İlkayyy]
merhaba ben lisans olarak girdim ve 88 puan aldım ben de yardimci olabilmek adına nacizane kendi yontemimi anlatmak isterim 1 sene boyunca evden kendim hazirlandim dersaneye gitmedim derslere de sırayla calistim mesela turkceden basladim ve turkce calisirken başka derse de bakmadim gunde max 4 saatimi ayirdim ve youtubedaki videolarla calistim once turkceyi sonra matematik sonra coğrafya tarih ve vatandaşlık sıralamasıyla calistim video sayilarina gore belli bir zaman cizelgesi yaptim ve ona sadik kaldim ocak ayina geldigimizde benim tum konularim bitmisti her dersten sadece 1 kinu anlatim bir soru bankası ve 1 tane branş denemesi bitirdim ekstra soru bankalarina ihtiyac duymadim gerek de yok zaten kitapligi doldurmak gözü yirmaktan baska birsey degil fakat soru bankalari bitince paso kpss ales dgs denemeleri çözdüm buna cikmis sorular da dahil hangi kaynaklari kullandigima gelecek olursak
TURKCE : konu: benim hocam öznur hocanin videosu
soru bankasi : benim hocam sorubankasi
deneme : brans denemelerini begenmedim hicbir yayinin bu yuzden hep dgs ve ales denemelerinin turkce kısımlarını çözdüm
MATEMATIK :konu :benim hocam ilyas gunes
soru bankasi: uzman kariyer ogreten matematik
branş denemesi : tipki turkcedeki gibi piyasadaki denemeleri beğenmedim ve dgs ales denemelerinin matematik kisimlarini cozdum
cografya : konu anlatimi :video izlemedim cunki benim cografyam hep iyiydi zaten o yuzden elimde doktrin yayinlarinin cografya konu anlatimi vardi ordan takip ettim(sorularda eksigum çıktıkça)
soru bankasi : cografyanin pusulasi vardi bende fakat pek begenmedim acikcasi piyasadaki diger cografya soru bankalarini da begenmedim o yuzden bunu bitirip direk denemelere gectim
brans denemesi : doktrin yayinlari inanilmaz zor bir deneme pegem falan kullanirsaniz daha iyi olur o cok kolay cunki ekpss icin doktrin cok agir
tarih : konu: ramazan yetginin videoları
soru bankasi :tarihin pusilasi ismail adiguzel ve tarihin doktrini siddetle tavsiye ederim ramazan yetginin soru bankasini hic begenmenistim ama videolari guzel ve yeterli
brans denemesi : tarihin doktrini MUKEMMEL
vatandaşlık: konu:benim hocam video esra hoca
soru : benim hocam vat soru bankasi
brans denemesi : benim hocam vat denemesi ve pegem
genel deneme : kpss/yargi pegem ihtiyac yediiklim beyaz kalem tg denemeleri ales dgs piyasa denemeleri ,tg denemeleri, çıkmış sorular
100den fazla deneme çözdüm 1 sene icinde ekpss kaynaklarina hic bakmadım bile gunde sadece 4 saatinizi verimli ve duzenli bir sekilde ayırırsanız 100 bile alirsiniz ben gkden 4 yanlis yetenekten de 4 yanlis yaptim dikkat eksikligim vardi cunki o yuzden 88 alabildim