Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

Herkese merhaba ben 18 yaşındayım 12.sınıf lise sondayım ekpss ye gireceğim ama hiçbir bilgim yok atama v.b nasıl oluyo kaç puan almam lazım kitap v.b hiç bilmiyorum tavsiye verebilir misiniz rica etsem

mustafanasır766 Atanmak için 80 üstü puan alman lazım.
Lise seviyesinde genellikle hizmetli alımı oluyor.
Normal kpss kitaplarıyla çalıssan daha sağlıklı olur ekpss kitapları çok yüzeysel ve basit hazırlanıyor youtube da videolar var onlarıda seyredebilirsin.

arkadaşlar ataması olmayan bir sınava çalışıyoruz. 12000 alım sözü vardı.

Kitap onerisi

Merhabalar.Nasipse inşallah bu sene ekpss ye girmek istiyorum.Onerebileceginiz kitaplar var midir

youtube videolarından çalışın ve bazı illerin halk eğitim merkezleri ekpss kursu açıyor kurslar başladı.

Ben önlisans ekpss yargı yayınlarından çalıştım ve benim hocam youtube kanalına abone oldum oradan hazırlandım sıralama 1208 puan 80.39 hedefim 80 yapmaktı hedefime ulaştım şükür hamd olsun disiplinli olun arkadaşlar çalışın başka seçeneğiniz yok gibi özel sektör zor halen özelde çalışıyorum her işi yapmak zorunda kalıyorum ocak ta 2.atama var puan sıralaması bizlere denk gelecek inşallah dua edin de yerleşelim. İnat edin ardaşalar çalışın. Başarılar.

2022 yargı ve yediiklim yayınları ile 2024 yargı ve yediiklim yayınları ekpss kitapları maalesef aynı güncel bilgiler sorularını değiştirip aynı kitapları basmışlar maalesef

Hangi statüde EKPSS’ye gireceğim?

Herkese Merhabalar, ilk defa EKPSS Sınavına hazırlanıp gireceğim, engelim dahiliye %19 FTR %24 nöroloji %5 olmak üzere toplamda %42 ortopedik ve süreğen(kronik) işaretli ön lisans mezunuyum hangi EKPSS sınavına gireceğim ? Bilgisi olan paylaşabilir mi? (Genel görme işitme sınavı vb. Hangisine tabiyim?)

Ortaöğretimden daha üst eğitim seviyesinden mezun olduğunuz için ortaöğretim ekpss den giremezsiniz.
Önlisans mezunu olduğunuz için önlisanstan gireceksiniz.
Eğer ki (sınav sonucu 4 yıl geçerli) 4 yıl içinde atanma isteğiniz oluncaya kadar lisans seviyesinden mezun olacaksanız lisanstan girebilirsiniz.
Genel ekpss ye gireceksiniz.

Atpik psikoz ve ekpss

Atipik psikoz yazıyor raporunda zihinselden basvuru yapabilirmiyim

herkes işine geleni yapıyor zihinsel değilsin genel

Mustafa788

ruhsal duygusal olarak genelden gireceksin hocam . benim raporumda atipik psikoz

Mustafa788

"Mental Retardasyon" yoksa eğer GENEL GRUP tan gireceksin ATİPİK PSİKOZ olarak.

Son düzenleme:
Mustafa788 giremezsin sınava gireceğin bölümü seçmek senin elinde değil engelli raporuna göre sınava başvura aşamasında belirleniyor.

2024 EKPSS için kitap önerileri arıyorum

selamlar açık öğretim lise mezunuyum. uzun zamandır ders görmedim elime kitap değmedi. 2022 ekpss sınavında 73 puan aldım yeterli olmadığını forumlarda okuduğumdan dolayı 2023 ocak ayında tercih yapmadım. bu yıl daha iyi hazırlanmak istiyorum. konu anlatımı soru bankası önerilerinizi bekliyorum.

Engelli raporum yok ama doktor yüzde 60 alabilirsin dedi. Rapor almadan ekpssye girilebiliyor mu. Sınavdan sonra kurula çıkıp oran alsam kabul edilir mi bilen varmı

Murat Yayınları ve Pagem Akademi. Ayrıca YouTube'tan "Benim Hocam" yayınlarını takip edebilirsiniz.

smurf

benimhocam kanalına denk geldim konuyu açtığım saatlerde sitelerinden soru bankası ve ders notlarını satın aldım henüz teslim edilmedi. aklımda bir soru var 2022 sınavı için konu anlatımlı soru bankası satın almıştım ortaöğretim konularıydı. benimhocam kanalından satın aldığım bu kitaplar yine ortaöğretim konularını mı içerecek onu bilmiyorum sitede ve youtube kanalında da böyle bir ayrım yapılmamış. yukarıda belirttiğim gibi uzun süredir ders görmüyorum çalışmam gereken konular dışında ekstra konulara girip dikkat dağıtır mı? bilginiz var mı?

Ortaöğretim konuları üç aşağı beş yukarı belli zaten. Bu konular dışına çıkmazsın, ön lisans seviyesinde çalışman daha da faydalı olur bence. Zora alışırtırırsan kendini diğerleri daha basit gelir sana.

Çıkmış soruları kesinlikle çöz
Konu anlatımı çalış
Soru bankası ile bilgilerini tazele...

Üst Alt