Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'ye giren beden eğitimi öğretmenleri kaç kişiyiz?
cnsn01 peki 2 düz memur 2 öğretmen ataması mı yapılıyor 1 senede ilk atamalarda şansım yok sanırım 64.227 puan lisans mezunuyum beden eğitimi ve spor yüksek okulu formasyon da aldım yıl sonu öğretmenlik atamalarını beklemek istiyorum
2 senede bir sınav yapılıyor ya işte o iki senede bildiğim kadaryla 3 atama yapıyorlar ama 2. Atamayı nezaman yaparlar onu bilemem ama sanırsam 2021 içinde olur
@Mc2 1-5 şubat arası 500 kişilik e kpss öğretmen atamaları olacak 1-5 şubat ön başvuru 11-15 şubat tercihler olacak
Bu öğretmen atamasında beden eğitimi öğretmenliği 73 taban puan ile kapatmış 29 kontenjan ile kontenjan azdı sanırım genelde hep 40-50 kontenjan açmışlar bu sefer 29 vermişler ve 64.227 puanım var 2. Atama sizce 64 lere düşer mi olmazsa mecbur 3. Atama bekliycez bu haziran da 60 a kadar düştü son atama da rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve 2 yılda 3 atama olacaksa ağustos eylül gibi 2. Atamalar yapılır bence bu sadece benim tahminim
seyit konYöneticilik bölüm mezunuyum puanım 64.227 formasyonla giricem senin puan kaç ve bölüm ne yöneticilik sıralamam 50 lisans sıralamam 9457 iyi kontenjan verirlerse şansım olabilir diye düşünüyorum 2. Öğretmen ataması
TC1992
Haziran ayı içerisinde yeni bir atama olması için Mayıs ayında engelliler haftasında Ankara'da buluşmak ve sesimizi mitink le duyurmak istiyoruz. Çünkü 2020 yılında yapalan 2 atama da sadece 2018 yılı puanıyla oldu. 2020 EKPSS yılsonuna alınmıştı çünkü. Bu yüzden mağduriyetimiz var. Bu mağduriyet Haziran ayında yapılacak 700 atama ile giderilebilir
arkadaşlar meraba bende raporu aldığım hastaneden öğretmenlik yapabilir kağıdı almam lazm ama boş randevu bulamıyorm napmam lazım evrakları milli eğitime vermem lazım
valla en son öyle yapacam şansımı denemek zorundaym çünkü ikamet ettiğim şehirden almadım o ara başka şehirdeydim yol gidecem diye şansa bırakmak istemiyorum
alseay bence beden eğitimi daha avantajlı ben yöneticilik okudum ama öğretmen en azından antrenörlük uzmanlık alıyor bir branş ancak öğretmenlik dersleri daha çok fiziksel ağırlıklı olacaktır ve 2 bölümün dersleri çok farklı spordan ziyade yönetim,rekreasyon ağırlıklı oluyor dersler
Beden eğitimi son atama 73.6 kapatmış sizce 2. Atama 64.2 puana gelir mi bu korona yüzünden e kpss 2020 girenlere kötü yansıdı 2020 sınavı ataması 2021 sarktı 2022 sınavı ertelenemez ise 2020 girenler hep mağdur olacaklar inşaallah 64.227 atanmama yeter yoksa iş bulamıyorum
Ekpss ye giren BESYO beden eğitimi grubu
Sıralama yapıyoruz.listwde 214 kişi var .buyrun bekliyoruz.
Link Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin: https://chat.whatsapp.com/JwpqaUfU9HGAQmJq49rKQ7
arkadaşım guruba çağırıyorsun verdiğin link çalışmıyor ?
arkadaşım guruba çağırıyorsun verdiğin link çalışmıyor ?
ayrıca 214 kişi de atama mı bekliyor besyodan geçen atamada 90 kişi vardı 214 kişi nasıl bir anda artma oldu?