Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Promosyon başvuruları başladı

TEB'de kamanya bitmiş maalesef :(

Geriye yüksek promosyon veren Garanti kalıyor, onu da şubeye gitmeden nasıl halledeceğiz? ( soneman'ın yazdıkları aklımı karıştırdı)

Garanti Bankası'na geçiş yapmıştım, dün promosyonum 1.200 TL olarak hesabıma yattı.

Ufukalp
Benimde 1000 yattı garantiye maaştan önce [emoji4]

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugir
Hayırlı olsun, güle güle harcayın.
Benim promosyon da maaştan bir gün önce dün yattı, bugün ise Garanti'ye ilk maaşım yattı.

Ufukalp

Sağlık li yıllarda yemek nasip olsun hepinize

arkadaşlar şu an banka değiştirilebilir mi her hangi bir süre varmı yeni anlaşma yapılsa dahi??

Arkadaşlar merhaba bu promosyon ödemesini anlaştığın bankamı veriyor yoksa sskmı banka kanalıyla mı veriyor bu promosyon başvurusunda ne gibi dezavantajları söz konusu promosyon başvurusunda bulunnmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

haci78
Promosyonu önünüzdeki 3 yıl emekli maaşı alacağınızı taahhüt ettiğiniz banka verir. Bir nevi bizim bankadaki paramızı kullanma karşılığıdır.
Tek dezavantajı taahhüt ettiğiniz 3 yıl içinde maaşınızı başka bir bankaya taşıyamazsınız.

Merhaba arkadaslar bilgilerinize aşırı ihtiyacım var..
Elektrik ve su aboneliğim var farklı bir şehire tasınacağım.Bulunduğum şehirden tek seferde işlemleri halledebiliniyor mu bilgi verebilirmisiniz..

Slowinsan
Hangi işlemden bahsediyorsunuz, mevcut aboneliklerin iptali mı, yeni abonelik tesisi mi ne ?

Şehir değişikliğine bağlı olarak evin elektrik ve su abonelik işlemleri hakkında..

Bulunduğunuz ilden tek seferde hem mevcut abonelik iptali hem de diğer ilde yeni abonelik tesisi yapamazsınız. Başvuru mercileri bile farklı.

3 aydır garantiden maaş alıyordum
3 ay önce taşırkende sormuştum eft kredi kartı ücretsizmi diye
ücretsiz denince taşımıştım maaşı
fakat dün eft yaptım ücre kestiler
aradım kesilecekmiş artık
umurlarında değil verilen söz
geri yapı krediye döneceğim sanırım
halen kesilmiyor orda
ordada kredi kartı ücreti cıktı :)
emeklilin sahibi yok diye istediklerini yapıyorlar
sgk ya bildireceğim bu durumu
şirket çalışanlarına yapamıyorlar böyle

soneman
Sizin geçişinizi yapan görevli yanıltıcı bilgi vermiş. Kredi kartı yıllık ücreti de var EFT ücreti de. Geçiş yaparken kredi kartını bana da teklif ettiler, yıllık aidat sordum, var dediler almadım. EFT ücretlerine de neyse ki sınırlama getirildi de kafalarına göre alamıyorlar. Eskiden 50 lira göndersen 5 lira alıyorlardı, şimdi 1.000 lira da göndersen 1 - 1,5 lira gibi cüzi bir miktar alınıyor.

Ufukalp

2.10 tl kesildi itiraz ettim hesapta 1 tl den az vardı 0 a düşmüş
şubeye sordum mayıs ayı kesilmiş dedi geriye dönük başladılar saanırım kızdılar

cimerden bu 2 bankanın yapı kredi kredi kartı üyelik ücreti
ve garanti eft ücretleri olayını yazdım
sözleşme yaparken kesilmeyecek deniyor
sonra kesiyor
üyelik ücretini hakem heyetine başvurdum bakalım ne olacak
çalışma bakanlığına çalışırken şirketler bankalarla anlaşma yapıyor
sgk da yapabilir
bize sahip cıkın diye yazdım

arkadaşlar birşey soracam. yeni emekli olan lar. siz banka promosyonu nun bir baremi var mı. ya da ne kadar veriyorlar. bir de sözleşme imzaladiğinizi okumuştum. sözleşme de neler yazıyor.şart koşuyorlar mı. bizi de aydınlatırsanız çok sevinirim. en azından bilgi sahibi oluruz iyi günler..

Emekli memur promosyon nerden öğrenebiliriz

Emekli promosyonları verilmeye başlandımı ne zaman başlıyor nerden öğrenebiliriz başvuruyu

her zaman var yapı kredi en fazla verendi en son web sitelerine bak bankaların

Garanti Bankası'na geçiş yapmıştım, dün promosyonum 1.200 TL olarak hesabıma yattı.

Merhaba Ufuk bey sizin bilginizden yararlanmak adına bir sorum olacak cevap verirseniz memnun olurum 2022 mart ayın da süresiz vergi indirimimle emekli olmaya hak kazanıyorum diyeceğim o ki bazı arkadaşlar emeklilik başvurularını E devlet üzerinden yapıyor peki siz tavsiye eder misiniz herhangi bir sıkıntısı olur mu saygılar.

Arkadaşlar bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız?

- SGK'ye evraklarımı verirken maaşımı "iş bankası" olarak işaretlemiştim.
- Bu banka promosyonu engelli emekliliğini de kapsıyor mu? Evetse bunun bir tarihi var mı?
- Nasıl bir promosyon oluyor? 1 defalık mı? yılda birkaç kez mi?
- Bankanın bu anlamda şartı oluyor mu? Oluyorsa genelde ne oluyor?
- Ben nasip olurda 1-2 aya sonuç çıkınca emekli olacağım. O zaman iş bankasına otomatik yatacak sanırım. Daha sonra ben banka değiştirebiliyor muyum?
- Tavsiyeleriniz ve önerileriniz varsa çok memnun olurum.

sankara

İstediğin bankaya gecebilirsin. Promosyon suresi 3 yıl ve emekli maaş miktarına göre promosyon alıyorsun. Yani 3k alan emekli biri 1750tl promosyon alıyor. 4 adet otamatik ödeme talimatı verince 100tl daha alırsınız. Şuan yapikredi Bankası ve qnb finansbank en yüksek promosyon ücreti ödeyen bankalar.

promosyon sözlemeşmeniz bitmedende iptal edip aynı bankada yeni sözleşme yapabilir
yada başka bankaya taşıyabiliriz
3 senelik yaptığımız sözleşme
1.5 sene maaş aldıysak banka ancak yarısını bizden kesiyor
diğer yarısı bizim hakkımız
ben yapı kredideyim promosyonlar artınca
müşteri hizmeterini arayıp tek telefonla 5 dak içinde
eskiyi sözleşmeyi iptal edip yeni sözleşme yapıyorum
eski ücreti kesip yenisni yatırıyorlar

Akbanka Emekli maaşını taşıyan oldumu başka bankaya

Akbanka Emekli maaşını taşıyan oldumu başka bankaya falan promosyon almak için artıları eksileri nelerdir taşımak iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi acaba

Valla ben yapı krediye eylül ayında taşıdım 1500 tl promosyon aldım. 2000 tl üzerine 2000 tl veriyor. Devlet bankaları bu söylediklerimin yarısını bile vermiyorlar. Iyice araştırın. Yıl sonu kampanyaları var çoğu bankanın. Web sitelerinden yada müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt