Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

Hüseyin Bilmezkişi

Haddimi aştıysam kusura bakmayın. Kötü niyetle yazmak istemedim ama sanırım öyle anlaşıldı. Altından kalkabilecek misiniz anlamında demek istemiştim. Kolaylıklar diliyorum.

erola
Benim Hocam'da EKPSS Tarih ve Vatandaşlık dersi veren Cesur Erdem Hoca, örgün ders müfredatında olduğunu ancak sınavlarda hiç çıkmadığını söyledi. Onun dışında bu konuda net bir yorum yapana rastlamadım.

Son düzenleme:
aslmrt

Estağfurullah ama bunlar benim hayalim. Ulaşamasam da onlar bana yol gösterecek. Birileri şunları şunları yapmak istiyorum dediğinde, ona sen yapamazsın, altından kalkamazsın, senden olmaz demek yerine onu desteklemeye çalışın. Bizim toplumun klasik hastalığına siz de yakalanmışsınız. Ben Fransa'da da kaldım fakat böyle bir şey görmedim. Hele hasta birisine senden olmaz demek yerine, daha yapıcı olabilirdiniz. Ha tavrınız benim umrumda mı, değil.

Atama olmuyor hazırlanmaya ve sınava girmeye gerek yok.

Çoooooooooooooooook sevgili bakan Zehra'ya göre engelliler ölmeli.

aslmrt
Hiç şaşırtmadın. Daha önce de atanamayanları kıskançlıkla suçlamıştın😃

İstorika
Yanlışın var, atanamayanları değil bela okuyanları ve fiziksel engeli olup da seçilenlere isyan edenleri kıskançlıklarına verdim. 😊 Evet düşük puanalıp sistemi eleştirmek varken kazananları eleştirmek ve bunu şansa bağlamak komik geliyor. Hakkını verip hakedene saygım sonsuz. Yukarıdaki arkadaşım da baya zorlu bir sürece girecek anlattıklarına göre. Bizden daha fazla efor sarfedecek onu demek istedim orada. Emeğini verip kazanan herkesi kutlarım ben. Yoksa atanamayanlarla bir derdim yok. Yeter ki makul eleştiriler yapılsın😉

Tarih den hangi konulardan soru çıkıyor? Konubdagilimima nerden ulaşırım

herkes aynı sorunun cevabını aramakta bu başlıkta ama net bir bilgi yok konu çöpe dönmek üzere.
zaten yazılmış bir çok soru mevcut sorunuz aynıysa cevabı yoksa yazmayın tekrar atanan arkadaşlardan destek gelir diye düşünüyorum.

1-Hangi kitaplar ve ders içerikleriyle hazırlanmalıyız? faydalı kaynaklar nelerdir?

E-kpss çalışma düzeni

Merhaba arkadaşlar sınava ortalama 3 ay kaldı ve ben düzenli çalışamıyorum bir türlü e kpss konularına çalışıyorum ama e kpss soru bankaları yok denecek kadar az normal kpss soru bankası da ağır geliyor e kpss konularına kıyasla acaba ne yapabilirim düzenli ve WhatsApp grubunuz varsa katılmak isterim

ekpss sınavı ders çalışma

selamün aleyküm nasılsınız ekpss ders çalışma proğramını nasıl gidiyor 26 günümüz kaldı 15 kasımda sınav inşallah benimkisi olur sınavdan sonra tercihde bana yardım edebilecek arkadaş varmı tercih uzmanı varmı aranızda yakın yerleri yazmak istiyorum

aslmrt
Kendini zeki sanan bir insansın. Senin gibi kötü kalpler hep şanslı oluyor zaten. Arkadaş da senin ne olduğunu anlamış. Hâlâ saçmalamaya devam ediyorsun😏

İstorika
Sana senin anladığın dilden cevap verebilmek çok isterdim ama yok inemiyorum seviyene. Vaktimi de senin gibilerine de harcamak istemem, bence sen de benle vaktini boşa harcama. Önündeki hedeflere odaklanırsan bence başarabilirsin inanıyorum yapabilirsin👍😀. Şansa gelirsek özel sektörde deli gibi çalışırken geceleri oturdum çalıştım boş vaktim de yoktu idare etmem gereken evişlerim de vardı üstelik hamileliğimin en sıkıntılı zamanlarıydı. Sana göre şans bana göre çaba, şansını zorlamak. Bakış açısı.. Memur olmak için ama bu da yetmiyor biliyor musun sadece puan değil yani. Mesela insanlarla iletişim de çok önemli.. Düşünsenize allah korusun bir memur var "bak işineee, senin tuzun kuruu, sen sussss bakiyimm, boş yapma haydee" diye diyaloglar uçuşuyor. Skandal🤣 uslüp diyorum çok önemli. 😉

aslmrt

Sen benim seviyeme çıkamazsın. Şansına atandın işte kabul et. Burada yüksek puanlarla atanamayan bir sürü arkadaşımız var. Onlar niye atanamadı? Senin üslubunu da görüyoruz. Kibrinden geçilmiyor. Milletin hevesini kırmaya çalışıyorsun. Bu arada durumuna öyle çok da güvenme bu korona günlerinde. Ne olur ne olmaz😉

