Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En İyi Dizi Hangisi..?

Türkan'ı izliyorum.Ama artık diziden çok reklam izler olduk ya da reklam arası dizi izliyoruz:D:D

spartacüs harika bir dizi son zamanlarda favorim ...

Behzat Ç derim de başka bişi demem:D
Behzat'la Akbaba favorim dizide :cool:

bu aralar favorim çocuklar duymasın'da filozof Mustafa Ali...tam benlik bir mantık

Yerli dizilerden TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun'u izliyorum sadece... Nedense pek açmıyor yerli diziler...

Yabancılardan ise Supernatural, Spartacus, The Walking Dead, True Blood, Sons of Anarchy, Lost Girl ve Two and a Half Men'i izliyorum...

Dizilerde İstambul konu olmassa şaşardım ve öyle kalacak diye ANADOLU KONULU dizileri severdim ama senaris neyabar ne eder dizi biraz tutulunca solugu istambulda alırdı.

Kadir inanır ın yeni bir dizisi başladı cumartesi star tv de İzmir çeteşi kadir inanır iyi aile babası kızı için güzel fedaker bir baba rolünde bakalım tutacakmı ?.İzmiri özlemişim 22 yıl oldu da görmeyeli.....

aşk ve ceza. ona da kötülerin iyisi diyorum..

Benim Favorrim Bir Ankara Polisiyesi " Behzat Ç "
Beğeniyle izliyorum Erdal Beşikçioğlu' nun oyunculuğunu da beğenirim her zaman..
Kısa zamanda büyük bir izleyici sayısına sahip oldu..

-Bu Konuyu görür görmez atladım
-Tabiki de Behzat Ç. :)

Myhteşem Yüzyıl kesinlikle..

bi zamanlar yeni bölümünü merakla beklediğim ''öyle bir gecer zaman''artık beni sarmıyor. kesinlikle çocuklar duymasın ve yahşi cazibe...

1-Kavak Yelleri
2-Yahşi Cazibe
3-Öyle bir geçer zamanki-Aşk ve Ceza

yorumlar arasında muhteşem yüzyıl'ı göremeyeceğimi sanıyordum..ki, gördüm :)
içerik olarak tartışılır..ki, tartışılan bir dizi.. ama ben, tarih koktuğu için severek izliyorum..

Milliyet'in anketine göre şuan ki ilk 3 dizi :

Leyla ile Mecnun
Behzat Ç.
Kuzey Güney

Behzat Ç. , Gittikçe de gizem dolu olmaya başladı ...

adını feriha koydum
öyle bir geçer zamanki
yer gök aşk
tövbeler tövbesi

Dizi izlemeye fırsatım pek olmuyor çizgi filmlerden ama denk gelirse;
Kuzey Güney
Bir Çocuk Sevdim
Bizim Yenge
Umutsuz Ev Kadınları

Şu an tek bir yerli dizi izliyorum kaçırmadan UÇURUM .. kesinlikle harika bir dizi..

Buffy The Vampire Slayer ve Angel. :D Bunların üstüne dizi tanımam :D

Üst Alt