Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı hesaplaması hakkında..?

emekli maaşı hasaplamam

[FONT=Arial Black]08.07.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT]
[FONT=Arial Black]1306.85[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]15125[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]20.606,40[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2.555,40[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]54,10[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]47,00[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]33,62[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]1080[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]1080[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2946[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2946[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2025[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2025[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]6051 [/FONT]
[FONT=Arial Narrow]6051 [/FONT]

[h=2][/h]

t.c.ssk sitesinden hesaplattırdığımda emekli maaşım bu kadar çıkıyor bu hesap doğrumu arkadaşlar?

ilk işe girişim 01/01/1997 %40 raporum var vergi indirimi içinde ankaradan raporun gelmesini bekliyorum vergi indirimine hak kazandığımda emeklilik için hemen müracaat edebilirmiyim.
emekli olma hakkımı kazanmış oluyormuyum?

yardımcı olursanız sevinirim

teşekkurler

Son düzenleme:
korkut;

evet raporunu alır almaz başvurabilirsin maaşında sskdan 30 veya 50 tl fazla oluyor bende öyle idi hayırlı olsun

merhaba memolıkk

O kadar alırmıyım dersin ?

tahmını hesap yapabılcek arkadaş varmı acaba ssk sıtesınde çıkan kadar alabılırmıyım?

tecrübe konuşuyor ben yeni 1 aylık emekliyim bende öylese sendede öyle olacaktır değilmi

Mrb sigorta baslangiim 1995 ama 97den sonra hep tavsndsn yatti is degistirmistim ekrem sıkıntı derken neyi kastettin ekrem kanunlarmi degisir yoksa neyse saygilar bu ay sonu vercem sanirim dilekceyi senin kac ayda cikti emeklilik

Korkut bey Fazlasini alırsın eksini almassin en az 1500 gibi olur tahminen emekli maaşı com sitesinden hesaplama yaparsan alican maasa en yakin sonuca ulasirsin

tarum 41;

kardes sıkıntı derken dert yaparsın diye söyledim kanun değişmiyor sadece maaş bağlama oranlarında oynama yapar ama emin ol sende benden aşağı almasını hiç kalma kendini hem şunu bil SGK sitesinin hesaplama çok eksik hesaplanır en az 400 tl fark var bende 1309 tl diyodu ama bağlanan 1727 tl ek ödeme haric

Tamamkardesim banada 1700 cikiyor ssk sitrsindesitrsinde dedigin gibiyse 2000olur herhakde neyse kardesim bu ay sonu hayirlisiyla olcak galiba sendende allah razi olsun hayirli iftarlar

Murat kardes benim 10 günde tahsis kağıdın geldi elime ama senin SGK Müdürlüğü neresi izmit SGK ise ve vergi indirimi Belgen hangi vergi dairesinde cünkü benim vergi indirimi belgenin onayını izmit SGK daki memur vergi dairesine yazıyı elden verdi bende vergi dairesinden elden onaylattim 10 günde tahsis yazım geldi eğer elden onaylama olmazsa 20 gün beklersiniz dedi bende kendim onaylattim hemen haloldu Hamdolsun umarım seninde elden verirler

Tamam kardesim allah razi olsun insallah banada elden verirler bu arada rahatsızliginiz neydi ekrem kardes

ödenen toplam prim 350,000 i geçikmiydi?

ilk sigorta yılı 1999dan önce herhald

Evet mevlut krdes 1995 sigorts baslangici toplam prim 370bin tl

[FONT=Arial Black]08.07.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT][FONT=Arial Black]1306.85[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT][FONT=Arial Narrow]15125[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]20.606,40[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]2.555,40[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=Arial Narrow]54,10[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=Arial Narrow]47,00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=Arial Narrow]33,62[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT][FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT][FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT][FONT=Arial Narrow]1080[/FONT][FONT=Arial Narrow]1080[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=Arial Narrow]2946[/FONT][FONT=Arial Narrow]2946[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=Arial Narrow]2025[/FONT][FONT=Arial Narrow]2025[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT][FONT=Arial Narrow]6051 [/FONT][FONT=Arial Narrow]6051

[/FONT]

Merhaba SSK site sitesinden emekli maşımı hesapladığımda bu şekilde çıkıyor. Diğer siteden bir türlü yapamıyorum ilk işe giriş tarihim 01/09/1996 %40 vergi indirimim ve özürlü raporum mevcut emeklilik için müracat etsem yaklaşık nekadaremekli maaşı alırım? yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar yaklaşıknekadar emeklı maaşı alırım konu hakkında bılgısı olan varmı ? bilgilerim yukardakı gibi

teşekkurler

slm, arkadaşlar 2/8/2014 itibari ile %64 raporum ile 3917 günden emekli oldum internetten emekli aylık numaram belli 1/9/2014 itibari ile maaş alabilirim diye yazıyor ama emekli olduğuma dair mektubum henüz gelmedi acep ne kadar maaş alabilirim. (toplam kazanç 84.237 TL) emekli maaş hesaplama bölümlerini internetten kurcaladım ama beceremedim yahu...
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sevgiler,

vergi indiriminden faydalanıp emekli olduysan şu bahsettiğin durumda alacağın maaş 700 tl filan olur....toplam pirimin çok düşük...

merhaba kımse net bısey soyluyemez bunu bılıyorum ama tahmınen ben ne kadar maas alırım, 1996 sıgorta gırışim var, toplam suan gun sayım 3398. kazanc 98,374,47.... özur oranım %57 tahmınen ne kadar maas alırım ve askerlıgı saydırsam ve yuksekden yatırsam maaşıma yansırmı.. tesekkur ederım şimdıden..

