Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumu yaptım. Şimdi süreç nasıl işleyecek?

nihayet belli olmuş fikirlerinizi alabilirmiyim bu 1512 yi anlamadım birikmişim 2447 maaş da 840 tl değilmi arkadaşlar
Ödeme Günü25Net Aylık Tutarı2447.56 TLAylık Tutarı840.51 TLEk Ödeme Tutarı94.13 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı1512.92 TLKesinti Tutarı0.0 TL

memolikk;

memolikk maaşın hayırlı uğurlu olsun allah güle güle yemeği nasip etsin dediğim gibi sana maaşının tahmini 850-900tl arasında olacağını söylemiştim,şimdi anlamadım dediğin konuya gelirsek 1512+840+94=2446tl toplamı yani 1512tl birikmiş paran 840tl ek ödeme dahil olmayan maaşın 94tl de birikmiş ve maaşının ek ödeme miktarı dır,senin net maaşın ek ödeme ile birlikte 873,5tl civarı olacaktır,bir dahaki ay net olarak görebileceksin tekrar hayırlısı olsun.

eyvallah sağolasın darısı diğer bekleyen herkese diyelim inşaallah

Arkadaşlar tahsis no başvurudan kaç gün sonra belli oluyor.Bilgisi olanlar yazabilirmi teşekkürler.

Arkadaşlar yokmu bilgisi olan?

Maliye'den vergi indirim hakkına dair yazı gelmesi 1 ay sürüyor. Sonrasında birkaç haftada işlem www.turkiye.gov.tr adresinde görünür oluyor ve toplamda 2 ayda süreç tamamlanıyor. Ortalaması bu şekilde adakm

Benim başvurum cok hızlı oldu başaksehır sgk hazıran ortası gıbı basvuru yaptım 1 hafta sonra kucukcekmece sgk vergi indirimi için tahahütname imzalattılar gecen hafta mesaj geldı temmuz 25 maaşınızı ptt cekebılırsınız dıye şu tahahütnameyı halen anlamış degılım ya hadı hayırlısı e-devletten tahsıs numaram bellı oldu bugun yarın maaş bılgılerıde görunur sanırım.

aynen dedikleriniz gibi 2 ayda herşey belli oluyor ama sabırlı olmak lazım insan beklerken sabırsızlanıyor benim ki 38 gün sürdü belli olması maaşıda 2 ayda ancak alabildim 37 günden sonra 1 ayda maaşın gününü bekledim :)

Oturanboğa ve memolik teşekkür ederim.Ben aynı zamanda iş göremezlik geliride almaktayım acaba bu yüzden süreç uzarmı ne dersiniz.

Hayır, bu nedenle en çok 10 gün uzar o kadar.

desenızde daha cok beklıyecegızzz
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]04.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM TAHSİS MÜRACAAT SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]04.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM TAHSİS MÜRACAAT SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]25.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-2 (4A YAŞLILIK MAAŞ BAĞLAMA)[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]25.12.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-2 (4A YAŞLILIK MAAŞ BAĞLAMA)[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]

Iyi günler

emeklilğe 6 ay kala ne zaman emekli olabilirim dilekçesi veya tahsise hazırlık dilekçesi versek maliyeden vergi indirim hakkımızın olup olmadığını emekliliğimize 6 ay kala sgk maliye ile yazışsa emeklilik zamanımız dolunca tekrar maliye ile yazışma prosudur kalksa emeklilik işlemleri kısalır mı?
Bu şekilde müracaat eden varmı?

Üst Alt