Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

sem i...kpss için halk egitimler kurs mu veriyo...😌

selamün aleyküm arkadaşlar ben ekpss sınavına girmek istiyorum 2020 de kurs varmı düzcede haberiniz varmı

önlisans mezunuyum

Selamlar;
Önlisanstan ekpss girecem 2020 de. İlk 500 e girmek için kaç puan almak lazım minimum.

Matematikte heryıl çıkan banko konular hangileri?

merhaba ekpss sınavına ilk kez gireceğim nasıl hazirlanmali ve basvuracagim?

yaşım küçük geçen sene liseden mezun oldum, bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. yani işim bi tık kolay 2 sınavın konuları neredeyse aynı mat, türkçe ve tarihin onun dışında diğer anayasa vatandaşlık vs sorularına nasıl hazirlanabilirim? ezberim kuvvetlidir. yüksek alırsam bunu değerlendirmek istiyorum. girenlerin tavsiyesini bekliyorum..

Engelli Kamu personel seçme sınavı (EKPSS)

Engelli Kamu Personeli Seçme sınavına 26 Nisan 2020 yapılacağı söyleniyor. Peki bu sınavı nasıl kazirlanmaliyiz. Hangi test kitapları kullanıyor veya kullandınız?

2020 ekpss ders notları

selamün aleyküm arkadaşlar ben 2020 ekpss sınavına gireceğim hangi kitapı almam gerek kitaplar kalın olmasın anlayamam çünkü önlisansdan gireceğim sınava genelden ders konularını biliyormusunuz ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz konularını kaç soru çıkacak diye seneye için

enginbey8108

Arkadaşların diğer yazdığı yorumları da okuyor musunuz? Çünkü defalarca sizin sorunuzun cevabını vermişler. Bu kadar hazırcı olmayın.. Bir zahmet eski yorumları karıştırın. ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ, sonra sınav kazanacağım ben. Bu hazırcılıkla zahmet etmeyin bence. Biraz okumayı araştırmayı deneyin.

hangi kitapı alabileceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz zihinsel bölümünden gireceğim ekpss sınavına uygun kitap

enginbey8108

Bana göre tüm yayınevleri aynı. Önemli olan soruları çözebilmek. Ben normal kpss kitabından çalışmıştım. (Ekpss konularını dikkate alarak) çünkü kpss, ekpps ye göre bir derece daha zor. Normal kpss ye çalıştıkça ekpss soruları bana çok kolay gelmişti. Size tavsiyem, konu anlatımlı, örnek çözümlü bir kaynak almanız ve bol soru çözmeniz. (yayınevi bence önemli değil)

arkadaşlar ben kitap bulamadım bana göre uygun zihinselden gireceğim sınava ekpss sınavına

doğaevrim
şem_i

Arkadaşlar birçok il-ilçede ekpss kursları mevcut var. Bu kurslara başvuru yapıp kayıt olabilirsiniz. Milli eğitim Bakanlığının kurs modülü https://e-yaygin.meb.gov.tr/ adresinden sisteme üye olup türkiye genelindeki yada iliniz çeşitli kursları görebilir kayıt olabilirsiniz.
Sistemde baktım 20'ye yakın şehirde şuan kayıt olabileceğiniz kurslar mevcut.

enginbey8108
Zihinselden gireceksen murat yayinlarini al sorular basit anlatimli onu yaparsan yeter sana zaten
Diger arkadaslar normal.kpss kitabi alsin ekpss kitaplari basit normali yaparsaniz ekpssde zaten basarili olursunuz zorlayan kitaplari tercih etmeniz lazim.
Ben normal kpss kitabi sade matematik genel.kultur calistim kazandim. Zihinselden girmedim.

arkadaşlar ekpss 2020 güncel bilgileri nerde bulabilirim spor film gibi ders çalışmak için

hiçbiryerde yokda

Kadro mu veriyorlar da hazırlanacağız................

naps
teşekkürler evet başvurumu yaptım kursun açılmasını bekliyorum...

E-KPSS (Lise) Atatürk ilke ve inkılapları

Arkadaşlar selamlar.

