Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

merhabalar ben ekpss hazırlanmak istiyorum ezber nasıl yapabilirim önlisans dan gireceğim

bu sene atanmak için sayılar düşük olduğu için nasıl hazırlanmam gerek ünimezdeki sene için sağlam şekilde sınava girmek için

Ekpss 2020 ön lisans deneme sınavı arıyorum

Merhaba arkadaşlar ekpss deneme sınavları sadece herkes için şeklinde var internette sadece ön lisans için nerden alabilirim bilgisi olan var mı?

ka_rakartal EKPSS denemeleri üzerinde fazla durmuyorlar ve basit yapıyorlar pek faydasını göremezsin, onun yerine KPSS denemelerini çözmeni öneririm. Konular büyük oranda aynı zaten.

Lise Fen bölümü mezunuyum ekpss kaynak ve bölüm

Lise fen bölümü mezunuyum ekpss kaynağı bulamadım, normal kpss kaynaklarından çalışmayı düşünüyorum, hangi konuları almalıyım ekpss de hangi konular var ve orta öğretim önlisans dan gireceğim değil mi Lisans değil.

Teşekkürler.

Güncel ekpss kitap önerisi yapabilirmisiniz? Tecrübeli arkadaşlardan.

Son düzenleme:
emrkar
Sınava ortaöğretimden gireceksiniz ancak konuları hakkında net bilgiye sahip değilim.

Gazelle
Lisans veya önlisanstan girecekseniz eğer EKPSS değil de KPSS kitaplarını tavsiye ederim. Pegem ve Benim Hocam yayınlarına ait soru bankalarını oldukça faydalı bulduğumu söyleyebilirim.

musa.t orta öğretim den gireceğim, teşekkür ederim tavsiyelerin için araştıracağım

Merhaba bende anksiyete rahatsızlığı var ekpss hangi alandan giricem zihinsel engelli mi diğer mi

Bide lisans tan gelecek sınavda kaç kişi alıcaklar

Mmd

genelden gırersın ben sızofrenım genelden gırdım kaldıkı sızofrenı anksiyeteden daha agır hastalık. zihinselden girmen ıcın mentalitende sorun olması lazım .

Ben sınava ilk defa giricem lisans. Ekpss kaç ile. Yerleşebilirim. İşletme. Bölümü mezuniyetim

Mmd

85 ve üstü alman lazım. Puandan zıyade sıralama onemlı gun gectık sıra gıren sayısı artıyor eskıden olsa 80 ustu derdım.

2022 ekpss için kitap önerir misiz"?

Düz Lise mezunuyum.c5 boyun kırığı tekerlekli sandalye durumum.2022 ekpss için kitap onerebilirmisiniz teşekkürler

Son düzenleme:
Yapılacak ekpss sınavı için lisans düzeyinde detaylı bir kitap önerisi olan var mı?

Yapılacak ekpss sınavı için lisans düzeyinde detaylı bir kitap önerisi olan var mı?

sadece63 Youtube de benim hocam var oradan çalışabilirsiniz.( bu videoları izleyerek atanan arkadaşım oldu) belediyelerin ekpss kursları oluyor henüz başlamadı:( ekpss kursuna da yazılabilirsiniz :)

Sınava girmeden önce okunmuş pirinç, lokum, şeker ve suyu yanınıza almayı unutmayın.:D

*Lütfen Yardım* Ekpss çalışıp kazanan kişiler fasikül önerisi yada varsa satın alıcam

Merhabalar;
Arkadaşlar...

Malum 2022 EKPSS LİSE Mezun GENEL olarak Çalışıyorum şükür anlama kapasitem ve ezber sorun yok ama nasıl çalışıcam bilmiyorum.? :(
Elimde EKPSS 2022 Benim Hocam Coğrafya Hariç Tüm Seti ve PEGEM EKPSS 2022 Mevcut ama derste bir çok yerde.

Burası önemli dedikleri Noktalar var ama ben istiyorumki *EKPSS 90 ÜSTÜ KAZANAN BİR ARKADAŞIMIZIN TEMEL ÖNERİSİ VE
**FASİKÜLÜ VARSA NOT ALDIĞI KAZANDIĞI SAĞLAM** **BEN GÜVEN İLE SATIN ALABİLİRİM... LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ALLAH RIZASI İÇİN.. :) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

ekpss genel görme işitme matematik olasılık konusu var mı ?

ekpss genel görme işitme matematik olasılık konusu var mı ?

erola

Her konudan bir soru çıkıyor ama bölüme göre soruların zorluğu ve konulara göre dağılımı değişiyor. Bol bol test çözüp konuyu tekrar etmekte fayda var.

Kitaba beş kuruş para vermeyin elinizde deryalar kadar bilgi olan google var oradan açın bakın videolar izleyebilirsiniz

Ekpss çalışmalı mıyım

merhabalar ben lise son sınıfım ilk defa ekpss gireceğim bu yıl ama memur olarak atancak puan alsam bile üniversite okuyacağım için çalışamıyacağım o yüzden bu yılki sınava hazırlanmama gerek yok gibi düşünüyorum bu seneki aldıgım puanı 2 yıl sonra üni bitince kullanma gibi bir ihtimalim varsa sınava çalışacağım yoksa üni bittikten sonra tekrar ekpss gireceğim

yani kısacası sormak istediğim bu seneki aldıgım puanı daha sonraki yıllarda kullanabilir miyim

oemre07

Selam,

Lise mezunu olarak atanabilirseniz, Açıköğretim'de lisans bitirip yolunuza devam edebilirsiniz. Bu durumda atandığınız kurumun görevde yükselme sınavıyla veya lisans eğitiminizi tamamlayınca tekrar EKPSS ile öğreniminize uygun bir kadroya geçebilirsiniz diye değerlendirdim durumunuzu. Siz ne dersiniz?

Tabii ki maddi durumunuz uygunsa Örgün Öğretimle Lisans bitirmek daha iyi bir seçenek de olabilir?

Merhaba arkadaşlar, EKPSS Lisans konu anlatımı için hangi yayınevini önerirsiniz?

Üst Alt