Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl hazırlanmalıyız?

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi bir tane paragraf anlam bakışı bozan cümle sorusu varda yapamadım yardımcı olurmusunuz rica etsem önlisans sorusu 2012 sorusu https://i.hizliresim.com/Y615ZZ.png

%40 engelli

merhabalar.

Edebiyat son sınıf öğrencisiyim. 2020 ekppsine girebilirmişiz. 78-80 arası alsam atanır mıyım? ek eğitim sınavına girmeme gerek var mı?

inşallah. ama 80 alınır mı öyle :)

ek bi sınava yani öğretmenlik sınavına girer miyiz?

çalışın çalışın zaman su gibi geçiyor

sonra pişman olursunuz

ben bir buçuk sene normal kpss çalışır gibi çalıştım
iyi ki de öyle yapmışım şükürler olsun...

edebiyatçıı25 normal kpss den sözleşmeli memur olarak atandım ama ekpss tercihleri daha olmadı onu bekliyorum
oradan tercih yapacağım güzel kurumlar ve istediğim yerler olursa

sen şiimdiden başla 90 bile alırsın normal kpss nin bir tık altı.eğitim bilimleri sınavı yok.o sınava girmeden atanacaksınız.başlayın şimdiden.

kbenly beni nasıl yorumlarsınız acaba ekpss için puanım 53.86753 bıranş sıralamam 104.sıra atanmam şansım nedir düz memurluk gelirmi

merhaba 17 yaşındayım ve yüzde 50 zihinsel engelliyim neler tavsiye edersiniz

kbenly harita kadastro bıranşdan gelirmi acaba

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ekpss tercihden anlayan birisi varmı acaba uzman kişi bana yardım edecek birisi pek anlayamıyorumda ekpss puanım 53.86753 bıranş sıralamam 104. bölümüm harita kadastro atanmam şansım gelirmi acaba

uzmana gerek yok kazanamazsın o puanla.. sürekli aynı şeyi yazıyosun kabullen artık ve bi dahaki sınava çalış şimdi dicen nasıl çalışayım baya kitap al çalış öyle bizden sihirli formüller bekleme

enginbey8108 engin hocam Allah ol dedikten sonra her şey olur ona lafım yok ama gerçekçi konuşmak ve yazmak gerekirse atama olması mucize olur o puanlarla

tercihlerinizi yaparsınız yine dediğim gibi ama ben sizin yerinizde olsam ekpss 2020 sınavına ufak ufak çalışmaya başlarım işimi şansa bırakmam artık

başarılar dilerim şimdiden...

2018deki sınava son 2 hafta kala çalıştım lisanstan girip 78 puan aldım. 2 yıl sonraki sınav için bu kadar erken çalışılması gerektiğini düşünmüyorum.

olur da kazanamazsam bi dahaki sınava mat ve türkçe hiç bakmam direkt genel kültür çalışırım son 6 ay hergün gazete okurum güncel bilgiler için

Iyi günler.

Mamariste ikamet ediyorum...engelli kpss sınavına girmek istiyorum...beni bilgilendirebilirmisiniz acaba?teşekkürler

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi moralim çok bozuk tercihde bana çıkmayacak galiba nasıl yapabiliriz 2020 ekpss sınavı için yardımcı olurmusunuz rica etsem 2014-2016-2018 önlisans çıkmış sorular varmı acaba ders çalışmak için çok üzüldüm atanamayacağım diye

Ekpss sınavına nerden çalışabilirim acaba. Sorular..konular mesela..

İlkayyy]

merhaba ben lisans olarak girdim ve 88 puan aldım ben de yardimci olabilmek adına nacizane kendi yontemimi anlatmak isterim 1 sene boyunca evden kendim hazirlandim dersaneye gitmedim derslere de sırayla calistim mesela turkceden basladim ve turkce calisirken başka derse de bakmadim gunde max 4 saatimi ayirdim ve youtubedaki videolarla calistim once turkceyi sonra matematik sonra coğrafya tarih ve vatandaşlık sıralamasıyla calistim video sayilarina gore belli bir zaman cizelgesi yaptim ve ona sadik kaldim ocak ayina geldigimizde benim tum konularim bitmisti her dersten sadece 1 kinu anlatim bir soru bankası ve 1 tane branş denemesi bitirdim ekstra soru bankalarina ihtiyac duymadim gerek de yok zaten kitapligi doldurmak gözü yirmaktan baska birsey degil fakat soru bankalari bitince paso kpss ales dgs denemeleri çözdüm buna cikmis sorular da dahil hangi kaynaklari kullandigima gelecek olursak
TURKCE : konu: benim hocam öznur hocanin videosu

soru bankasi : benim hocam sorubankasi

deneme : brans denemelerini begenmedim hicbir yayinin bu yuzden hep dgs ve ales denemelerinin turkce kısımlarını çözdüm

