Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumu yaptım. Şimdi süreç nasıl işleyecek?

maaşı ne zaman alabilirim acaba ne ye göre belli olacak şimdi eve kağıt gelmesini mi bekleyecem haziranda mı alabilirim kaçında alacağım acaba ne dersiniz yeni emekli arkadaşlar

birde memurluk tercihi yapmaya gerek kalmadı değilmi artık ilk defa iyi puan almıştım 79.94 4bininci sıradaydım artık geçti nasip olmadı memurluk galiba neyse

Evet Haziran'da alırsınız.
Maaşınızın gününü aşağıdaki tablodan faydalanarak öğrenebilirsiniz.

Tahsis no son rakamı Maaş ödeme günü
917
718
519
320
121
822
623
424
225
026

şu durumda en erken maaşı haziran ayı ortasında alırsın.

Bence vergi indiriminden emekli oldugun icin calisma hakkin oldugun icin memur olma hakkin da olabilir..bunu iyi arastirmak gerekir

hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar sağolun
beklemeye devam ama en azından işe başlayacağım hayırlısı olur inşaallah hepimize

Ufukalp;

o zaman haziran 25 inde 2 aylık olarak mı alacağız
ben 21.04.2014 te başvurdum
maaş başlangıcı olarak 01.05.2014 yazıyor yanı iki aylık birikmiş tutar olacak herhalde değilmi

Birikmişlerin haricinde bir sonraki ayı da alırsınız, yani 3 aylık olur.
Emekli maaşları peşin ödenir.

ufukalp kardeşim 3 aylık nasıl olacak anlamadım kusuruma bakma nasıl yani 3 aylık derken sormak istediğin tarihvarsa tekrar yazabilirim bana ayrıntılı yazabilirmisin
örneğin atıyorum 1000tl maaş ın nisan 21de müracat ettim mayıs 1den itibaren mayıs ayı 1ay birde hazıran ayı olarak 2 ay almayacakmıyım birikmiş olarak yanlışım varmı
teşekkürler

Tamam birikmiş 2 ay ama bir de birikmiş harici önündeki ayı alacaksın,emekli maaşları peşin ödeniyor çünkü.

Hayir arkadaslar bir sonraki ayun maasi dye brsey olamaz .o pesin dedigimiz olay soyle...emeklilere maslari ayin 17 si ila 26 si arasinda odenir..17 sinde alanda
26da alan da o ayin maasini tum alir......

Sayın Mustafa Bey;
kesin bilmediğiniz konuya itirazı da kesin dille yapmamanızı öneririm.
Soru sahibi arkadaşın ödeme günü ayın 25 inde olduğuna göre durum aşağıdaki gibi olacaktır.

1-25 mayıs ................. 25 günlük
25-mayıs-25 haziran .... 30 günlük

bunlar birikmiş tabir edilen ödemelerdir.
Arkadaşımız ilk aylığını 25 Haziranda alacaksa yukardaki birikmişe ilaveten

25 Haziran-25 Temmuz aylığını da aynı tarihte peşin olarak alacaktır.

Ufuk kardes arkadasimiz..
1.mayis30 mayis bir maas ..
1.haziran 25 haziran arasi bir tam maas.alacaktir..
Ve ayrica ilk aldigi miktar iki maas tutarinin biraz ustude olacaktir...
Bende emekliyim bildigim icin soyluyorum

Mustafa Bey;
karşılıklı bu şekilde yazışınca polemik yaratmak gibi görünebiliyor ancak amacım soru sahibi arkadaşın doğru cevaba ulaşabilmesi.
İkna olabilmeniz için iş hayatı uzmanlarının benzer bir soruya verdiği cevabı buldum,aşağıda linkini veriyorum.
Umarım siz de konu hakkında bilginizi gözden geçirmiş olursunuz.

100 Soruda SGK: İlk emekli maaşı olarak 2.038 TL toplu aylık aldım fakat Nisan 2013 maaşım 763.73 TL olarak yattı bu düşüklüğün sebebi nedir?

Aylık Başlangıç Tarihi01.05.2014Durum KoduAylık Bağlama Oranı60.00Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı Kesinti Tutarı Banka Banka Şube Aylık Tutarı

edevletteböyle gözüküyor ama ayrıntılı bilgi yok maaş miktarı birikmiş tutar falan fistan bir bilgi yok hala sadece emekli tahsis no yazıyor bunlar ne zaman belli olacak arkadaşlar

bu göstergelere göre maaş miktarı tutarı tahmini yapabilecek babayiğit varmı :)

e devlette maaş ile ilgili tüm ayrıntılar,yakında gözükecektir..

Estagfirullah kardes biz burda bibrbirimize yardimci olmak icin variz.....
Arkadasimizin bilgilerinin gelmsini bekleyelim bence...

ayrıntı yazarsa ben size yazarım arkadaşlar :)

Hayırlısı olsun memolik...

sgk dan mesaj gönderdiler bugün 25.06.2014 tarihinde maaşını alabilirsiniz diye ama ne e devlette nede başka bir yerde maaşın ne kadar olduğu bilgisi yok nasıl anlaşılacak 25ine kadar bilinmeyecekmi
evrak takipte şahısa gönderildi zimmetten çıkarıldı yazıyor. nokta koyulmuş ama maaşın bilgise ulaşamadım

Memolik yinede belli olmaz ama bence ayin 15 inden sonra gorunur...

Evrak eline geçer yakında, az daha sabır :)

:) teşekkürler hayırlı olur inşaallah hepimiz için selamlar

Ödeme Günü 25
Net Aylık Tutarı: 94.13 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı: 94.13 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

arkadaşlar edevlette böyle yazıyor bu ne dir maaş mı :(

Sıkıntı yapma memolik yakında aylık ve birikmişte gözükür:)

Aylık hesaplanıyor yakında takipte gözükür endişe etmeyin arkadaşlar.

arkadaşlar panik yapmayın yakında e devlette hepsi görünür aynı durumları bende yaşadım..e devlette 5-10 gün sonra emekli ödeme bilgilerine bakınız...eve gelen posta evrağındaki tutar farklı alacağınız farklı olacaktır..az daha sabır...

Üst Alt