Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyım? Kitap önerisi olan var mı?

Soyle 1 durumda var ben genel yetenekten 27 dogru 3 yanlis genel kulturturden 12 d 18 y yaptim dipnot:sinava calismadan girdim onlisanstan 81 aldim tarih ten ziyade matematik standrt sapmayi etkiliyen en onemli etmen.

Arkadaşlar EKPSS'de kaç soru oluyor ve hangi derslerden ve konulardan soruluyor?

Toplam 60 soru sorulur kodu dağılımı ve engel gruplarına göre sınav süreleri aşağıdaki gibidir

EKPSS'DE UYGULANACAK TESTLER VE SORU SAYILARI

Genel Yetenek Testi - Soru Sayısı

1) Türkçe 15
2) Matematik 15

Genel Kültür Testi - Soru Sayısı

1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

5114cc1d94bc828b5c66199569054e8d.jpg

Cevabınız için teşekkürler hocam. Sormak istediğim birşeyde yani matematikde şu konu coğrafyada şu konu gibi spesifik olarak nereye çalışacağımız hakkinda bilginiz var mı?

Arkadaşlar size kitap tavsiyem var. İnformal yayınları kara kutu kitapları. Araştırın, faydalı olacağına inanıyorum.

ekpss icin detay kitap aldim

dun lise on lisans ekpss icin kitap aldim ekpss sinavi icin ekpss ile kpss nin kitaplari aynisimi konular

Kitabın ismi ney bende alacağım ama bulamadım

Merhaba arkadaşlar ortapedik engelim var kifoz skoyloz lise mezunuyum yüzde 43 raporum var bu yıl ilk kez ekppss ye gireceğim ama kitap bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl bir kitap alacağım hiç bir bilgiye sahip değilim bilgisi olan biri kitap önerirse internet üzerinde alıcağım çok sevinirim

Akıllı adam var Murat ve Yargı yayınları var benim bildiğim kadarıyla ben akıllı adam ve Murat üzerinden çalışıyorum

Slm arkadaslar ben 2014 ekpss
Onlisans
Ortala kac nete kac puan alinir sorusuna cevap ariyorum ve bulamadim giren arkadaslar yardimci olabilir mi

Son düzenleme:
Arkadaşlar EKPSS için Yargı Eğitim kurumlarının kpss kursuna gideceğim ekpss ile soru müfredatı aynıdır degil mi?

Sauron.

Evet Sınav Müfredatı Aynı. Bende Ankara'da Normal KPSS kursuna gidiyorum. Formda Farklı Farklı açıklamalar var soruların daha kolay yada yüzeysel olduğu ile ilgili ancak ben yinede dersaneye giderek yardım almayı doğru buldum.

YARGInın KPSS iyi lakin eKPSS kitabını tavsiye etmem. EKPSS lisans kitabı matematik sorularında ve konu anlatımlarında basım hataları mevcut.

ekpss 2016 için deneme testleri

arkadaşlar facebook üzerinden ekpss 2016 sınavı için sayfa açtık sizde katılabilirsin.
hergün deneme sınavları yapıyoruz. hemde konulara beraber çalışıyoruz bu deneme testleri sayesınde 100 lerce kişi arasında kaç dogru yapabildiğini görebiliyorsn

link

www.facebook.com/groups/743323589129148/

ön lisans,lisans veya lise hangı duruma hıtap edıyor

Ben EKPSS adına akıllı adam yayınlarını aldım. Hem konu anlatım hemde soru bankası olarak aldım. Şuan gayet memmun kaldım, cevap anaharı ve gayette açıklayıcı bir şekilde sunum var.

gruba katıldım ama onay beklıyorum adım bayram

2016 EKPSS Soru Bankası Tavsiyesi

Merhaba değerli arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Hepinize öncelikle saygı ve sevgiler.
Arkadaşlar,EKPSS Kura ile alım sınavında tercihimi yaptım açıklanmasını bekliyorum.Fakat tüm umutlarımı kuraya bağlamamak için,3 gündür 2016 EKPSS sınav hazırlıklarına başladım.Lise düzeyinde gireceğim kısmetse sınava.Yargı yayınevinin Ortaöğretim hazırlık kitabını aldım konu anlatım,yeni basım ve beğendim.Şuan bir de soru bankası alacağım.Biraz araştırdım fakat EKPSS soru bankası göremedim,hep KPSS var,acaba EKPSS soru bankası yok mu?Bana soru bankası tavsiye ederseniz çok memnun olurum değerli arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada sınav sonucunu bekleyen ve 2016'da EKPSS sınavına girecek tüm arkadaşların ALLAH gönlüne göre versin.
İyi akşamlar.

Ekpss çalışmak için kitap ve kaynaklar

Ekpss çalışmak için kaynak arayan arkadaşlar cok güzel kitaplar aldım. aldıgım kitapların adını bu kaynakları ayrıca facebookta açtıgım grupumda paylaşıyorum. ve deneme testleri ypaıyoruz. sizde katılırsanız cok faydalı bir sayfa teşekkürler

Link
https://www.facebook.com/groups/743323589129148/

ekpss ile atanan arkadaşlar

hangi yayının kitaplarına çalışarak ekpssde yüksek puan aldınız

@elsina_92 Hocam istek gönderdim gruba.Adım Kerem Sivri kabul ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar ekpss veya diğer ösym sınavları için tarih dersi anlamında Ramazan yetgin 2016 videolarını takip etmeniz faydalı olabilir. çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim:)

Ekpss 2016 kitapları hakkında önerilerim.

arkadaşlar bn önlisans olarak sınava hazırlanıyorum. size kitap önerirelerim olcak. dahi adam soru bankası ve akıllı adam konu anlatımlı ,soru bankası, yaprak testi ve 12 deneme testi var bunların fiyatları cok uygun tanesi 20 tl civarında. Tarihini kötü olanlara da tarihin pusulası kitabını tavsiye ederim. ekpss göre agır bi kitap ancak içinde ekpss konularıda var alan arkadaslara ekpss sorumlu oldugu sayfa arallıklarını verebilirim. matematik cok kötü olanlara da antremanlarla mat 1 ve 2 yı tavsiye edebilirim ancak sınava cok az bi süre kaldı ama yinede düzenli calısabilirse yetiştirebilir diye düşünüyorum. bunların dışında facebook üzerinde 2016 sınavı için açtığım sayfam var katılırsanız daha fazla yardımcı olabilirim teşekkürler..

https://www.facebook.com/groups/743323589129148/

EKPSS Sınavı için hangi kaynağı alsak daha yararlı olur? (EKPSS- KPSS)

Herkese merhabalar arkadaşlar bir konuda kararsız kaldığım için sizin düşüncelerinizi duymak istedim.

Sizce bu sınava çalışmak için EKPSS Çalışma kitabı almalıyım , yoksa normal KPSS kitaplarından mı alsam daha uygun olur .(Kararsız kaldım )

okuduğum bazı yorumlarda (internetten araştırdığım kadarıyla) EKPSS Kitaplarının yüzeysel yada fazla ayrıntılı olduğu ve Kpss kitaplarına çalışmak gerektiği.

Bazı yorumlar da ise Ekpss çalışma kitpları'nın bu sınav için yeterli olduğuna dair yazılardı.

Şimdi sizce hangi tarafa yönelmeliyim yayın olarak.;);)

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt