Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylıkları en az 1000 TL: TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

Yok be kardeş, ek ödeme yükselecek muhabbebi boş, devlet sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor, para mı kaldı devlette

1000 TL altındaki emekli maaşlarına yapılan zam Şubat ayında yansıyacak

[SIZE=2]Bin liranın altındaki emekli maaşlarına yapılan zammın şubat ayında yansıyacağını duyurdu.
[/SIZE][FONT='inherit']Bakan Selçuk'un açıklamalarından başlıklar şöyle:[/FONT]
[FONT='inherit']2018 yılında İŞKUR bir rekora imza attı, 1 milyon 250 bin istihdama aracılık etti. [/FONT]
[FONT='inherit']Hemodiyaliz hastalarına desteği yüzde 19 oranında arttırdık. [/FONT]
[FONT='inherit']Gelecek hafta şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamalarını gerçekleştireceğiz.[/FONT]
[FONT='inherit']RTÜK Başkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuştuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığını görüyoruz. Çeşitli teşvik mekanizmaları kurarak bunları arttıracağız.[/FONT]
[FONT='inherit']3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor.[/FONT]
[FONT='inherit']Dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacak. Şubat ayında aylıklara yansıyacak.[/FONT]

Son düzenleme:
işkur un rekora imza atmış olması,işsizliğinde rekor a imza atması demektir!?..bu nasıl bir övünmedir nasıl bir kandırmacadır ya aklım almıyor milleti resmen enayi yerine koyuyorlar ya!!

Olum ayliklarindan kiz cocuklari yararlanabilcek mi acaba

Ben sürekli iş görememezlik maaşı alıyorum 299 lira e devlette emekli maaşı diye geçiyor acaba Benimde 1000 lira olurmu???

gerçektende yaşlılık maaşı bin tl olmuş beyler arkadaşımın yakını almış D

hayırlı ugurlu olsun D

ne zaman aldı daha günü gelmedi emeklimi yoksa 65 yaş aylıgımı yaşlılık maaşından kastın
kadir0612

maaşını ilk defa aldıgı için almış olabilir sordum arkadaşıma yeni aldıgı için dedi

Arkadasin dedigi gibi 1000 tl yaslilik maaasi degil sadece en dusuk yasli emekli maasidir

Mujde en dusuk emekli aylıgı 1000 tl oldu gule gule harcamalar..

Sosyal yardimlasma 65 yas ayligi

65 yaş ayligi 1000 lira oldumu yoksa.daha onaylanmadimi

Defalarca böyle bir şeyin olamayacağını söylemiştik. 659 TL oldu. Bilginize.

Yaşlılık aylığında yüzbinlerce kişinin beklediği düzenlemede sona gelindi. 65 yaş aylığının alt sınırı 1.000 liraya çıkaran düzenlemeyi de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda görüşülmeye başlandı. 65 yaş aylığına ilişkin düzenleme, şu anda 543 TL olan başlılık aylığının alt sınırını 1.000 liraya çıkarıyor.

Yeni düzenlemenin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilip Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından 650 bin kişinin eline geçecek para miktarı yüzde 84,16 oranında artmış olacak.

Daha olmamis ayrica suan 601 lira net

Yaşli ayligi

Yaşlılık aylığını 1000 liraya çıkaran ve 65 yaş aylığına ilişkin düzenleme getiren kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Böylece halihazırda 543 lira aylık alan 650 bin kişinin eline geçecek para miktarı yüzde 84 oranında arttı.ama halen 600 lira neden acaba

Ben 375 lira sürekli işgöremezlik malüllük maaşı almaktayım. Yasadan biz yaralanacak mıyız?

Bu ayın maaşı e devlette görünüyor yine 830lira.ama alo170 i arayıp sorunca 1000lira dedi acaba e devlette sıkıntı mı var bakalım 20 sinde ne olacak

Son düzenleme:
Asgari ücretle 25 yılı tamamlayıp emekli olan arkadaşıma bin TL aylık bağlanırken 65 aylığının bin TL olması doğrumu

Eserin79

Hangisi düzgün ki 2008 den sonra abo %30 oldu.Calisamayan birisi için 1000 lira nedir hayatını nasıl gecindirebilir acaba.Allah sonumuzu hayır etsin

Arkadaşlar siz hâlâ neyin tartışmasını yapıyorsunuz, 65 yaş aylığının 1.000 TL olması gibi bir şey söz konusu bile değil, bu yönde hiç bir girişim de olmadı, olması da olası değil.
Konunun önceki sayfalarında defalarca yazdık, bu çalışma 65 yaş değil yaşlılık aylığı, yani çalışıp primini ödeyenlere bağlanan emekli maaşı için geçerli.
Önceki sayfalarda verilen öneri metninin orijinalini de verdim.
Gazetelerde çıkan yanlış haberler sadece o gazetecilerin cahilliğinden ibaret.

Ufukalp

Ben kontrol şartıyla emekli oldum.yani emekliyim e devlette geçen ay ki maaşım ile bu ayki maaş aynı görünüyor.ama 170 i aradım sistemde 1000 TL görünüyor dedi belki e devlette sıkıntı var onu sordum bilgin varmı bu konuda

ozi82

kimse sürünsün istemem önce dediğim iş düzelir sonra bu olur

Bağkur emeklisi vefat eden babamdan,Tek hak sahibi yetim aylığı bin TL olurmu?
Daha önce %40 bağlandıydı, 762 TL yetim aylığı alıyordum

erkandomur
1.000 liranın altındaki aylıkların 1.000 TL olarak ödenmesine Şubat'ta başlanacak açıklaması yapıldı.
Asıl maaşınız hazineden karşılanacak bir tutar ile 1.000 liraya yükseltileceği için asıl maaşınızı gösteren emekli aylık bilgisinde görünmeyebilir. Maaş gününüz için ödeme emri gerçekleştiğinde ödeme bilgilerinde görünecektir.

Üst Alt