Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar , Herkeze Hayırlı ve Güzel Günler diliyorum, Bu arada Emeklilik Hakkını Kullanıp Dinlenmeyi Düşünen Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun diyorum , Umarım Herşey Gönlünüzce Güzellikler İçerisinde Olur, Benim Size Danışmak İstediğim Bir Husus var Emeklilik Hakkında ;
Öncelikle ben bir devlet memuruyum ve 657 ye Tabi olarak Halen aktif olarak çalışmaktayım, Doğum Tarihim : 01/09/1987 Dir. İlk İşe Giriş Tarihim 25 / 01 / 2010 Günüdür -,,,, Büğün (27/10/2015) itibari ile halen adana adliyesinde çok şükür aktif olarak çalışmaktayım ,
Ben işe Engelli kadrosundan girmedim ama benim engelim doğuştan ileri geliyor Şahsımın Ellerinde Yüzde 40 SÜREKLİ (Kontorölsüz ) Daimi Engelli Raporu mevcut olup aynı zamanda Memurluğumun 5. senesinde ben 3. derecedende Sürekli Daimi Kontorölsüz Vergi indirimi almış bulunmaktayım , Maliye Raporumu aynen yüzde 40 ile kabul etmiş , ve gerekli hakları tarafıma tanımıştır,
Sorum Şu : 1-) Ben Kaç Senede Emekli Oluyorum 18 mi 17 mi 19 mu
? 2-) Benim Emeklilik Tarihim Bu doğrultuda Ne zaman olaçak Yani ben hangi tarihte emekli olabilirim ? 2028 mi 29 mu
? 3-) Benim emekli olmam için Kaç Gün Çalışmam Gerekir veya kaç sene çalışmam Gerekir Gün Bazlı kaç güne tekabul ediyor 6550 mi 5400 günmü
?
Ben Doğuştan Engelli Biriyim lakin işime engelli kadrosundan girmedim normal bireylerle sınava ve mülakata tabi tutuldum büyük çoğunluğunu geçerek kazandım ve işe girdim 5. senemde vergi indirimi aldım yani sonradan ortaya çıkmış gibi göründü resmiyette , işte bu husus sizce nasıl değerlendirilir , Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim , Herşeyi detaylıca yazdım umarım derdimi anlatabilmişimdir.