Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylıkları en az 1000 TL: TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

Alpaslan35..hocam boşver kişi kendinden bilir işi derler,kendileri o malum partiyi herşeyde övdükleri için bizler bir şey söyledimi o şekilde algılıyorlar!!...sen ben o malum partiyi eleştirelim tepemize binerler hemen böyle sitelerde, ama böyle adamları heryerde el üstünde tutarlar ..maalesef bu ülke bu halde...bunlara bulaşmamak en iyisi!

Ben 10 yıldır maaş alıyorum diğer engelli kardeşleriminde maaş alması için kendi çapımda bir şeyler yapıyorum. Emin olun birlik olursak, kamuoyu oluşturursak başaramayacağımız şey yoktur. Birkaç gün önce bir forum da toplanarak yükselen oyun fiyatlarını e-devlet üzerinden ticaret bakanlığına şikayet ettik, kalabalık olduğumuz için kısa sürede sonuç aldık, Ticaret bakanlığı şikayette bulunduğumuz Türkiye Sony Store'ye soruşturma açtı ve izahat istedi soruşturma halen devam ediyor. Yine aynı forum da TTNET 2019 da adil kullanım kotasını kotaya çevirmesini kamuoyu oluşturarak şikayet ettik birkaç gün önce TTNET geri adım atarak adil kullanım kotasını ve kotayı tamamen kaldıracağını açıkladı. Destek verecek arkadaşlar olursa bir metin hazırlayayım e-devlet şifresi olan herkes hergün ya da toplu bir şekilde hazırlayacağım metni CİMERE gönderelim. Ne kadar çok olursak o kadar hızlı sonuç alırız. E devlet şifresi olup engelli olmayan arkadaşlar da bize destek verirse seviniriz.

Birlik dirlik olmaktır malesef bizim toplum bana dokunmayan yılancıdır.Yanı yılan hepsine birden dokunur ama hiçbirinin ruhu duymaz...

Somut delili olarak emekli maaşları ortada.

Kanun onaylandı mı ? Arkadaşlar resmî gazetede ne zaman yayımlanır?

Geçen gün baktım 2 link ten birisi ölü diğeri 20 tl ücret karşılığında hesaplıyor sgk sitesi 100 lira civarı düşük hesaplıyor oda ışık tutar

Bin TL'nin Altında emekli maaşı alanlar

Bin TL'nin Altında emekli maaşı alanlar şimdi ne oldu hiç bir haber sitesinde yazmıyor onların ne kadar maaş alacağı ?

[FONT=sans-serif]@erkandomur[/FONT]
Işlerine gelmiyor da ondan bas bas bağırıyorlar en düşük emekli maaşı 1135 tl oldu diye millete inanıyor bunlara

SNITCI
Anlamıyorlar.yada anlamak istemiyorlar. maalesef kendi başlarına gelene kadar kendileri emekli olana kadar inanmayacaklarda.

yaşlılık aylıgı 1000 tl olacak diyorlar dogrumu net bılgıı olan varmı ?

yaşlılık aylıgı 1000 tl olacak diyorlar bütün haberler öyle yazmış bayagı bi araştırdım kimileri emekli aylıgı 1000 tloluyor kimileride yaşlılık aylıgı 1000 tl oluyor diyorlar bilen varmı ?

kadir0612
Yaşlılık aylığı zaten emekli aylığıdır.
2022 sayılı yasa kapsamında ödenen 65 yaş aylığı ile ilgisi yoktur.

Birileri, hiç bir siyasi fikir ve topluluk adı zikretmeksizin ''burayı da siyaset alanına çevirdiniz'' dediğim önceki sayfadaki yorumuma eksi puan vermiş.
Bu zamana kadar hangi siyasi oluşumdan ne buldunuz ?
İlla birilerine yancılık yapacaksanız yeri burası değil. Burası her fikirden engellilerin dayanışması için var.

Bir tek bu emekli aylıklarına doğru düzgün zam yapılmıyor.

kadir0612
Öyle uydurma haberlere itibar etmeyiniz.
Anlaşılan o ki; sözde gazetecinin birinin canı sıkılmış, oturduğu yerden bir güzel döktürmüş.
Emin olun verdiğiniz linkteki haberin hiç bir doğruluk payı yoktur.
Daha önce de söylediğim gibi, torbadaki düzenleme tamamen emekli maaşları ile ilgilidir.

Emekliye kardeşim o en az bin TL boşa çene yormayin

yani o kişilere en az 4 sene zam olmazsa fazlasıyla devlet kendini amorti ediyor hatta kara bile geçiyor,ama sen bunu hükümet i savunan yandaşlara anlat!

SNITCI
Haklısınız, bu bir reel zam değil, ilave ödeme ile 1.000 TL ye tamamlama işlemi. Yani Temmuzda 1.000 TL üzerinden zam almayacaklar.

deathless

Böğle böğle anlayacaklar paylaşa paylaşa anlatacağız
zaten bir insanda akıl olsa anlar bunların yaptıkları oyunları
asgari ücret zamlandı 3 sene önce hatırlayan varsa hatırlar 300 tl kadar orada da aynı oyunu oynadılar
Agi'yi asgari ücretin içine soktular....

bayramlarda emekliye verilen ikramiyeyi bile kendi üstlerine alıp prim yaptılar milletin gözünde,ki kaldıki o öneriyi hangi partinin yaptığını herkes biliyor...ha zaten o partinin tek olumlu tarafıda bu oldu zaten gerisi tırt!...allah hepimiz için en hayırlısını versin ne diyelim artık..

Son zamlar

Ocak zammı ile kim ne kadar zam alacak örnek 1000 lira olanın maaşı ne oldu tşk ederim

1000 TL maaş için hesap şu şekilde, örnek;
1000%10.19=101.9 zam olur, zamlı maaş 1.101.9 TL şeklinde.

enes75
Teşekkür ederim enes kardeşim

Ek ödeme yüzde. 8 hesaplanacak vs deniyordu inşallah oda çıkarda insanlar biraz rahat eder

Üst Alt