Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

Merhaba,
Ben Lisans KPSS, kardeşim de Lise Ekpss'ye hazırlandığı için söylüyorum; Ekpss kitapları daha yüzeysel ve basit. Soru bankalarıda aynı şekilde. Ben Ekpss kitabı almanızı ve fazla ayrıntıya girmemenizi öneririm.

Son düzenleme:
EKPSS Murat Yayınlarını kullanan var mı??

Selam arkadaşlar merak ettiğim bir konu daha ortaya çıktı. :D Acaba aranızda Murat Yayınlarının EKPSS kitabını kullana var mıydı?Eğer var ise kitap hakkında görüşlerini paylaşır mı? (sizce nasıl bir kitap almaya değer mi ? )
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN. ;):D;)

Murat'ın yayınını aldım ben kendisine, size de tavsiye ederim. Bilindik ve kaliteli yayındır. Tabi bir de dersaneye gitmekte kendisi. Dersanede genel lise kpss formatında, Ekpss sınavı nisan ayında olacağı için konuları tamamlamamış olacak ama ön hazırlık için gitmesini istedim.

rmzn16 açıkcası ben kararsız kalmıştım Ekpss kitabı mı yoksa Kpss kitabı mı alayım diye siz incelediyseniz Murat yayınlarını alayım Ekpss olarak o zaman , pişman olmam değil mi? ayrıca Düşenceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
BU KİTABI NEREDEN BULABİLİR PEKİ?

Aslında her zaman çift kitap ile çalışmak en mantıklısı, kardeşime dershane (ihtiyaç)kitap vermesine rağmen, ben ekpss kitabı da aldım. En azindan ekpss sorulari hakkinda fikir sahibi olabilmek adına.Kendim lisans mezunu öğretmenim. Ben bile çift kaynaktan konulara çalışmaktayım. Size de çift kaynak tavsiye ederim. Ben internet üzerinden sipariş vermiştim. 2 günde elinizde olur ve fiyatı da piyasaya gore uygun.
Rica ederim, kolay gelsin

ekpss ye nerden çalısmalıyım çıkmıs soruları nerden bulurum

ekpss oncekı lıse duzey sorulrını nereden bulurum yardımcı olun

Maalesef ösym çıkmış sınav soruların sadece yüzde 10'unu yayınlıyor. sadece 6 tanesine ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar ekpss de hagi konulara çalışmalyım yardımcı olurmusunuz???? lutfen

arkdaslar tarihin bi sürü konusu var matematike öyle türkçe cografya da öyle sizce nasıl çalışmalıyım hangi konular agırlıklı çıkoyor yardımcı olursanız sevinirim??*

ben de bu sene lise seviyesinde ekpss ye girececeğim,nasıl hazırlanabilirim? bana kitap önerisinde bulunabilir misiniz?

Ben Murat ve Yargı yayınlarının kitaplarını aldım. Fena değil gibiler... Ortaöğretimden gireceğim ben de.

elsina.92

Bu linki özelden ya da facebook grup ismini burdan paylaşabilirmisiniz çalışıyorum sosyal medya siteleri kapalıda burda :D

kafa karisik

Merhaba sınav hakında bir bilgim yok hangi kitaplar iyi en iyi verimi nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim

Ben yargı yayınlarının 2016 kpss lise-ön lisans setini aldım ondan hazırlanıcam.. bol bol da deneme testlerini çözeceğim..

Ekpss

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve yeni atanan arkadaşlara hayırlı olsun.
Benim sorum şu,daha önce ve yeni sınava giren arkadaşlar ben liseyi bitireli baya uzun bi zaman oldu şimdi siz bir yayın evinin kitaplarındanmı yararlandınız yoksa bir kursa falan gittinizmi zamanımız biraz daraldı kazanan arkadaşlar bir zahmet yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler NOT:ikamet ettiğim il GAZİANTEP

Arkadaşlar merhaba filozof yayınlarının ekpss için hazırladığı seti almayı düşünüyorum kullanan var mı tavsiye eder misiniz

Merhaba ekpss ilk defa girecegm lisans mezunuyum ogretmnlik için nelerden sorumluyuz? Sadece gk gy mi eğitim bilimleri de var mi ? Yardimc olursanız sevinirim...

ekpss hazırlık ???

29 yaşındayım 8 senedir ilaç kullandığım için lisede öğrendiğim tüm bilgileri unuttum işte çalışmak daha kolay olacak ama en baştan ekpssye hazırlanmam kaç senemi alır dersler hakkında hiç bi bilgim yok evdenmi hazırlanmalıyım kursunamı gitmeliyim nedir ???

Pek fazla vaktiniz kalmadı artık. Hızlı bir şekilde internet üzerinden videolardan ve kitaplardan çalışmaya başlayabilirsiniz. Matematik-Tarih Vatandaşlık-Coğrafya konularına sırasına göre baksanız faydanıza olur. Arada Türkçe'den soru çözebilirsiniz. Sonlara doğru ise güncel konulara ağırlık vererek açıklarınızı tamamlayabilirsiniz.

memur olmak için yapılması gerekenler

internetten ekpss yi anlatan videolar bulabilir miyim.ekpss ile ilgili önerileriniz nedir?
ilk tercihte atanabilmem için nasıl çalışmam gerekiyor?:confused:

Normal kpssye hazırlanır gibi hazırlanın sorular her defasında daha da zorlaşıyor...

peki hangi kitabı önerirsiniz acaba
saygılarımla

Son düzenleme:
RssCip

RSSCip Filozof yayınlarının soru bankası çözümlü mü? Yoksa sadece cevaplı mı? Ben Dahi adam yayınlarının tamamı çözümlü soru bankasını aldım ama pişman oldun çünkü soruların çözümü yok sadece cevapları var.

RssCip

Merhaba ben 7ay once kalp krizi gecirdim 100de yuz iskur sevkli rapor aldim ben kpss ye hic girmedim napabilirim ne kitabi alabilirim

ben hangi kitabı alsam bilemiyorum artık :/ araştırıyorum malesef.

Üst Alt