Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Promosyon başvuruları başladı

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Başvuru SMS internet ve atm lerden yapılabilir Promosyon ödemesine ilişkin süreci müşterilerimizin TCKN son hanelerine göre aşağıda belirtilen tarihlerde yapılması planlanmaktadır;
0 - 2 Mart 2017
4 - 6 Nisan 2017
8 Mayıs 2017
Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;
Şubelerimiz,
İnternet Şubemiz,
ATM lerimiz,
SMS
aracılığı ile yapabilirsiniz.
4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarasını” yazarak SMS gönderen veya ATM’lerimizden başvuru yapan müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınacaktır.
Emekli maaş müşterilerimize sunduğumuz promosyon ödemesi fırsatından hangi tarih itibariyle faydalanabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.
Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.

Son düzenleme:
promasyon ödemelerinde sadece 3 yıl bankada kalma garantisinden başka hiçbir sart aranmıyor.

lütfen tekrar inceleyin ilgili olayı.
yeni haberlere bakın. ilgili bakan açıklama yaptı.

Yıllardır biz emeklileri duygularını promosyonla sömürenler nihayet neticelendi.

Dün ziraatbank internetden forum doldurdum bu gün hesapa 375 yatırmışlar.

Tc no 4.bende anlamadım necabukluk oysa nisan ayı dayazıyordu.

Ben 3 ay önce deniz banktan 300 tl promosyon aldım

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Şimdi bu promosyonlar dağıtılıyor bildiğimiz üzere. Bende bir emeklilik maaşı var birde engelli maaşı var. Ben bu promosyonu iki maaş içinde mi alıcam tek maaş için mi alıcam ?

Sadece emekli maaşı için promosyon alacaksınız.

Ömür boyu iş göremezlik maaşı efendim. Çift maaş alıyor fakat yüksek olan maaşı tam az olan ücretinde yarısı ödeniyor.

Şimdi okey işgöremezlik olarak bahsetseydin sormazdım. Aksi halde sonradan başına dert açılmasın diye şey etmiştim...

Tufless Bende sizinle aynı durumdayım aynı şubeden alıyorum ve tek promosyon aldım
Ama şu denenebilir maaşında hipotek felan yoksa malûllük maaşını veya iş görememezlik maaşını başka bankaya taşıyıp promosyon isteyebilirsiniz
tufless

Ben doğru telaffuz etmemişim haklısınız kusura bakmayın

MUR37
Evet oda bir seçenek öyle deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirsinler bizi bakalım

ben garantiden daha önce 200tl verdiler kredi çekerken istemiyorum desemde 3 yıllık taşımışlardı daha yeni taşımıştım 6 aylık doldu süresi
şimdi promosyon için nasıl bişey olacak süre dolduktan sonramı geçerli olacak promosyon alamayacakmıyım süre dolana kadar böyle durumda olanlar vardır mutlaka ne yaptılar acaba

ptt den maaş alanlar varsa bilginize ihtiyacım var;
ben ptt den emekli maaşı alıyorum ptt de adıma açılmış hesap veya maaş kartım vs. yok..

promosyon için baş vurursam hesap açmamı isterler mi?

memolikk

Aldığın promosyonu iade edip yeni sözleşme imzalayıp yeni promosyon alacaksınız veya önce Aldığınız promosyon süreni yani 3 yılı dolmasını bekliyeceksiniz

cevap: hesap açtırıp maaş kartı almak zorunluymuş..

aynen dediğin gibi oldu 1.60 gr altın vermişlerdi 201 tl ye bozdurmuştu 235 tl verip 1.60 gr altın aldım hesaba ve sözleşme imzaladım 235 verip 375 alacağız ne zaman yatarsa

3 yıl vadeler doldu yeni promosyon alan varmı bize hala yatmadı

Promosyona resmi zam beklemeyin, bankalar kafalarına göre kampanya fatura ödeme talimatı ekstra işlemle birşeyler yapıyorlar.

deathless Kardeş Takvim ve Sabah vb. gazetelerin haberleri bunlar 3 ay önceden başladılar hemen hemen hergün buna benzer haberler veriliyor. hiç birinin doğruluk payı yok!

A haber,kanal 7, ATV, Takvim gazetesi Sabah gazetesi. Bunlar yandaş medya atıp tutarlar her gün.

algaNihat..anladım kardeşim haklısın,verdiğim link kamu spotu kanalı olduğu için resmi ilk ağızdan falan diyorum,o söylediğiniz mecraları da zaten takip etmiyorum inanmam da onların hiç bir haberine kendi oy veren okuyucularını ancak inandırırlar bizleri değil!

deathless aynen öyle kardeşim onlar traj peşindeler, yalan yanlış yazıp çiziyorlar bir allahın kulu da neden yalan ve yanıltıcı haber yapıyorsun demiyor ama onları eleştirdiğinde sabah polis kapını çalıyor çeşme keş bir düzen içinde cebelleşmekte bize kalıyor malesef. hayırlı geceler.

Üst Alt