Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giren beden eğitimi öğretmenleri kaç kişiyiz?

BESYO

Geçmiş olsun, vallahi bugün engelli öğretmen ataması yapıldı .birdaha ki engelli öğretmen ataması ya haziranda yada gelecek sene şubatta olur. Genelde yılda en az 1 kere yapılıyor

Bugün engelli memurluk sınavı için son gün git başvur derim önce aile sosyal politikalara gideceksin ordan ösym ye 12 şubat son gün ekpss geç başvuru tarihi ise 11 mart 2020 ve 12 mart 2020 ekpss 2 yılda 1 yapılıyor ama 4 yıl geçerli oluyor 2 yılda bir sınava gireceğin için hangisi daha yüksek ise o geçerli oluyor bugün ekpss ye git başvur kardeşim 12 şubat son gün en kötü 11 mart ve 12 mart

Ekpss 2020 sınav tarihi 26 nisan 2020

BESYO mezunları buraya

atama bekleyenler kimler :cool:

Merhaba hocam ben varım

Kardeş WhatsApp grubuna gönderdiğin likten giremedim yardımcı olurmusun
usomer kardeş WhatsApp grup daveti iptal edildi yazıyor nasıl gruba girebilirim

Beden eğitimi öğretmeni - ekpss

EKpss sınavından beden eğitimi öğretmeni olarak atanmış olan birisi varmı? 2020 sınav da kaç puan almamız gerekiyor?

Arkadaşlar telegramda ekpss gruplarina katılmanızı tavsiye ederim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet arkadaşlar 27 kişi daha atama var bekleyen arkadaşların puanları ne durumda...
atama puanı 55 e düşer mi sizce?

Blacsea

55 e düşermi bilmem benim branşımda beden eğitimi değil zaten ama 55 alanı da öğretmen yapmamaları lazım bence. 65'den aşağısı elenmeli diye düşünüyorum. Kafadan sallasan 55ten fazla alırsın zaten kardeşim. Üstelik lisans bitirmiş insanlarsınız.

Haziran 2020 alımında 57,5 ile beden eğitimine atandım 53,2 tarzı bir puanla son kişiyi aldı.

Seca bak işine .....

On72 hayırlı olsun kardeşim hangi ile ataman yapıldı?
Senin adına çok sevindim....
53 e kadar düşütü demek acaba açıkta kalan var mı?

Hocam ben tarih öğretmeniyim, 75 engelim var. Bu ekpss'den atanma ihtimalim nedir 80 üstü puanla

Sağolasın blacksea kardeşim. Şanlıurfa iline atandım. Personel Genel Müdürlüğüne ikamet ettiğim ile tayimin alınmasıyla alakalı dilekçe verdim. Ağustos ayında 12-17 aralığında filan eş tayinleriyle beraber engelli öğretmenlerinde yer değiştirme başvuruları alınıyormuş. Ama şans işi tayininizi ikamet ettiğiniz (veya istediğiniz) ile kontenjan dahilinde yani kontenjan mevcut ise ( Personel Genel Müdürlüğü) tarafından nakil talebiniz erkenden de onaylanabiliyor diye biliyorum.Açıkta kalan beden eğitimci varmı bilmiyorum valla. 53,2 son alınan kişiydi ve mezuniyet tarihi 2000 di. Yani 20 yıl önce mezun olmuş bir beden eğitimci hocamızdı. Çünkü sistem en düşük kapatanı gösteriyor. Sizlerde başvuru yaptıysanız alınan son kişinin puanını görüntüleyebiliyorsunuz.

on72 yok kardeşim ben sınava girememiştim.Ekim ayında ki sınava gireceğim bende 2005 mezunuyum halan bekliyorum.
İnşallah beden eğiminden çok bekleyen kalmamıştırda bizde atanırız. Bir sorum daha olacak sana ;
Öğretmen olur sağlık raporu aldın mı? İşlemleri nasıl tekrar doktorları geziyor musun? Doktorlar oran veriyor mu yeniden ? Yoksa sadece olur olmaz mı diyorlar?

Blacsea
Oran vermiyorlar ama kuruldaki gibi geziyorsun doktorlari.birde en son aldigin saglik kurul raporunu hangi hastaneden aldiysan ordan istiyorlar.banada sacma gelen yer burasi.ben samsundan almistim raporumu,suan tokattayim.samsuna gidip almammi gerekiyo anlamis degilim...