İstorika

Halbuki bir önceki postunda kötü kalplilikten bahsetmiştin değil mi şimdi nereden çıktı bu korona mevzusu😀 ne gerek vardı fesatlanmanın. Zamanın insanlara beddua ederk geçiyor değil mi(postların nefret, hakaret, beddua söylemlerinle kaynıyor) ama haset etmek çok kötü bir şey. İstemek dilemek çok farklı ama böyle deneyebilirsin. Ama birine kötü kalpli derken birdaha düşün sağlığına dil uzatacak kadar 😉 ah bi de iletişim bilsen.. Kalbin gibi olur istediklerin diyeyim anlarsın (inşallah) bilmem neden atanamdı o bahsettiğin kişiler oyaski ben de 2018 de girmişim bi düşün bakalım, şansa atandım diyeyim de yeme kendini rahatlat. Sokak ağızıyla seviyeden bahsedene bak hay allahım 🙊

Son düzenleme:
aslmrt

Bu korona belasi ve dolayısıyla ölüm varken fazla kibirlenme arkadaşım. Son sözüm de budur!

belli başli int üzerinden soru cvp tarzi calişabilcemiz bi site veya kaynak kitap falan varmi acaba

ekps icin calişcamız bi site yokmu yoksa kpss icin olan video ve soru cvplari calişmamız yeterli olurmu varsa altarnatif siteleri lütfen yazin

bi sınavı kazanabilmek için sayisal+sözel i de iyi yapmak qerek...

90 ve üstü puanlar ile atanabiliriz sanırım. 90 ve altı puanlar atanması zor gibi gözüküyor.

Sınav meraklıları eserleriyle gurur duyabilirler. Belli ki çok az kişi alacaklar. Birilerinin bencilliği bütün engellileri mahvetti..

Syusuf

Konular aynı sadece sorular farklı. Her bölüme göre sorular değişiklik gösteriyor.

Syusuf

benim hocam ekpss anlatım var oraya bak. Ekpss kpss aynı hiç bir fark yok. sadece kpss anlatımları daha ayrıntılı. Zaman az sen ekpss konu anlatımlarına bak

ekpss 2022 sınavına hazırlanmak

selamün aleyküm benim puanım 58 2020 deki bu sene tercih yapmayacağım 2022 daha sıkı çalışmak istiyorum hangi kaynaklardan bakmam gerek tecrübelerinizi paylaşırmısınız konuları aklımda kalması için ne yapmam gerek 2022 yüksek puan almak için ne yapmam lazım

youtube de benim hocam yayınlarının ekpss ders videoları var orayı takip et not tut şimdiden başarılar dilerim

Özellikle lisanstan sınava girecek arkadaşlar kesinlikle KPSS kaynaklarından çalışmalı. İyi bir not almak istiyorsanız düzenli ve disiplinli çalışmanız şart. Şahsen ben işe giderken aynı zamanda ders çalışmaya başladım. Ders çalışmaya başladıktan 3 ay sonra işle beraber dersi götüremediğimi fark ettim ve sınavından ertelenmesiyle işten ayrıldım. 6 ay kadar da evde kendi imkanlarımla düzenli olarak ders çalıştım ve sonuç olarak 87 puan aldım. Okulu bitireli 5 yıl oldu bu yüzden neredeyse her konuyu sıfırdan öğrenip sindirmem gerektiği için benim hazırlık sürecim biraz uzun sürdü.
Tekrardan dersler konusuna dönecek olursak kendi imkanlarıyla Lisans seviyesinde çalışacak arkadaşlar için Tarih dersi için Ramazan Yetgin hocayı, Türkçe dersi için Aker Kartal hocayı, Coğrafya dersi için Engin Eraydın hocayı, Matematik dersi için Fatih Örs hocayı ve son olarak da Vatandaşlık dersi için Esra Özkan Karaoğlu hocayı öneririm arkadaşlar. Şimdiden Allah hepinize zihin açıklığı versin.

Ben ruhsal engelliyim. Rahatsızlığım nedeniyle istediğim gibi ders çalışamadım ve bunun sonucunda 75 alabildim. 3.atamaya engel olanları Allah bildiği gibi yapsın! Hakkımıza girdiler!

amin inşallah sizede 2022 zihin açıklığı versin inşallah banada dua edin ben ocak ayında tercih yapmayacağım

Üst Alt