atama beklerken özel okullardada beden eğtimi öğretmeni olarak çalışabilirsin özel sektörün %4 engelli çalıştırma zorunluluğu var ayrıca engeli okullarında beden eğtimi öğretmeni olarak çalışabilirsin birazcık tanıdık torpil lazım sadece anlatabildimmi ? 😉

Engelli beden eğtimi öğretmeni yokmu bekleyen

Engelli olarak beden eğtimi öğretmeni bekleyen yokmu yaa

Bana kesin bir bilgi verecek var mı? :)

Kronik böbrek yetmezliği hastasıyım. Engel oranım %78

Antrenörlük veya Spor Yöneticiliği okuyabilir miyim?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenan91

Kardeşim sana 3. Kere diyorum engelli raporun %25- %50 olması lazım engelli oranın yüksek ve eğitilebilir zihinsel, görme, fiziksel , down sendromlu engelli olman lazım kardeşim böbrek yetmezliği olmaz !!!

:(

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engelli beden eğtimi öğretmenliği
2020/2021 yılı 50 kişilik kontenjan ve taban puanı 60 ile kapatmış bilginize...

Tam 60.000 lamı kapamış çok fazla değil mi ? Ben 55 lere kadar kesin düşer diyordum kesin bilgi Zeniya ?

Merhaba arkadaşlar özel okulda beden eğitimi öğretmenligi yaptığım sırada iş kazası geçirdim bedensel engel raporum 47 bu yıl ekpss başvuru yaptım atanmam için kaç puan almam gerekiyor şimdiden teşekkürler

BESYO
Vallahi kalbinden rahatsız savaş abimiz ekpss ye beden eğtimi öğretmeni olarak girmiş 58 puan ile atanamadı ama taban puan 60 küsürmüş 2 puan ile atamayı kaçırdı en az 60 en fazla 75 alman yeter büyük ihtimalle kardeşim

Zeniya
Aynı zamanda bugün engelli öğretmen ataması yapıldı haberin olsun

Blacsea
Kesin bilgi kardeşim taban puanı 60 ile kapattı büyük ihtimalle 55 lete 2. Atamada iner

Engel raporumu yeni aldım ilk defa gircem sınava kardeş vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim

WhatsApp grubunuz var mı?

Üst Alt