Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, EKPSS Lisans konu anlatımı için hangi yayınevini önerirsiniz?

Kitap istersen ekpss ağırlıklı olarak çoğunlukla kitaplar aynı bilgiden oluşuyor. Youtube videolarında bilgilendirici videolar var bilgi öğrenmek için. Bol bol test çözüp konu tekrarı yapmakta fayda var.

ilk defa sınava gireceğim için hiç çalışmamıştım 24 gün kalmış bugunden itibaren başlasam başarabilir miyim sence kendimi denemek için çözebilceğim denemeleri nerden bulabilirim ortaöğretim genel bölümü

İlk defa sınava gireceğim ortaöğretim genel bölümünden sınava az bir süre kaldı ama yine de bir kitap alıp çalışmak istedim önerebilceğiniz kitap varsa çok sevinirim

Nette çalışma videoları var onlara bak bir de bol bol test çözüp konu tekrarı yapmakta fayda var.

Merhaba,
Üniversite adayları için elimde kullanılmış 5 adet EKPSS kitabı var. İlk yazıp, isteyene kargo ücretini ben ödemek üzere yollayacağım.
naimonurtezmen@gmail.com adresine mail atmanız yeterli. İlk isteyene göndereceğim.
Yalnız kitaplarda cevaplar işlenmiştir. Kitap ayracı kullanarak, cevaplanan soruları kapatarak kitaplardan faydalanmanızı öneririm.
Sağlıklı günler dilerim.

*Sınava hazırlık süreci ile ilgili tavsiyelerim*
2018 Önlisans sınavında 89 puan ile atandım. İhtiyacı olan herkese de nasip olmasını temenni ederim.
Öncelikle çok iyi bir konu tekrarı etmek lazım. Bu konu çalışması en az bi 3 ay sürmeli. Bunu bitirmek için acele edilmemeli. Konu çalışırken A4 kağıtlarına mümkün oldukça özet notları alınmalı. Yazarak çalışma ile tekrar zaten çok faydalı olacaktır. Konu tekrarından sonra bir yandan yavaşça test çözmeye başlamak ve hata edilen sorulardan sonra moral bozmadan o eksik olunan konuya bi göz atılmasında fayda var. Son 3 ayda da bol soru çözümüne geçilebilir. Şunu söylemek isterim ki : KOLAY VEYA ZOR DEMEDEN ELİNİZE NE GEÇERSE KAYNAKLARI ÇÖZÜN FAYDALANIN. kaynak seçerek zaman harcamak olmamalı. Matematik genelde çoğunluğun yapamadığı bir derstir. Ama biraz çalışma ile 5 net edilebilir rahatlıkla. Herkese başarılar...

nostaljik

Hayırlı olsun. Hangi kuruma atandın ne olarak? Evet sürekli konu tekrarı yapmak bol bol test çözmek faydalı oluyor.

Sıfırdan matematik öğrenmek istiyorum ekpss için önerileriniz nelerdir?

Sizce sıfırdan matematik öğrenmek mümkün mü?

Youtube "benim hocam" kanalı var oradan çalışabilirsiniz

ekpss ders

arkadaşlar ben yüksek puan almak istiyorum ekpssde özel sektörde çalışıyorum akşamları evde oluyorum yüksek puan almak istiyorum ekpssde atanmak istiyorum ders i hep yarıyolda bırakıyorum okuyorum bir süre sonra zarfında yarıda bırakıyorum

Hemen yazayım. Ekpss girmeden hemen önce cebinize okunmuş lokum ve şeker koyun. Suyunuz zem zem olsun kesin kazanır ve hemencecik atanırsınız.:p
Ekpss girmeden hemen önce türbe ziyareti yapıp bol bol dua etmeyi sakın unutmayın. :eek:

ya arkadaşım dalga geçme benimle birşey sordukmu ciddi cevap istiyorum sizden anca onun peşindesiniz

ne türbesi ya

Ekpss çalışma kitabı

Arkadaşlar Antalya da ikamet ediyorum. Elimde kendi kullanmış olduğum Ekpss kitapları var ihtiyacı olan varsa ulaştırmak isterim.

EKPSS kitabı önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben işitme engelli bir üyeyim ve üniversitede bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum.
2020 ve 2022 yıllarında EKPSS sonucu 60 puan aldım. İşitme engelli arkadaşlarımın da yaklaşık olarak 55-60 puan aldılar. 2024 yılında EKPSS'a girecek olan için EKPSS kitabi önerisi ile ilgili forumda araştırma yaptım. Kaynakların az olduğunu gördüm. Bazı eski mesajlarda "EKPSS kaynaklarına para vermeyin" ve "yanlış sorular ve yanlış bilgilerle dolu" ifadeler etti. Ancak bu mesajlar 2014 yılında yazılmıştı ve zaman içinde değişiklik olmuş olabilir. Eğer işitme engelli biri 90 puan almışsa, EKPSS için ne yapmam gereken konusunda bilgi almak istiyorum.
Teşekkürler.

