Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük emekli maaşı 1500 liraya yükseltiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
3
EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BİN 500 LİRAYA YÜKSELTİLİYOR

Hayırlı olsun.

1500 TL üstü maaş alanlar ne olacak örnek 1600 tl

Bu ülkede adaletsiz bi düzen olduğu yine kanıtlandı!! Bu krizde neden bütün emeklilere belli oranda seyyanen zam yapılmıyor!!!

Kimine göre haksızlık var. Öyleki, 2000 TL emekli maaşı alan emekliye bişey yok. Zamanında fazla prim ödemenin esprisi yok.

Şimdi arkadaşlar, emekli maaşı 1500 liraya çıkmadan önce kocası 1400 TL emekli maaşı alan bir kadın kişi başına düşen gelirleri asgari ücret olan 2324 TL'nin 3'de 1'i olan 701 TL'den az olduğu için kendisi de 65 yaş aylığı alabiliyordu, şimdi kocasının maaşı 1500 TL'ye çıktığı için kadın 65 yaş aylığı alamayacak. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum, arkadaşlar beni aydınlatabilir misiniz?

Bu maaş bugün 1800 günden malulen emekli olan asgari ücretli çalışan ve ya memur olarak çalışan biri içinde geçerlimi

Sosyal güvencesi olan eşi varsa 65 maaşı alamaz eşinden dolayı

Arkadaşlar dikkat tüm herkesin maaşımı arttı yoksa yalnız en düşük alanmı
yoksa tüm emeklilerin kademe kademe artacakmı lütfen anlayan biri yanıtlasın

1500 TL altında maaş alanların maaşları 1500 TL ye çekilmiş ben böyle anladım

Digerleri ne oldu örnegin 2000tl alan ne oldu herkesinki kademe kademe artacakmı bilen varmı

Benim gibi hava alacak galiba

Bunların adaleti yanlızca parti isimlerinde

Bunların adaleti yanlızca parti isimlerinde

En düşük Emekli maaşı 1500 olacak dendi oldu denmedi :)) bakalım ne zaman olacak olmasıda lazımdı 1140 tl emekli maaşımı olurmuş

otomatikmen ABO oranlarını yükseltseler ya şunu alan bunu alacak diyeceklerine, daha sağlam olmazmı!!??...ama işte her şeye bütçe var emekliye bütçe yok!

Google bu yalan haber yayan tıklamalara para veriyor mu gerçekten? Adamlar hiç üşenmemiş youtube hesabı açıp aynı haberi hergün yayınlamış. Kim demiş ne zaman demiş? Kaynak nedir?

Bir ihtimal dahilinde yıllarca istenilen ve söylenen intibak zamları hayata geçirecekler diye tahmin ediyorum . Bu arada bayram ikramiyesi nisan ayının başlarında ödenecek diye cümleler de kullanılmış .

Ben 3.600günden malülen emekli oldum , e devlette emeklilik durumum yaşlılık aylığı olarak yazıyor ve 980 TL maaş alıyorum , şimdi bu 1.500 TL olacak olan emeklilik maaşından ben yararlanabilecek miyim , bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Abi sen bana mı yazdın bu cvb merak ettim de

Zorro abi

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Sana 800 lira bağlanacak SGK ile görüştüm ben :D :D

maaşı 1500 tl.nin altında olanlar ,ister 800 tl.maaş almış olsunlar ister 1200 tl.maaş almış olsunlar 1500 tl,ye tamamlanacak.farzedelim temmuzda %5 zam geldi. en düşük maaş 1575 tl mi olacak,yoksa 1500 tl.yi eski maaşları eşitleninceye kadar almaya devam mı edecekler.

turkuaz06 tamamlama yapılırsa 1500 üzerinden enflasyon farklarını alır . 1.000 TL ye tamamlanmış maaşlar gibi verilen enflasyon farkını alırlar .

1500 tl yapacağız açıklaması oldu acaba ne zaman yapılır umarım önü açık bırakılıp aylarca sürmez

900 alanın maaşı 1500 olacak peki benim 1600 ne olacak o aynı kalacak!!??...gerçi eşitsiz hak paylaşım bu devletin ilkesi olduğundan çok da şaşırmam!

deathless

Hocam sen 1600 alırken de o adam 900 alıyordu o zaman niye eşitlikten bahsetmiyordunuz? hükümeti asla desteklemem ama bu mantıklı oldu

mehmet g

Evet piyango sana vurmuş. 1480 lira alana da 20 lira vurmuş mesela!
Böyle saçma sapan iş olmaz. Eski abo ile hesap yapılmayan, herkeze 500 lira zam yap o zaman; 65 abo nire, 30 abo nire? Yarı yarıya gasp var bre gafiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt