Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

kbenly normal kpss de bile 90 yetmiyor elektronik mühendisi olarak atanmak için. meraklarımdan biri ekpss de daha fazla mı almak lazım , daha az yetiyor mu. çünkü kadro daha az... ben bulamadım acaba ekpss en düşük elektronik mühendisini kaçla atamış geçen , aynı zaman da en düşük düz memuru kaç la atmış. bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

EpileptikAdam

ekpss kpss nin bir tık altı kolaydır.hele de 15 tane matematik soruyorlar hepsini yaparsın.bir yılın var.elektrik elektronik mühendisliği tam olarak kaçla kapattı çok bilgim yok.ama bir 90 üstü alabilirsin zaten 1 yıl var.sınava giren sayısı az bu arada.bir kpss gibi olmaz.11000 küsür sırf lisans mezunu vardı ki bunun tahminimizce 3000 i öğretmen zaten

2020 ekpss çalışmaya başladım hayırlısı olsun

bugün itibariyle basladım umarım iyi bir süreç olur

kazanır atanırsın inşallah, ben de düşünüyorum ama benim engel ruhsal olduğu için tereddüt ediyorum atandıktan sonra beceremezsem de o kadar çalışma boşa gider diye

bende bipolarım ruhsal ilaçları duzenli içmek gerekiyor.. ben on yılda anca kabullendim ruhsal engelli oldugumu.. umarım sende atanırsın

ben de yüzde 50 zihinsel yüzde 10 konuşma yazıyor sadece zihinsel kategorisinden girmem yeterli olur mu

Arkadaslar 2020 icin sinava girecekler icin watsapp grubu kurma taraftariyim

2020 ekpss

Merhaba arkadaşlar adım Fuat.
Engelli raporumu bu yıl aldım, 2018 Ekpss'yi kaçırdım 2020 Ekpps'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Lisans (Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi) mezunuyum. Yaklaşık 14-15 ay var sınava en azından sizlerden biraz bilgi almak istiyorum.
Önerdiğiniz bir yayınevi var mı Ekpss için?
Atanabilmek için en az kaç puan almam lazım?
Mesane hastasıyım hangi engel grubuna dahil oluyorum?
gibi sorularımda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Merhaba,
Kaç kişi atanacak, sorular nasıl, çalışabileceğimiz yayınlar nelerdir?

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi 2020 ekpss kitapları çıktımı konu anlatımlı haberiniz varmı hangi kitap daha iyi acaba anlayabileceğim kitap

2020 ekpss

merhaba önlisans mezunuyum. 2020 de ekpss gireceğim. Şimdi başladım hazırlanmaya, kazanmak için önerileriniz nelerdir.

Sevgi0342

90 puan ve üstünü alamazsan atanman çok zor alımlar çok düşük artık sana tavsiyem zengin bir keriz bul evlen:p ömür boyu çalşma

çok komik hayatta kimseye güven yok ayaklarımın üzerinde durmam şart

Sevgi0342

ayaklarının üzerinde durmak kolay mı? kaç engelli ayaklarının üzerinde durabiliyor eninde sonunda evleneceksin zengin bir keriz bul sınav a gir ama dediğim gibi 80 puanın altında atanma şansın yok zaten engelli alım sayısı iyice düştü. Sen ev tutup kira elektrik su doğalgaz faturanı ödeyebilip hayatını idame ettirebiliyor musun? Ben bunları yapabiliyorum yani ayaklarımın üstünde duruyorum. Ailene sırtını dayamadan ayakta kalabiliyorsan evlenme:eek:

ben hastalandığım için eşim beni boşadı 4 yaşımdaki kızımla hayat mücadelesi veriyorum güvenim çok az insanlara nasıl evleneyim malesef kötü zamanda kimse yanınızda olmuyor

ben şu şekilde biliyorum sınav geçerliliği 4yıl sınav 2 yılda bir

Sevgi0342
Ben bir erkek olarak erkekliğimden utandım. özür dilerim durumunu bilmiyordum. Evlilikte iyi günde kötü günde hastalık ve sağlıkta diye başlayan ve bunun üzerine yemin eden kişiler zoru görünce neden yarı yolda bırakır.:mad: Hiç üzülme bu senin sınavın ve sen bu sınavı kazanır kızına da gül gibi bakarsın.

Sevgi0342

Eski eşiniz hakkında içimden geçenleri yazamayacağım ama anlamışsınız...

inşallah Allah razı olsun

malesef bende hergün Allah a havale ediyorum daha çok şey var ama heşey yazılmıyor malesef

Hayat çok zor ben 13 yıl bankada çalıştım en ufak hata da kapının önüne koydular herkesin atanmasını isterim devletten sağlam yer yok şu an inanın psikolojik çöküntü içindeyim ekpss bile girip başarıp başaramayacağım konusunda kendime güvenim bile kalmadı. Herkes bir şekilde bu hayatta sınav da bizim sınavımız da bu demek ki
Ekpss ye lisans olarak çalışmak istiyorum kpss kursuna gitmelimiyim hangi kaynakları kullanmalıyım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende yeni engelli durumundayım.Bu ekpss sinav başvurusu ne zaman ve nereye yapılıyor??
Izmirde yaşıyorum,lise mezunuyum çocuk gelişimi bölümünden, bana yardımcı olabilir misiniz lütfen???

Sevgi0342

Kazanmak için çalışmak gerekir
Lütfen özel mesaj kutusunu boşaltınız gitmiyor
Ekps hakkında

Hassas85_35

Başvurular Aralık ayı gibi başlar daha var sen sınava hazırlan sınav gittikçe zorlaşıyor

E kpss çalilmaları başlamalı mı şimdiden sizce??

Arkadaşlar önlisanslar hangi yayınevi tercih ediyorsunuz Bn ilk defa giricm Allah nasip ederse bu arda işletme yönetimi mezunuyum önlisansttam giricm Allah nasip ederse nerelere atama oluyor hangi kurumlara ve gih mi yhs mı oluyoruz atanınca

Halenumutlu

Alım yok atama takvimi bile yayınlamıyolar bızı takan yok saolsun aile bakanı çok ilgili 90 ustu alamıyorsan boşa girme

İçim şişti ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum Allah yardımcınız olsun inşallah amin

Üst Alt