Tarih de en önemli konulardan olan Atatürk ilke ve inkılapları derken inkılap tarihi de geçerli mi?

soruyu anlamadım kurtuluş savası örgütlenme cepheler antlaşmalar dahil

@şem_i

izmir konak halk eğitim mi ? şubatta açılır tahminen

Merhaba arkadaşlar ben daha önce konuya mesaj yazmıştım ama o zamandan bu zamana çok vakit geçti ve ben hiç çalışamadım. 7,5 senedir kanser tedavisi gören annem çok hastaydı ve 1 ay önce onu kaybettim. Acısı dinmedi dinmeyecek ama bir şekilde hayatıma devam etmek zorundayım ki annem de öyle olsun isterdi.
E kpss ye az bir zaman kaldı sizce çalışmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Biraz kendimden bahsedeyim. Ben hem edebiyat öğretmenliği bitirdim hem de sosyal hizmetler bitirdim, ikisi de lisans. 2018 normal kpss p3 puanım 82 idi. Şu ara sosyal çalışmacı çok alındı. 1 puandan atanamadım. Hayırlısı. Kpss 2019/7 sonuçlarını ve ASDEP için mülakata hak kazanıp kazanamadığımın sonucunu bekliyorum. E kpss durumum ise ağustosta oldu raporu yeni aldığım için 2020'de ilk kez gireceğim.
Birazcık alt yapım var, şöyle düşündüm konu çalışmayla uğraşmaktansa bol bol deneme çözüp unuttuklarımı veya eksiklerimi görsem, onlara baksam? Sizce nasıl olur başka ne yapabilirim? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun ve şu e kpss alımında hak eden herkes atansın, yüzü gülsün🙏🙏

Violet

Allah rahmet eylesin sizede sabırlar versin Rabbim.Ekpss çalışma konusunda tecrübeli değilim ama bol bol deneme çözüp unuttuklarını ve eksiklerini görsen daha mantıklı geldi.Altyapınızda varmış zaten.Yinede yanlış yönlendirmek istemiyorum.Allah yardımcınız olsun.

Violet

2018 kpss ye çalışmış olmalısınız ki p3 den 82 puan almışsınız puanınınız çok güzel. Alt yapınız var demekki alt yapınız olduğu için bol bol soru çözün deneme çözün. 2018 den bu yana güncel olan vatandaşlık konularına bide coğrafya konularına bakın sizin için yeterli olur zaten diye düşünüyorum

Alonegamer Allah razı olsun 🙏 çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏
murat7044 2018 de çok iyi çalışmıştım ama tarih beni yaktı sadece tarihten çok yanlışım olduğu için 82 aldım. E kpss de en korktuğum tarih :( Altyapım var ama işte 2 sene geçti zihnim bulanık yaşadıklarımdan ötürü. Birkaç güne bir e kpss denemesi yapıp ne durumdayım göreceğim inşallah. Cevabınız için size de teşekkür ederim 🙏

Sıkıntınız sadece tarih ise youtubeden ramazan yetginin tarih tekrar videoları var onları izleyip eksiklerinizi pekiştirebilirsiniz.
Rica ederim kolay gelsin

murat7044

Ramazan hocanın tüm videolarını izledim soru bankası ve branş denemesi kitabını da bitirmiştim 2018de. Ki ek olarak başka yayınların da soru bankası ve tarih branş denemelerini bitirmiştim hocam, ben çabuk unutuyorum çok nankör bu tarih bana :'( az yanlış yapsam belki 85i geçer sosyal çalışmacı olarak atanabilirdim. Bir de benim matematikte bir şanssızlığım oldu doğru çözdüğüm soruyu işaretlemeyi unutmuşum 🤦 nasip işte olmayınca olmuyor, bakalım zaman ne gösterecek, bi e kpss denemesi yapayım da ne durumdayım görürüm sanırım. Yaptığım vakit buraya da yazarım yine tavsiye almak için

ekpss 2020 konuları

Arkadaşlar ekpss 2020 konuları neler nette arıyorum nedense bulamadım.

Üst Alt