MATEMATIK :konu :benim hocam ilyas gunes

soru bankasi: uzman kariyer ogreten matematik

branş denemesi : tipki turkcedeki gibi piyasadaki denemeleri beğenmedim ve dgs ales denemelerinin matematik kisimlarini cozdum

cografya : konu anlatimi :video izlemedim cunki benim cografyam hep iyiydi zaten o yuzden elimde doktrin yayinlarinin cografya konu anlatimi vardi ordan takip ettim(sorularda eksigum çıktıkça)

soru bankasi : cografyanin pusulasi vardi bende fakat pek begenmedim acikcasi piyasadaki diger cografya soru bankalarini da begenmedim o yuzden bunu bitirip direk denemelere gectim

brans denemesi : doktrin yayinlari inanilmaz zor bir deneme pegem falan kullanirsaniz daha iyi olur o cok kolay cunki ekpss icin doktrin cok agir

tarih : konu: ramazan yetginin videoları

soru bankasi :tarihin pusilasi ismail adiguzel ve tarihin doktrini siddetle tavsiye ederim ramazan yetginin soru bankasini hic begenmenistim ama videolari guzel ve yeterli

brans denemesi : tarihin doktrini MUKEMMEL

vatandaşlık: konu:benim hocam video esra hoca

soru : benim hocam vat soru bankasi

brans denemesi : benim hocam vat denemesi ve pegem

genel deneme : kpss/yargi pegem ihtiyac yediiklim beyaz kalem tg denemeleri ales dgs piyasa denemeleri ,tg denemeleri, çıkmış sorular
100den fazla deneme çözdüm 1 sene icinde ekpss kaynaklarina hic bakmadım bile gunde sadece 4 saatinizi verimli ve duzenli bir sekilde ayırırsanız 100 bile alirsiniz ben gkden 4 yanlis yetenekten de 4 yanlis yaptim dikkat eksikligim vardi cunki o yuzden 88 alabildim

2020 ekpss kitap tavsiyesi verecek olan abi abla var mı?

2020 ekpss ye önlisans girecem fakat daha başlamadım kitap alacam özellıkle 75 üstü alanlar hangi kaynaklardan yararlandı hangi kitaplardan yardım ederse duacısı olurum.

tekgoz123 soru bankası hakkında bir fikrim yok ama Akıllı Adam veya Data arasında olabilir. Youtube'de konu anlatımlarını izleyip, Facebook'ta soru paylaşan gruplara katılırsanız iyi olur bence.

2018-2020 arasındaki güncel olayları da takip edin.

selamlar ben elektrik elektronik mühendisiyim. engelli raporu almak için uğraşıyorum 2 yıldır. sanırım anca 2-3 aya alabilcem. kpss lisansdan hiç çalışmadan 78 almıştım 2014 de , bi sonrakinde 6 ay çalıştım 76 aldım :/ sözelim kötü. artık ekpss'ye bakıyorum. benim sualim ekpss konularıyla kpss konuları arasında fark var mıdır. yani elimde murat yayınları benim hocam yayınları var. Bunlarla çalışmayı planlıyorum. Diğer bir sualim elektrik elektronik mühendisleri veya düz memur olmak için kaç puan almam lazım.

7 ay sonra kpss lisans sınavı da var. eğer engelli raporu almak uzarsa ona da giricem. bu bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum. yani bu sınava girsem sonra rapor alsam , daha sonra ekpss ye girmeme mani olmaz değil mi... çok yazdım bende tavsiyelerinizi okuyorum teşekkürler...

EpileptikAdam tarih konuları kpss ye göre daha az.toplam 13 soru 1 tane islamiyet öncesi türk tarihi 1 tane türk-islam 1 tane osmanlı geriye kalan inklap tarihi idi yanlış hatırlamıyorsa.Atatürk dönemi iç politikaya da çalış.siz mühendismişsiniz 90 üstü puan lazım baştan söyleyeyim

Üst Alt