Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?
ramazan yetgin i tavsiye etmem ben, gereksiz detay bilgi vermesinin dışında sınıfa yöenlik muhabbet ederek anlatıyorlar buda konuları kaçırmnıza neden oluyor, onların yerine ÖZGÜR AYDIN hoca var tarih hocası çokiyi tavsiye ederim
Yargı yayınları konu anlatımlı çalışma kitabı ve ekstradan bir kaç tane test aldım.Konuları iki defa bitirdim.Günde bir saatlik test şeklinde devam ediyorum .Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim emeğimizin karşılığını verir inş...
E-kpss lisans işletme mezunuyum. Genel kültürden fazla soru çıkan konuları özetleyen analiz eden var mıdır. En azından kalan zamanda onlara bakmak istiyorum. Mesela tarihten sadece inkilap tarihine bakacağim katılır mısınız?
guncel konularda çok ezber gerek ...hangi birini kafada tutcaz...mantık olarak ne tıp güncel sorular gelebilir ...çünkü çok gıcık konular...iimmdaatttt.....sayısal gibi değil...
herokobra Evet hocam,yargı yayınlarının tüm dersler çalışma kitabını iki defa bitirdim.Şuan sadece test çözerek pekiştirmeye çalışıyorum.Unutmamak lazım malum bir sürü konu var.Bu arada hafızayı canlı tutmak adına bol bol kitap okumaya çalışıyorum.Çalışan herkese şimdiden başarılar diliyorum...
Kardeş sen niye milletin birazcık bile olsa olan umutlarına benzin döküp yakıyorsun senin böyle bir hakkın yok ..Milletin hayalleriyle dalga geçmeyi bırakın lütfen.
Dalga geçen yok. 2018-2020 arası kaç kişi alınmış bakarsan ne dediğimi anlarsın. 2 yıl atanmayı bekledim ben de ama kadro acmadilar. Eleştirel bir yorumdu o, biraz düşünerek oku lütfen. Ha birde 2018 öncesi yıllarda kaç atama olmuş ona da bakın, hali hazırda da 7 bin civarı engelli açığı vardı.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son iki senede olan olayları iyi çalış. Tarih konusunda ise geçmişte çıkan sorulara göz atabilirsen iyi olur.
Umut etmeyin arkadaşlar. Umut, beklentileri ve hayalleri yok eder. Siz yine çalışın. Umut ederek değil, daha çok yapabileceğinize inanarak çalışın.
Maalesef kadro sayıları çok az. Çoğu kişi gibi bende atanamadım kadro azlığı yüzünden. Eğer geçmiş yıllara göre alım olsaydı çoğu kişi atanmıştı şu an.
Siz yine de her şeyi boşverip sınavda 80 üstü puan almaya çalışın.
YouTube'da benim hocam konu anlatımları var ve çok faydalı. Anlamadığınız konulara oradan bakabilirsiniz. Zaman iyice daralıyor umarım hepimizin mutlu olacağı bir döneme gireriz, stres yapmayalım kendimizi yormayalım konu öğreneceğiz diye acele edip bir çok konu calismayalim anlayarak geçelim konulara, konu birimlerinde soru çözün yapmadığınız soruları dönüp dinleyin. Herkese bol şans, başarılar arada mola da verin
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halk Eğitimin açmış olduğu EKPSS kursu vardı o da coronavirüs nedeni ile ertelendi 2 ay gittim derslerin konuları hep yarı da kaldı. Konuların devamları için int. den bakıyorum ve bende birde EKPSS soru bankası (isem yayıncılık) var hers ders konu bitiminde soru bankasından o konunun sorularını çözüyorum. Bakalım inş. sınavdan güzel puanlar alırız.
Atanan biri olarak Anayasa ve genel kültür konularını son haftalara bırakmıştım. İlla ki unutuluyor çünkü. Şahsen ben sadece konu okuyup zaman kaybetmektense soru çöze çöze konulara çalışmıştım. Zorlananlar için çözümlü soru bankalarını öneririm. Ve kesinlikle normal kpss sorularını çözün. Ekpss konu ve sorular çok basit kalıyor. Yapamadığınız aynı tipteki sorularınızı biriktirin onlar için ayrı bir defter tutun. Zamanla soruları tanıyıp yapabileceğinizi göreceksiniz. Süreciniz her zamankinden daha stresli. Başarılar diliyorum