blacksea kardeşim. Sabayrak05 kardeşiminde söylediği üzere sağlık raporunun alındığı hastaneden öğretmen olabilir yazısı alman gerekli. Bana yakın bir yer olduğundan bir sıkıntı yaşamadan gidip aldım. Diğer benle atanan arkadaşım problem yaşadı. Stres yaptı tansiyonu yükseldi filan o yüzden onun raporunun verilmesini 1 hafta uzattılar efor testi, verilen cihazla 24 saat evde tansiyon takibi filan. Ama benimkinde çok şükür elhamdullah sıkıntı olmadan aldım. 2 güne filan halledebileceğin birşey zaten sağlık kurulu hastalarına muayenede öncelik sağlanıyor doktor sekreterine kurul hastası olduğunu söylersen. Sağlık kuruluna öğretmenlik için olduğunu söyleyip kayıt yaptırıyorsun 200 tl de sağlık kurulu rapor ücreti aldılar. Branşları tek tek dolaşıyorsun sağlam yazıyorlar. Hastalığının olduğu branş ise çeşitli tektikler (tam kan vb.) yaptıktan sonra o da gerekeni yazıyor. En sonda da sağlık kurulundaki görevliler tüm iklim şartlarında ve Türkiye'nin her yerinde öğretmen olarak görev yapar tarzı bir evrak verip onaylıyor. O raporu evraklarınla beraber MEB e sunuyorsun. MEB de hastanene üst yazı yazıp raporunun doğruluğunu teyit edip geri bildirim alıyor. Sonrada valilik makamına meb tarafından atamanın uygun görüldüğüne dair bir yazı yazılıp kararnamen valilik makamınca uygunluğu imzalanıyor. Ardından okulun belirlenip göreve başlama yazın okul müdürün tarafından yazılıyor.

Arkadaşlar meraba bu rapordan sonra öğretmen olabilir yazısı yada mesleği yapabilir gibi şeyler kesin alınıyor mu

Arkadaşlar ;

1. Ben artık beden eğitimi grubunda değilim.

2. İlk atama 82 ikinci atama 68 üçüncü atama 60 ile kapattı diye biliyorum.

3. Atandıktan sonra rapor aldığınız hastaneden olmak koşuluyla " öğretmenlik yapabilir raporu " alınması mutlaka gerekiyor.

4. Sorulara çok geç döndüm kusura bakmayın. İş hayatından buraya bakma fırsatımız olmadı.

Ekpss ye girip de hangi branşlarda öğretmen olabiliriz acaba bilgisi olan bilgi verebilir mi?

Evet atama bekleyen beden eğitimi öğretmeni kaç kişiyiz bilgisi olan var mı arkadaşlar

atanma tercihlerini nereden takip edeceğiz hiç bilgim yok

Atamaları nereden takip edebiliriz ben e kpss 2020 den 64.227 aldım lisans spor yöneticiliği 2019 mezunuyum formasyon da aldım beden eğitimi öğretmenliğimde var yani
usomer 64.227 ile atanma şansım var mı

Son düzenleme:
BESYO mezunu olanlar varsa yazsın sayımızı bilelim

Arkadaşlar böyle puan alarak beklersek olmaz twetrde bi etkinlik yapmamız gerek lütfen duyarlı olalım kimse için değil kendimiz için çabalamalıyız..

usomer

ögretmen olur raporunu şimdiden alabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba hocam peki bu raporu önceden alabiliyor muyuz öğretmen olabilir raporunu yani mutlaka öğretmen olunduğunda mı alınıyor önceden alsak bir sorun olur mu?

on72
Merhaba hocam peki önceden alsak bu raporu öğretmen olabilir raporunu o şekilde de olur mu bir sorun çıkar mı?

Engelli raporumda işitme gerektiren işlerde çalışamaz yazmışlar ben beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum ancak bu ibare öğretmen olabilmeme bir sorun teşkil eder mi sadece işitme engelim var bedensel bunun dışında hiçbir sorunum yok merak ediyorum sorun olmaz inşaallah

Son düzenleme:
Paranoya
HOCAM ATAMANIN NE ZAMAN OLACAĞI BELLİ DEĞİL SANIRIM. bENCE ATANDIKTAN SONRA alın. " engelli raporunuzun olduğu " hastaneden olma şartı var

TC1992
Hocam gözleri göremeyen , tek kolu ampute arkadaşlar var çalışan. Sorun olacağını sanmıyorum...

@usomer peki hocam 64.227 ile atanma şansım var mı

branş bazı sıralamasında bi beden eğitimi öğretmeni diye 8307 kodlu bir seçenek var onda 2. Sıradayım birde beden eğitimi ve spor öğretmeni diye 7102 kodlu var onda 60. Sıradayım bu ne iki seçenek var

Lisans spor yöneticiliği mezunuyum formasyon da aldım

Hayır olmaz bedensel engelli görme engelli eğitebilir zihinsel engelli ve down sendromlu olmak lazım engelli raporununda%25 ile %50 olması lazım %24 olmaz %51 olmaz

Şartlar hala bu şekilde mi? fiziksel engeli olmayıp sadece iç hastalığı olanlar giremiyorken görme engelliler, zihinsel engelliler girebiliyor mu? Bide oranlar da hala aynı mı?
Bide bu oranlar özel yetenek ile öğrenci alan diğer bölümler içinde geçerli mi? Atıyorum Grafik Tasarım okumak içinde %25-%50 şartı varmı? varmı bilen.

Üst Alt