Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En İyi Dizi Hangisi..?

80ler traşi komik biraz güldürürken hüzünlendırıyor da :)

80 leri yaşamayan zaten diziden zevk almaz, bugun kü gençlik hopditi :)

Yabancı dizi "Supernatural"
Yeni sezona az kaldı..

Yerli dizi Kuzey-Güney

Yabancı Dizi " Kore Dizileri"
_Personel taste,city hunter,body overs.

Yerli Dizi " Kurtlar Vadisi Pusu"

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi adını feriha koydum da Emirin yol göründükten sonra kabak tadı vermeye başladı aynı saatlerde Huzur Sokağı yeni favorim.Acı hayattan tanıdığımız Selin Demiratar izlettiriyor kendini.Yanlız dizi oyuncularının paralarını aksatıyorlarmış ,haydi arkadaşlar reytingi yükseltelim :)

Kurtlar Vadisi
Sakarya-Fırat
Seksenler
Leyla ile Mecnun

Muhteşem Yüzyıl, Güneşi Beklerken, İntikam,

Kaçak, Karadayı, Ben Onu çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Huzur Sokağı

eskilerden, Leyla ile Mecnun, Uçurum, Suskunlar :)

Türk; yalan dünya, kardeş payı, muhteşem y.y.
Yabancı; The walking dead, game of the thrones, sherlock

Türk : Aramızda kalsın, kurt seyit ve şura ,leyla ile mecnun(bir zamanlar), beni böyle sev ilk aklıma gelenler Yabancı : Sherlock, the walking dead, grimm,fringe,once upon a time, under the dome olsun şimdilik...

Medcezir, Kardeş Payı, Vikings

:) yabancı dizi stoğum çok daha fazla lakin kendimi buraya 3 tanesini yaz diye kısıtladım...

Muhteşem Yüzyıl nambır vanım ilk başladığı günden beri...

nambır tu Beni Böyle Sev TRT 1 ..yine baştan beri odaklanmış bir şekilde takip ediyorum...dizide 2 dene Burcu var..oyunculuklar zirvede...

dizi değil ama Perşembe Akşamları Argadaşım Hoşgeldin illaki kaçmaz...

E2 ve cnbc e deki yabancı durum komedilerine kaptırırım..bıg bang theoryi ara ara bakarım..Şeldın :)

Doctor Who izlerdim zamanında...yeni aktör gelince onunda tadı kaçtı...

en çokda kıskandığım kişiler kablo tvden dıscovery channel..animal planet vs izleyebilen kişiler...

Son düzenleme:
Bitmeseydi işler güçler süperdi :)

Bitmeseydi Behzat Ç. on numaraydı :) ve artı evet işler güçler de süperdi, lakin kardeş payı da gayet iyi gitmekte...

Efendummm bende favorilerimi yazam bu aksam fatih harbiye var yarin o hayat benim doksanlar var birde karagull

TUDOR'S.
İlginçtir, kimse yazmamış bu diziyi. belkide haberiniz yoktuır.

Tarihi film sevenler mutlaka izlemeli derim. bu diziyi izledikten sonra, muhteşem yüzyıl avantür kalıyor.

İngiltere tarihinde, TUDOR' HANEDANI dönemini anlatan dizi, belgesel niteliğinde olup gerçek olayları anlatıyor. kralın karısı, metresleri, ingilterenin mezhep değiştirmesi, savaşlar, krala suikast ne arasanız var içinde

dizi bittikten sonra, kraliçe mary ve elizabeth (ALTIN ÇAĞ) filmini mutlaka izlemelisiniz.

dizi türkiyede yayınlanmadı. sanırım almaya paraları yetmedi :)

Son düzenleme:
Tek favorim karadayı fakat trt nin eski dizileri beyaz gölge, sanfancisko sokakları, kaçak gibi dizileri hafızalardan silinmez.

Yalan Dünya,Ankaralı Dikmen,Doksanlar,Seksenler sürekli takip edemezsemde bunları keyifli diziler :)

Kurtlar Vadisi ile Kızılelma'ya denk gelirse bakıyorum.

Game of thrones...supernatural....greys anatomy...spartacus...true blodd...true detective ...ray donavon.....bir zamanların fenomeni x filess....su aralar blacklıst..bates motel...hepsıde bır bırınden guzel..

sonunda true blodd :)))) yaşasın 7.sezon

Üst Alt