Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce Alo 170'i Aradım başka Arkadaşlara da yardımcı olabilmek adına buraya yazıyorum ; Prim günü dolduğunda yani benim 4240 gün SGK'dan prim günü dolmuştur Yazısı Alıp tazminatınızı alabiliyorsunuz (kıdem) tabiki yaşı beklemeniz gerekli yani benim 19 yılı doldurmam lazım yani 5 yıl var emekli maaşı bağlanması için ..
Hayırlı olsun arkadaşım ilgili bölüme dönem abo larınızı pirimlerinizi toplam kazanç ve maaşlarınızı
yazarsanız bizler icinde bilgilendirici olur .Tşkrler.
teşekkür ederim Mehmet bey
özel bir bankadan emekli olacağım hem SSK'ya hemde Banka Sandığı'na primler yattı evraklar elime ulaşsın net bilgileri tabiki sizlerle paylaşırım
az önce anasayfada sayfa yenileye basınca en üstte bu başlığı gördüm ama dikkatlice bakmadım. Ve bunun neticesinde sayfayı EVLİLİK İÇİN ŞAFAK SAYANLAR diye okumuşum! İçmeden kafayı bulmak diye buna diyorlar herhalde.
nüfus cüzdanı
işyerinden çıkış belgeniz
Ankara dan gelen vergi indirim belgenizden bir nüsha ile başvuru yapıyorsunuz benden istenilen bu 3 belgeydi işlemlerde zaten 15 /20 dakika arası sürüyor rgndmr