Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Promosyon başvuruları başladı

dediğinize göre teb o zaman şu an öyle görünüyor en fazla o veren gibi ordan [FONT=sans-serif]EnPara ya ve ya başka bankaya transfer yaparken kesinti olmuyor mu[/FONT]

Retired

Merhaba, bu konuda çok haklısınız, benim babama senede 2 kere hesap işletim ve kredi kartı ücreti yansıtıyorlar, her seferinde arayıp iptal ediyoruz ve iade ediyorlar, bunlardaki mantık, biz yansıtalım itiraz eden olursa iade ederiz, hesaplarını kontrol etmeyen o kadar çok insan varki, dönen paraları siz düşünün artık. Bu olay çoğu bankada geçerli.

@Retired
Uyarınız için teşekkür ederim. Genelde bütün işlemlerimi mobil bankacılık uygulamasından yaparım ve hesap hareketlerini sürekli kontrol ederim.
Zaten kredi kartı teklifini de reddettim.
@yesilsy
Kredi kartı aidatı ve yıllık ücret adı altında kesinti hemen her bankanın rutin uygulaması.
Aktif kullanıcı müşteriler başvurduğunda bir çoğu iptal ve iade ediyorlar. Garanti Bankası'na özgü bir uygulama değil yani.
25 yılı aşkın bir süredir Yapı Kredi World kart kullanıyorum, 15 bin lira limiti var ve sürekli aktif. Aylık ödeme 2 - 3 binin altına düşmüyor. Böyle olduğu halde her yıl aidat ücretinden dolayı bankayla papaz oluyoruz.

kardelenn

EFT ve havale de ücret almayan bankayı tercih etmeniz gerekir. Bir de ay başından bu yana eft/havale ücretlerine sınırlama getirildi. 1tl, 5 tl arasında değişiyor rakamlar.

@yesilsy
kesinlikle...bende tam olarak bu nedenle çalıştığım tüm bankaları bıraktım. cepte teb ve enpara ile istediğim her şeyi yapabiliyorum. 5 yıl bankacılık sektöründe yöneticilik yapmış biri olarak kararım ve tavrım budur.

emeklilere promasyon 3 yılda bir veriliyor.2020 de verilecek ama 2021 de emekli olacak promasyonu 2021 de mi alır.yoksa 3 yıl sonraki 2023 yılında mı.

turkuaz06
Emekli olduğunda alır ve o tarihten itibaren 3 yıl taahhüt verir.

Arkadaşlar merhaba,

Bilgi amaçlı yazıyorum, 1,5 senedir maaşımı iş bankasından alıyordum, o dönem 375 TL promosyon almıştım, Taahhüt uzatmakla ilgili hiç bir yerden bilgi alamayınca dün bankaya gittim. Mevcut taahhütü iptal edip 197 TL para çektiler hesabımdan sonrasında yeni taahhüt yaptık, bu sabah hesabıma 875 TL promosyon yattı, maaşım 1950 TL.. Garanti bankasına taşısam 1.000 Tl alacaktım ama 125 TL için uğraşmak istemedim, taşıma işlemleri için kredileri, ek hesapları kapatmak gerekiyor..

garanti bankası en yüksek 1200 tl nakit veriyordu
1000 tl nakit 200 bonus olarak değiştirmiş

Ziraat bankası ben onay vermeden hesabıma 750 yatırmış işbankasına taşıcaktım şimdi ne yapmam gerekiyor

parayı cekmeden kabul etmedini söle parayı cekme iptal ettir sonra git iş bankasına yada e devletten iş bankasına maaşini taşi sonra iş bankasına git maaşımı sizin bankanıza taşıdım de öle sözleşme yap al bin tl ni diyer secenekse ziraat dedim gibi kabul etmedini söle ve iptal ettir parayı cekme ama ordan iptal ederler hemen sonra iş bankasına maaşımı sizin bankanıza taşıcam de direk hemen hallederler

