Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

arkadaşlar bende akdeniz üniversitesinde okuyorum..bu yıl ekpss ye gireceğim...geçen yıl çıkan sorulara bakmak istedim ama bulamadım..bilgi verebilecek olan var mı..nasıl sorular çıkıyor..ilk atamada atanmak için kaç net yapmak gerekir...şimdiden teşekkürler..

bende ilk defa gireceğim..nasıl çalışacağımı bilmiyorum..tavsiye var mı*

poyrazzz

Kpss ye çalışır gibi çalışmalısınız çünkü soruların zorlukları gitgide normal kpssye yaklaşır oldu.
Ekpss 2 yılda bir yapılır (çiftli rakamlardaki yıllarda)
Taban tavan puan ise ösym sitesinde mevcuttur.

cevat özsever yayınları var matematik için ufaktan zorlaşan kitapları var. ben bunlarla çalışıyorum onun haricinde eski çıkmış sorular vs nette sınır yok.

Peki sadece ekpss calismak icin kitap hazirlayan yayin organlari varmi bos yere cikmayan konulara calismayalim en azindan hangi konular olucak onu bilelim

merhaba ben kalp hastasıyım 15gün kaldı benim 2014 hangi çıkmış sorulara göz gezdirmem gerekiyor acaba :S

kalp hastasıyım arkadaşlar ben bi türlü anlamadım hangi çıkmış sorulara çalışmam gerekiyor.

arkadaşım çıkmış sorular derken geçmiş sınavlarda çıkan sorular 2014 ün tamamını bulamassın zaten anca parça parça sağda solda bulabilirsin ama 2012 yi ÖSYM nin sitesinde bulabilirsin genel statüden gireceksin sınava zaten sorular zihinsel engelliler hariç aynı

Hazırlık için yayınevleri

bütün sitelerde filozof, kariyer meslek, kapadokya, dahi adam, teorem, adalet gibi yayınlar var. Bunların tavsiye olarak hiçbir yerde adı geçmiyor. Tavsiye edilen ihtiyaç, müfredat, yediiklim yayınlarını (soru bankası olarak) hiçbir sitede göremedim. Yargının sadece konu kitabı var akıllı adam ve murat da satılanlar arasında ben şimdilik murat yayınlarını aldım. Bu durumda murat bitince devam etme açısından ne yapmalıyım

tkahveci86

Bütün kitaplar konuları hemen hemen aynı şekilde işler kardeşim önemli olan soru bankaları ve bol soru ama kendini rahat hissetmen için bir kaynaktan değilde en az iki kaynaktan konu çalışman daha iyi olur ama soru bankasını en az 3-4 kaynaktan çöz derim

Valla ben kitap set falan almadım. İsem yayıncılığın hazırladığı konu anlatım videoları var onları izledim. Özellikle tarihte ramazan hocayı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben çok faydasını gördüm. Sınavdan 80 puan aldım.

1- Önce bu sınavda başarılı olacağınıza inanın.
2- Düzenli çalışın.
3- Tv, internet (Facebook-Twitter vb.) uzak durun.
4- Sakin bir ortamda ders çalışın.
B A Ş A R I L A R...........
Hiç bir şeye kolaylıkla erişilmez.

Ekpssyle atanan hocalarim sinav hakkında bilgi verir misiniz?

Ekpss'ye ilk defa gireceğim öğretmenlik için sınava giren atanan hocalarim sinav hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Nasıl çalıştınız, kullandığınız kaynaklar nelerdi ne tavsiye edersiniz bu süreç içerisinde. Hazırlanan diğer hocalarim da cevap verirse sevinirim.

Son düzenleme:
bu sene atama olmazsa şayet bende sağlam çalışacam şu an özel sektörde çok ağır şartlarda çalışıyorum....

2020 E-KPSS (Lise) hangi dersin hangi konusu çıkmaktadır?

Selamlar Arkadaşlar, hayırlı günler diliyorum.

Hangi derslerin hangi konuları çıkmaktadır? Ağırlıklı olarak hangisine öncelik vermeyeliyiz? :confused:
Rica etsem bilgisi olan arkadaşlar soru sayıları ile birlikte konuları paylaşabilir mi?
Teşekkür ediyorum. :)

Kitap önerisi

Merhaba arkadaşlar benim hocam ders videolarından kpss ramazan hoca vb ni mi tavsiye edersiniz yoksa ekpss cesur erdemi mi tavsiye edersiniz kararsız kaldım cesur erdem hoca nasıldır bilmiyorum kimi iyi diyor kimi kötü diyor aklım karıştı. Maalesef hiç çalışmadım 3 ay içinde ne yaparsam o bana kar kalacak. Bu soruyu bu nedenle soruyorum. Cvplarınız için teşekkür ederim.

Ekpss Lisans Kitap Önerisi

Lisans için konu anlatımlı kitap önerisi olan var mı arkadaşlar.

Ayrıca normal kpss konu anlatımlı ağır mı olur.

EKPSS - Sınava hazırlanamıyorum yardım edin lütfen !

Selamlar ben genel Kültürde çok aşırı zorlanıyorum ya internette bakıyorum herkes ayrı bi kafada bu işi anlatacak varmı türkçe matematik neyse de cografya tarih 0 neredeyse nasıl yapmalıyım ? kaldım ortada nereden başlayacağım bir sürü konu var bide lise mezunuyum ortaögretim yardımcı olsanız elinizde döküman varsa atabilir misiniz ?

Charon

Youtube da benim hocam yayınları var engellilere yönelik dersleri var oradan takip edebilirsiniz. Herkese kolay gelsin.

2020 ekpss nasıl çalışıyorsunuz ve hangi kaynaklardan...

herkese selamlar ve 2020 EKPSS ye girecek olan herkeze başarılar dilerim ...burada çalışma sistemi ile hem bilgi paylaşımı yaparız hemde bir birimize yardımcı oluruz diye düşündüm ...
ekpss 2020 ye ben kitapdan vede netten çalışıyorum sizler nasıl bir yol izliyorsunuz...:confused:

Mrb kolay gelsin herkese bende düz lise mezunuyum sınava girecem engelli olarak nasil hazirlanayim nerden hangi kitaplardan calisayim bilgi verirseniz sevinirim

netten benim hocam izliyorum tarih türkçe mat hepsi var gayet güzel anlatıyorlar tavsiye ederim...

Benim hocam güzel ben biraz geç kaldım matematigin yarisindayim dTurkcem iyi tarih vs de dinlerim beğendim kanali

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS soru bankası tavsiyesi

arkadaşlar EKPSS için tavsiye edebileceğiniz yayın varmı soru bankası için

Üst Alt