Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Sa kolay gelsin
ben engelliyim yüzde 49 raporum var raporun büyük kısmı göz ile alakalı.
4.yıllık üniversite mezunuyum açıköğretimden bitirdim.
Ekpss sınavı hakkında pek bilgim yok.
Sınava hazırlanmak için nerelere hangi derslere veya kitap vs.önerecek varmı.
şimdiden teşekkürler.

sitemizde ArTe diye bir kardeşimiz var. kendisinde EKPSS ile kitaplar mevcuttur ona ulaşarak bu kitaplardan elde edebilirsiniz. derslik ise her dersten sorunmaktadır.

KPSS e hazırlanıyor gibi hazırlana bilirsiniz ben öyle yaptım 91puanla Atandım... EKPSS kaynaklarına para vermeyin bir işe yaradıkları yok basım hatası, yanlış soru, yanlış bilgi dolu hep...

ben de kpss ye çalışır gibi çalışmıştım ve de kpss bölümüne gitmiştim dersanenin 2012 ömss dr atandım

aynen öyle. bin tane yayın var binide aynı sual soruyor ama binide farklı cevap veriyor... buda bize zarar...

2015 te sınav yok galiba 2016 da var 2 yılda bir oluyormuş sınav öylemi ?

evet 2 yılda bir oluyor... ama ocakta kpss sistemi değişeçek bilgin olsun.

2014 e-kpss lisans bazında girenler bir yardım edebilir mi?

Arkadaşlar ben 2012 lisans e-kpss sınavında kendimi denedim ve 52 net çıkardım.Sizce çalışma stilim ne olmalıdır?2014 sınavı sanırım biraz daha zordu.Benim hedefim 90 ve üstü puan alabilmek.E-kpss lisans yayınlarından hangisini tavsiye edersiniz kitapseçe baktım aşırı kasvetli geldi soruları.Sanırım o tarz sorular gelmez diye tahmin ediyorum gelse de herkes dökülür sınavda.Tecrübelerinizi bana ve buradakilere aktarabilir misiniz?Saygılarımla.

EKPSS Kitap Önerisi

Arkadaşlar Ocakta EKPSS Gireceğim Bilenler Kitap Önerisi Yaparsa Sevinirim . Ondan Önce Birkaç Sorum Var Cevaplarsanız Minnettar Olurum.

%80 Raporum Var Anemi Hastasıyım Meslek Lisesi Mezunuyum (2014 Mezunu) Eylülde Üniversiteyede Başlıyacağım. Sınava Girebilirmiyim ?

Kitap Öneriside Yaparsanız Çok Sevinirim. Böyle Çok Sıkmayan Çok Kalın Olmayan Kitaplar. Bende Yediiklim var Geçen sene Aldım Ama 1000 Sayfa İnsan Başlamaya Korkuyor...

Kitap Haricinde Youtube Videoları Gibi Çalışabileceğim Başka Şeyler Varsa Söylermisiniz... Bu Yıl Kazanmak İstiyorum Daha Önce Hiç Girmedim. YGS Girdim 250 300 Arası Aldım 2 Kere Girdim EKPSS Girip Artık Aileme Yük Olmak İstemiyorum. Aksine Aileme Yardım Etmek İstiyorum. Herkesin Tavsiyelerini Bekliyorum...

murat yayınları almada ne alırsan al çok yüzeysel geçiyor internette mat için şenol hocayı tarih için hakan dedeyi tavsiye edebilirim bir çok insan ekol hocayı da beğeniyor

Adalet yayınları

Arkadaşlar adalet yayınlarından konu anlatımlı 2014 ekpss kitabı aldım 2016 ekpss ye çalışmak için bu yayından çalışanlar biraz bilgi verebilir mi sizce iyi bir yayın mi çalışmamda yaralı olur mu ??

Size yardımcı olabilirim ders videoları ile alakalı yalnız mesaj sekmeniz kapalı.

Siz bana mesaj yollayın bende birkaç gün içerisinde videoları hazır edip tarafınıza yollayayım.Olmaz mı?

deep_blue85 banada yardımcı olabilir misiniz. bahsettiğiniz videolardan sınavlara bende çalışmak isterim.
kardelen. kardeşim benimde matematik bilgim pek iyi değil bu konuda bana destek çıkabilir misin.

evet EKPSS için geçerlidir ama hala bir değişiklik yapılmadı yapaçaklarmı bilgim yok.

EKPSS'ye nereden hazırlanabilirim?

Arkadaşlar EKPSS'ye kurs vs veya bireysel yöntemler (kaynak vs.) nasıl çalışıp başarılı olabilirim? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Bireysel calisacaksan once matematik turkceye agirlik ver son ay genel kulturu ezberle Matematik sorulari kolay internetteki mat 1 videoluruna calisirsan ekol hoca senol hoca v.s yeterli olur turkcede bol bol soru coz kolay gelsin

tarih sıkıntı tarih. Hakan Dede'nin videolarını bitirdim, Data nın kitabını bitirdim (inkılapların sonuna kadar) ama netler acınası durumda. Dersaneye de gidiyorum. Türkçe, Matematik, Coğrafya halledilir ama.

Üst Alt