Arkadaşlar,
Corona Virüsü nedeniyle promosyon ödemeleri için taahhüt şartı kaldırıldı.
Ziraat Bankası bunun üzerine mal bulmuş mağribi gibi atladı ve mevcut emekli müşterilere, hatta başka banka ile anlaşma yapıp henüz ödeme almamış olanlara bile otomatik başvuru yapmış muamelesi yapıyor.
Ziraat'taki avans hesabını falan iptal edip blojeyi kaldırarak Garanti Bankası ile anlaştığım halde bana bile başvurumun alındığı, promosyon ödemesinin yarın yapılacağına dair SMS geldi.
Bankanızla devam etmek istemiyorsanız bu dayatmaya ve oldu bittiye boyun eğmeyin.
0850 li müşteri hizmetlerini arayıp başka banka ile anlaştı kaydı oluşturun.
Ben yaptım.
Bu arada bir tüyo vereyim;
Müşteri hizmetleri numarası hemen bütün işlemler için robot şeklinde çalışıyor, müşteri temsilcisine bağlanmıyor derdinizi anlatamıyorsunuz.
Ancak işleminizi "adres güncelleme" olarak beyan ederseniz müşteri temsilcisine bağlıyor, aklınızda bulunsun.

egemat1 teşekkür ederim canım kardeşim.
Son bir kaç ay çok yoğun geçti. Evi sattım, arabayı sattım, yeni ev, yeni araba, eşyalar, taşınma vs dolu dolu geçti.
Bu arada gözlemlediğim bazı durumlardan dolayı çok da etliye sütlüye karışmama kararı aldım.
Bazen iyilikten maraz doğuyor atasözündeki gibi.
Adam özel mesaj atıyor, faceyi buluyor, messenger'den yazıyor, dayılanmalar, efelenmeler, sitede herkese yazıyorsun da bana niye cevap vermiyorsun, sen kendini ne sanıyorsun, falan, bir yığın saçmalık.
Boşver kardeşim, böyle ara sıra takılmak daha iyi galiba.

Ufukalp senden çok şey öğrendim abi allah razı olsun.. haYırli olsun ins kazası belasız sağlıklı huzurlu mutlu güle güle oturun ins..iyi yapmışsın abi inzivaya çekilmek de iyidir sevindim iyi olduğuna Rabbime emanetsiniz...

Ufukalp abi ben yeni emekli oldum birikmis tutarimi ptt den cektim promosyon icin basvuru yapabilirmiyim birde 748.26 tl birikmis tutar yatmis 1 mart 2020 aylik başlangıcı maas günüm 19 maasim ne kadar acaba

egemat1
Allah hepimizden razı olsun inşaallah. Herkes senin gibi efendi, güzel gönüllü olsa inan hiç bir şey zor gelmez. Ama karşılığını değişik şekillerde görünce bütün yaptıkları boş geliyor insana.
Sevgiyle güzel kardeşim :)
cazy
Öncelikle emekliliğiniz hayırlı olsun.
Maaşınız bağlandığına göre istediğiniz bir bankaya promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.
Verdiğiniz bilgilere göre emekli maaşınız ek ödeme dahil 1.247 TL.
Bu arada Nisan ayından itibaren en düşük emekli maaşının 1.500 TL olacağına dair açıklamalar var.

Ufukalp abi allah razı olsun bakalim nisanda 1500 olucagina inancim az ama bakalim

merhaba arkadaşlar ben ptt den 3 yıl önce sözleşme yapmıştım.yapı kredi intenet mobilden bakıyorum hala blokeli işlem yapılmaz yazıyor.ptt den devam etmek için ne yapılmalı..şubeye gitmeden bu son açıklmalardaki gibi otomatik olarak hesaba mı yatacak acaba

turan1977 mrb
Ptt müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın
Onay vermeniz durumunda hesabınıza yatırılabilinir.

zirrat hesabıma maası yatırmıs basvurum olmadan.ustelık garantıye tasımıstım e devlette de garantı bankasında gorunuyor maasımım sımdı ne yapmak lazım

ek olarak 170 i aradım işlemi ayın 10 undan sonra yaptığım için onumuzdekı ay garantı ye gecer dedı vatandas temsılcısı.
saat 12 de garantı arayıp tekrar soracagım.subeler malum kapalı.

ugir
Merak etmeyin prosedür öyle işliyor.
Ödeme emirleri erken çıktığı için bu aya yetişmemiş olabilir.
Ben de maaştan 5-6 gün önce taşıdım ama bu ay yibe Ziraat Bankası'na yattı. Zaten işlem yapılırken Garanti'deki görevli bu ay Ziraat'a yatar sonraki ay Garanti başlar dedi.

