Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylıkları en az 1000 TL: TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

annem ölüm aylıgı alıyor 610 tl hala 1000 tl olmadı 1000 tl olan varmı maaşları

Ben yüzde 22 işgöremezlikmemekli maaşı alıyorum malül maaşlarına diye düzenlendiği için
Yok.yüzde 60 ve yukarısına var yani onlara da yokmzaten 1000 tl altında olan yok.

O kanun maddesine girmesi bile yanlış

Fatih86

1000 TL altında nasıl yok.ben 60 üstü malûl emekliyim maaşım 880 di Şubat 20 sinde 1000 lira yatırıldı.1000 lira altında emekli maasi alanların ki 1000 e tamamlandı

erkandomur

peki e devlet ekraninda 1000 tl mi gozuktu maasimiz yoksa 880 tl mi bi de ek odeme bu 1000 tl nin icindemi

carusman

E devlette 880 lira görünüyor evet.ama bankaya yatan 1000. Lira ama muayene borcunu düştüler 937 lira kalmış.ben 170 ile konuştum sistemde 1000 lira görünüyor dedi

Ayrıca ek ödeme dahil net maaş kaç liraysa 1000 e tamamlamislar

Engelli Erken Emeklilikte maaşlar

arkadaşlar mesela bir profesör doktor baz alalım. bu adamın aylık maaşı +10bın tl olsun. 18 yıl boyunca çalışmış 4600 kusur gereklı primleri ödemiş olsun ve yuzde 40 ustu engellı olsun. bu adam erken engelli emekliliğinden faydalanırken emekli maaşı ne oranda olur? internet uzerınde yazan profesor emeklı maaşından yuksek mı olur yoksa 2000 tl gibi ucretler mi? ınternette bazı yerlerde engellı emeklılık maaşı 1200-2100 arasıdır dıye bışeyler gordum de .. Teşekkürler

Üst Alt