Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar ben ekpss ye 2020 de önlisansdan girmeyi düşünüyorum nasıl bir kendime ders çalışma proğramı hazırlayabilirim hangi konulara bakmam gerek

bu soruyu cevaplamak çok zor :) sadece 2020 tarihi ve önlisans bilgisini vermişsin. Bir yerde çalışıyor musun? Evli misin? Matematikte seviyen ne? Kitap okur musun? Bu parametreleri gözardı ederek sağlıklı bir sonuç elde edilemez. Derdin sadece konular ise bu zaten internette mevcut :)

Henüz erken biraz daha bekleyin isterseniz

ekpss sınavına nasıl hazırlanmam gerek

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben düzceden yazıyorum %45 engelim özel bir sektörde çalışıyorum önlisans harita kadastro mezunuyum kendime göre nasıl bir proğram hazırlamam gerek acaba 2020 ekpss sınavı için

ekpss sınavına nasıl ders çalışmam gerek

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz ben 2016 ve 2018 ekpss sınavında çok düşük puan alıyorum nasıl bir ders çalışmam gerek puanım 53 puan önlisansdan giriyorum ismim engin çiçek düzceden yazıyorum sınavda düşük aldığım psikolojimde bozuldu çok kötü durumdayım yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Arkadaşlar şuan da çalışmaya başlayıp 2020'de ki sınavı beklemek öncelikle sizleri çok yorar. Sınavda yüksek bir performans gösterecek olsanız bile istediğiniz puana ulaşamazsınız..

Ben kendi üzerimden örnek verecek olursam .. Sınavın yapılacağı tarihten 6 ay önce çalışmaya başladım ve Lisans üzerinden 83 puan aldım.. Çok basit hatalar yaptım, kolay diyebileceğim soruları kaçırdım.. Daha sonra kendime 2-3 ay daha erken başlasaydım muhtelemen 92-95 bandında kalabilirdim diye söylendim.. Öncelikli olarak çalışmaya ne zaman başlarsam en verimli performansımı ortaya koyar ve istediğim puanı alırım diye düşünmelisiniz .. Doğru tarihi bulduktan sonra çalışma şeklinizi şekillendirmeyi tercih etmenizi öneririm..

İyi çalışmalar...

çağlar bey bana yardımcı olurmusunuz acaba hangi kaynaktan çalışmam gerek moralim çok bozuk

Sınava çalışmak İçin bir miktar erken olduğunu düşünenlerdenim. Eğer eksiğiniz çok ise; tarih, coğrafyaya biraz eğilin. Yavaş yavaş haftalık da olsa konu bitirin. Tarih özellikle inkılap tarihi kısmına çok eğilin. Başkanlık sistemine geçtiğimiz için bu sistem hakkında bilginiz olsun. 1982 anayasası ile kıyas soruları gelebilir diye düşünüyorum. Ben önlisanstan girdim matematik ve Türkçe’ye neredeyse hiç çalışmadım. Toplamda 9 ay ama yoğun şekilde 5 ay çalıştım. Türkçe’den 1 yanlışım çıktı. Genel kültürden 7 yanlışım 2 boşum vardı ve 88 puan aldım. Eğer Türkçe-matematikte biraz bilginiz varsa tarih ve coğrafyaya yoğunlaşın derim. Ve kendinizi yormadan, sıkmadan gerçekten öğrenerek haftalık konu bitirin.

genel kültürde her konuyu 5 kere belki de 10 kere sindirerek tekrarlamanız lazım genel yetenek zaten varsa vardır yoksa yoktur

selamün aleyküm arkadaşlar ya hakikaten kafam bozuldu ekpss sınavı için bu durumu nasıl düzeltebiliriz 2020 sınavı için yardımcı olurmusunuz acaba

normal kpss ye girecek gibi çalışın. çıkmış ekpss sorularına da bakın. matematik konularında mutlaka yapabileceğiniz sorular vardır. o konulara çalışın.

ekpss nasıl ders çalışmamız gerekir

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi

ben ekpss sınavı 2016-2018 sınvlarında düşük puan alıyorum 53 puan psikolojimde bozuldu acaba sınava girsemmi girmesemki çok düşünceliyim
bu arada 2020 ekpss sınavına nasıl hazırlanmamız gerekir tecrübelerini paylaşırmısınız acaba önlisandan gireceğim ruhsal duygusal bölümünden

Oncelilkle hedefiniz turkce full olmalidir 15 soru rahatlikla yapilir.sonra inkilap tarihi 10-12 soru cikiyor buna yogunlasin.cografya da zaten kolay cikiyor biraz dikkatli cok yogun olmadan calisin gereksiz ayrintilardan kaçinin kafanizi bulandirmayin.mat yapamiyorsaniz inkilap cografyaya yogunlasin.turkce zaten paragraf ve ses yazim noktalama birer tane cikiyor onlarda rahatlikla yapilabilir.bu sekilde rahatlikla 70-80 arasi.bir puan alde edilebilir onlisans icin bu soylediklerim.

çalışınca hepsi olur da güncel bilgiler şans işi bilip bilmemek

2020 ekpss sınavına nasıl hazırlanmayız

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben 2016-2018 sınavında 53 puan alıyorum sizce sebebi nedir bana bir yol gösterirmisiniz ekpss konularını biliyormusunuz düzcede oturuyorum bölümüm hacettepe üniveristesi harita kadastro

2020 ekpss sınavına nasıl hazırlanmayız

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi 2014-2016-2018 çıkmış önlisans soruları varmı acaba 2020 ekpss sınavına girmeyi düşünüyorumda yardımcı olurmusunuz hangi kitapı önerirsiniz acaba ders çalışmak için teşekkür ederim

Ben 1 aylık sıkı bir çalışmayla 85 aldım ama daha önceden coğrafya ve Türkçe bilgim vardı tekrar ve sınava yakın dönemde konu çalışmak verimli oldu

Tamamen alt yapıya bağlı ben 2018 de ben bi hafta sadece tarih çalıştım 96 aldım eğer temel yoksa başlayın derim

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi sağlık bakanlığı kura sonuçları açıklandı yönetim hizmetleri müdürlüğü sitesinde adres var ordan bakabilirsiniz ben bu aralar çok üzgünüm kamuda çalışabileceğim iş varmı acaba yardımcı olurmusunuz

Kurs bedava gidebilirsin :)
enginbey8108

kardeşim şimdi 4 yıl olmuş 2022 yılında kadar ekpps sınavı gircez -_-

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben iki sınavdır düşük puan alıyorum 53 moralim çok bozuk işde bulamıyorum işkurdan kamuda çalışmak istiyorum 2020 ekpss sınavı için 2014-2016-2018 çıkmış sorular varmı acaba ders çalışmak için yardımcı olurmusunuz rica etsem

Tamaminin yayınlanması yasak belki yazılı olarak bulabilirsin

selamün aleyküm arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi benim ekpss 2018 puanım 53.86573 puan atanma şansım nedir 2018/2 tercihde puanlar kaça düşer terübelerinizi paylaşırmısınız

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi benim ekpss puanım 53.87563 çok düşük puan dershane yapamam kafam almaz şu an yanımda param yok ekpss konularını bilmiyorum önlisans hangi konudan başlamam gerek ben önlisansdan gireceğimde 2020 ekpss ye tecrübelerini paylaşırmızınız rica etsem hangi konudan başlamam gerek

Üst Alt