1996 yılında 95 gun.. 1997 yılında 365 gun..... 1998 yılında 100 gun... 1999 ve 2000 arası askerlık... bunuda yazıyım dedım :)

3004 gün ssk 174000 ssk kazancı ve 2180 bağkurla bunun kazancı ne kadar bilmiyorum toplamda5184 günle emekli oldum maaş 923 tl ek ödeme ile beraber az değilmi sizcede ya şimdi çalışıyorum ama kesinti ne kadar yapılıyor yapılıp yapılmadığınıda bilmiyorum bunu nerden öğreniyoruz edevlette bir bilgi yok

bnde cvp ıstıyrum..

merhaba kımse net bısey soyluyemez bunu bılıyorum ama tahmınen ben ne kadar maas alırım, 1996 sıgorta gırışim var, toplam suan gun sayım 3398. kazanc 98,374,47.... özur oranım %57 tahmınen ne kadar maas alırım ve askerlıgı saydırsam ve yuksekden yatırsam maaşıma yansırmı.. tesekkur ederım şimdıden..

1996 yılında 95 gun.. 1997 yılında 365 gun..... 1998 yılında 100 gun... 1999 ve 2000 arası askerlık... bunuda yazıyım dedım

Levent bu gun emekli olsan ek odemen dahil 810 tl diyorum. Ben 171000 bin tl ile 900 tl ancak baglandi bu arada 99 yili oncesi primin az o donem altin donemi malesef o altin sende yok.

askerlıgı saydırsam o doneme gecmezmı ve tskkler emek verıp cvpladıgınız ıcın

yanı 1999 ve 2000,de askerdım

Merhaba,
Benim engel oranım %56
06.2012 den beri sigortalıyım.
Emeklilik tarihim 06.2028 olarak hesapladım.
Özel sektördeyim, mühendisim.

Şu ana kadarki toplam yatan prim 200.000 TL
15 sene çalışacağım düşünülürse de yaklaşık 1.500.000 TL - 2.000.000 TL arası bir rakam eder tahminim. (zamlarla beraber)

Bugün bu şartlarda emekli olsam ne kadar alırım?

okatip1

Bu tür hesapları bugünden yapmak imkansız. Sadece şunu bil, maalesef geçen her yıl emekli maaşları düşüyor. Emekli olduğunda o günün asgari ücreti kadar emekli maaşı bağlanırsa şaşırmayalım!

selamlar,
%51 raporum var. özel bir işyerinde çalışıyorum.normalde 600 küsür günb ve 9 küsür yıl yaş beklemem var.vergi indirimi için başvuruda bulundum.daha sonra erken emeklilik hakkı için başvuracağım.yıl ve günüm tutmakta ( şu an 1993 t3mmuz ilk işe giriş ve 5016 gün prim ödemem var)
emekli-maaşı sitesinden hesap yaptığımda engelli iseniz iş gücü kaybınız tuşuna 51 yazıp hesap yaptırdığımda çıkan maaş tutarı ile . sgk sitesinden yaptırdığım hesaplama arasında yaklaşık 500 tl fark var. acaba emekli-maaşı sitesi 600 küsür gün sonra toplam yatabilecek tutarıdamı hesaplıyor yoksa işgücü kaybı oranını hiç yazmamakmı gerekiyor. bilgi verirseniz çok memnun olurum
iyi günler

Eğerki %51 raporun ve vergi indirimin onaylandığı taktirde vergi indirimi ile emekli olman için bütün kriterleri yerine getirmiş görünüyo yani vergi indirimin bugün onaylanan yarın emekli olabilirsin

Iki sitedeki maaş arasındaki ücret farkida aylık bağlama oranları yüzünden farklı olmaktadır vergi indim ile emekli olanların emekli aylıkları daha yüksek olur

1999 Yılı Genel Toplamı135782.34
Genel Toplam4.470287,984.92
emekli maaşım ne bağlanır acaba

1999 Yılı Genel Toplamı135782.34
Genel Toplam4.470287,984.92
emekli sandığıda 1 yıl kadar ödendi burda görünmüyor.tahmini emekli maaşım ne bağlanır.Çalışmanın bir faydası olurmu yoksa günü gelince emekli olmak doğrusumu,emekli olunca ne tür hak kayıpları olur çalışmaya devam edersem.iyi günler

ilker bey benimde primim 247000 ve vergi indirimi için %48 raporla hastane ankaraya yolladı şu an primlerim yatıyor tahminide 3 ay sürse prim 250000 olur sgk 4a günüm ise 5800 sgk giriş 1996 emekli olsam ne kadar maaş bağlanır

Üst Alt