Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

aynen katılıyorum size arkadaşlar matematik türkçe tarih youtube hangi kaynaklara bakmam gerek

ezber nasıl yapabilirim

ezber nasıl yapabilirim videolarda

enginbey8108

Bir konunun aklında kalmasını istiyorsan çalıştığını konuyu not etmelisin defterine başka çaren yok.Ben 2020 sınavına çalışırken 3 defter not etmiştim 2 tane ekpssye yönelik test kitaplarım vardı aynı zamanda ekpss benim hocam yayınını ve okan öğretmen yayınlarını takip ettim ve 92 puan 316 sıralama 2018deki netimden 5 net fazla yaptım 800 küsür sıralama atlamışım..Ben ekpssye çalışmak için işten ayrıldım ve 1 sene boyunca iş fln aramadım.Üniversite sınavına girdim kazandım sonra ekpssden iyi puan aldım..Aslında iyi bir planlamayla herşey oluyor.İyi çalışmalar :)

merhaba

öncelikle herkese selamlar.ekpss ile ilgili birçok merakım var ve sormak istiyorum.yardımcı olan olursa çok sevinirim.
1-ben %65 ruhsal duygusal anlamda rahatsızım.sınava hangi alanda gireceğim.geneldenmi yoksa zihinsel vb.mi.
2-eğitim fakültesi tarih öğretmenliği mezunuyum.
3-yaklaşık 1 ay sonra ekpss 2022 ye hazırlanmaya başlayacağım.bana kaynak kitap tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.yani kitap ismi falan söylerseniz çok sevinirim.
4-daha önce ekpssye hiç girmedim ve ekpss kitabıda hiç almadım.
cevaplarsanız büyük sevinç duyarım saygılar.

r6152003

Psikiyatrik hastalığınız tam olarak tanınız nedir? MR Mental Retardasyon( TAM OLARAK ZEKA) yani rahatsızlığınız varmı?

ayDÜNYAvazo

engelli sağlık kurulu kurulu raporumda şu yazıyor.aynen yazıyorum.teşhis/teşhisler:ruh sağlığı ve hastalıkları;f29-organik olmayan psikoz,tanımlanmamış Z00.4-genel psikiyatrik muayene,başka yerde sınıflanmamış.ayrıca bağımlılık değerlendirmemde /kısmi bağımlı/ olarak geçiyor.ben elazığa yatarkende /ayrışmamış şizofreni/ teşhisi koymuştular.engelli raporumu elazığda yattıktan sonraları aldım.ayrıca raporumda çalıştırılamayacağı işlerin niteliği kısmında /değerlendirilemedi/yazıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

1 in cevabını vereyim ben. %65 oran "ATİPİK PSİKOZ, ŞİZOFRENİ neyse işte" vb hastalıklar ile "GENEL GRUBU" ndan 2022 deki sınava katılabilirsiniz. Ve zekasal probleminiz çok yok sanırım yoksa eğer ne diyelim "GENEL GRUBU" . r6152003

Son düzenleme:
sınava ilk kez gireceğim.daha önce sınava girmedim.yaşımda 40.önemli değil tabi yaşım.atanmak önemli.

Memur sıfatı diyorsan düz bilgisayar işletmeni vhki ataması yok ama okuması kek bir bölüm

Sadece vhki b işletmeni memur olursun

Fetewmre

Sağlık kurumları dediğinde sağlıkçı alımı sandım. Bakalım hayırlısı. İnşallah atanırsın ki bu puanla ilk atamada atanırsın zaten.

Odaklanabilsem hazırlanacam da odaklanamiyorum..

ekpss sınavı için ders programı yapabilirmisiniz

selamün aleyküm ben ekpss 2022 sınavına girmek istiyorum ekpss konuları biliyormusunuz sınavın ders çalışmak istiyorum özellikle tarih türkçe cografya vatandaşlık için yapabilirmisiniz konu dağılımına göre yardımcı olurmusunuz 90 puan almak için.

Bnden hazırlanıyorum 2022 istersen kendi hazırladığım programı sna atabilirim şimdiden başarılar ☺️ ne mezunusunz bu arada ve lise önlisans mı lisanstan mı gireceksiniz ☺️ enginbey8108 hatta bir başlık açıcm sadece soru ve cevap tarzında olucak ve sadce ders konuşulsun istiyorum ☺️

Tm bnde aynı şekilde ☺️ bölüm nedir hocam ve en çok hangi derste zorlanoyorsunuz peki enginbey8108

Üst Alt