Bende yüzde 45 engelliyim bipolar bozukluğu hastasıyım ekpss Pegaum akademi yayınları aldım acaba faydası olurmu

eKPSS LİSANS KAYNAK

Merhabalar,
e-KPSS lisans kaynak tavsiye edebilir misiniz?
canlı yayında olur

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu yıl (2024) lise E-KPSS'ye gireceğim. Kitap sayısı az malum. KPSS ve TYT kitapları da çözülebilir mi? Mesela elimde Problemler için bir çok yayın var. Mesela Çap'ın üstünde tüm sınavlar için -DGS, KPSS, TYT- yazan problemler fasikülü var. Çözeyim mi? Bir de geçmiş yıllarda çıkmış soruları -mesela E-KPSS 2016- hiç bir yerde bulamadım. ÖSYM'nin sitesinde de boş sayfalı bir pdf var. Çıkmış soruları nereden bulabilirim?

2022'deki EKPSS konu anlatım kitapları bu sınavda işe yarar mı?

Sürekli eğitim sistemi vs vs değiştiği için sormak istedim şuan ki 2024 konu anlatım kitapları çok pahalı.elimde 2022 ekpss benim hocam kitabı var eğer yeni kitaba gerek yoksa almak istemiyorum

Sadece güncel olaylar konusunda eksik kalır diğer türlü matematik,türkçe,fizik,tarih vb konular değişmez aynı şeyler.

Yarar 2022 de de 2+2 4 dü şimdi de 4 sadece ama ben senin yerinde olsam normal kpss kitabindan çalışırım ki ben öyle yapmıştım

Sadece güncel olaylar konusunda eksik kalır diğer türlü matematik,türkçe,fizik,tarih vb konular değişmez aynı şeyler.

Anladım yine kitap almak mantıklı olacak gibi

Yarar 2022 de de 2+2 4 dü şimdi de 4 sadece ama ben senin yerinde olsam normal kpss kitabindan çalışırım ki ben öyle yapmıştım
Sürekli birşeyler değiştiği için emin olmak için sordum
Hocam normal kpss kitapları ekpss göre aşırı detaylı diye biliyorum.nasıl bir yöntem izlediniz normal kitaptan çalışırken

Anladım yine kitap almak mantıklı olacak gibi

Sürekli birşeyler değiştiği için emin olmak için sordum
Hocam normal kpss kitapları ekpss göre aşırı detaylı diye biliyorum.nasıl bir yöntem izlediniz normal kitaptan çalışırken

Ekpss kitapları da çok basit yüzeysel bu sınav artık öyle basit bir sınav değil hem fazla bilgiden bişey olmaz ki zor soruyu çözen kolayı hayli hayli çozer mantığı vardı bende

Kesinlikle normal kpss kitapları ilede çalışılmalı ekpss kitaplarının çoğu laf olsun diye hazırlanmış ve çok yüzeysel.
Örnek vereyim bir yayın evi kitap hazırlamış lise,önlisans ve lisans için tek incecik kitap yapmış yani liseden girende lisanstan girende aynı konulara çalışacak kitaptaki sorularda ilkokul seviyesinde ne fayda görülece ki bu tür kitaplardan boşu boşuna ben çok iyi çözüyorum diye kendini kandırırsın sınav günü hüsran olur.
Ama normal kpss kitapları ile çalışırsan zora alıştığın için ekpss daha kolay gelir ayrıca ekpss kolay bir sınavda değil.

Ekpss kitapları da çok basit yüzeysel bu sınav artık öyle basit bir sınav değil hem fazla bilgiden bişey olmaz ki zor soruyu çözen kolayı hayli hayli çozer mantığı vardı bende

Kesinlikle normal kpss kitapları ilede çalışılmalı ekpss kitaplarının çoğu laf olsun diye hazırlanmış ve çok yüzeysel.
Örnek vereyim bir yayın evi kitap hazırlamış lise,önlisans ve lisans için tek incecik kitap yapmış yani liseden girende lisanstan girende aynı konulara çalışacak kitaptaki sorularda ilkokul seviyesinde ne fayda görülece ki bu tür kitaplardan boşu boşuna ben çok iyi çözüyorum diye kendini kandırırsın sınav günü hüsran olur.
Ama normal kpss kitapları ile çalışırsan zora alıştığın için ekpss daha kolay gelir ayrıca ekpss kolay bir sınavda değil.

Haklısınız. yargının kpss kitabını sipariş verdim

EKPSS için kitap öneri

Yavaştan çalışmaya düşüyorum.Hangi kitaptan çalışmalıyım.Önlisans için

ben genelde yargı yayınevinin kitaplarından çalıştım...

Üst Alt