Benim maaş günüm 26.sı zaten TEB dem almaya başladım emekli maaşımı (1 ocak 2020 emeklilik/26 ocak ilk maaş) 750+500 şeklinde 1250TL yattı hesabıma.

bana ptt den mesaj geldi sayın emeklimiz promosyon tarihiniz otomatik yenilenmiştir.25 mart yani bugün için 625 tl hesabınıza yatırılacaktır dendi.atm ye uğradım yatmamış bu nasıl iş gecemi yatıp yarın hesaba geçecek

evet dediğim gibi oldu ptt den gelen mesajın 1 gün sonrası emekli promosyonu hesabıma yattı 625 tl

garanti bankası 1000 tl ve üstü verdiği 200 tl yi
sadece kendi müşterilerine ödüyormuş
garanti kartın varsa
başka bankadan gelirsen sadece 1000 tl imiş
e devletten taşımakla olmuyormuş
dikkat edilmesse olmuyor ek ödeme 200tl

belki önce gidip sonra müşteri hizmetlerinden taşımakla olur

resmen bilgi karmaşası

Son düzenleme:
benim promosyonum ptt tarafında virüs dolayısı ile şubeye gitmeden otomatik olarak 625 tl hesabıma yatmış.mesajda talimatınız otomatik yenilenmiştir.aslında yapı krediye taşımak istiyordum parayı çekmeden internet bankacılığından işlem yapayım dedim blokeli gözüküyor anlamadım..bir yere bir borcumda yok nasıl yapmalıyım..aslında ptt de fena değil artık her yerde atm si var.karasızım..yapı kredide yıllardır hesabım var kafadan 20 yıldır worlcard kullanıcısıyım.

bugün maaş taşıma işlemiyle uğraştım yapı krediden garantiye
1 hafta önce başlamıştı ptesi arayıp telefonla bloke kaldırdım
günlerce e devletten baktım blokeli yarın olur yarın olur derken cuma oldu
müşteri hizmetlerini aradım öğrendimki bloke halen duruyor
illaki şubeye gelmeniz gerekiyor merkez onay vermemiş işleme
halbuki tamamlanmıştı ptesi

haftasonu şikayetvar a yazdım engelli olduğumu ve olanları

sonra bugün şubeye gitmeye gerek kalmadan telefonla bloke kaldırıldı sonunda

sonra garantiye gittim dışarda 20 kişi içeri almıyorlar ayakta bekleyemiyeceğimi
oturmak istediğimi içerde
engelli olduğumu kartımı gösterince
güvenlik memurla konusup
direk işleme aldılar sağolsunlar

ama ek bonus olayı karmaşık

bankamatikten olmadı
eve geldim internet bankacılığı halen yok kampanya seçenek çıkmadı
sadece garanti mobil akıllı tellerden oluyormuş

sanki dünyada herkes akıllı tel var kullanabiliyor dokunmatiği rahatca
1 saat müşteri hizmetleriyle görüştük müşteri şifreleri falan
en son demezlermi
sadece mobil den oluyor
bende yok akıllı tel
arkadaş halletti rica ettik

Allaha emanet olun

kampanya sadece mobil e özelmiş

halbuki sitede bu yazmıyor
https://www.garantibbva.com.tr/tr/b...r/maasim_garantide/emekli_maas_odemeleri.page

normal pc den girdiğiniz internet bankasından bile olmuyor
yaptık bakalım önümüzdeki ay belli olacak eksik yatmassa

31 mart son ek bonus için

normal kampanya 30 hazirana uzamış

Son düzenleme:
Emekli promosyonu devam ediyor mu?

Salgın dolayısıyla evden çıkamayınca promosyon anlaşmasını yenileyemedik.

En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

TEB'in iki tane fatura istediğini biliyorum, e-devlet üzerinden olur mu?

Üst Alt