Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En İyi Dizi Hangisi..?

Yabancı dizi tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim hem kaynaşma hem bilgilenme amaçlı bi başlık olsun istedim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

ne varsa eskilerde var:

Friends

Married with chıldren

not: alt yazı ve komedi türündeler.

Kore'ce diziler çok hoşuma gidiyor ya bunada bakarım high society izlemiştim bi sezon sonra ülkemizde uyarlama olarak yayınlandı teşekkür ettim :)

bende çok seviyorum bu dizi eski yani iki sene önce izlemiştim ama hala ara ara bakıyorum :) ve sıkılmıyorum keyifli seyirler :)

Spartacus
Breaking bad
Vikings
İlk etapta aklıma gelenlerden
Tabi komedi de friends :)
Mini dizi olarak da black mirror u tavsiye ederim.

Breakibg bad ve Vikings'i duymuştum. Bu Spartacus, Vikings tarzı bi dizi mi ?

Söyleyin bakalım izlediğiniz ve hoşunuza giden güncel diziler hangileri?

Mesela ben gündüzleri boş vakitlerimde biraz kitap okuyup biraz bilgisayar başında oyalanıyorum. Akşam oluncada vakit geçirmek için dizilerle oyalanıyorum. Hem kafam dağılıyor hem vakit geçiyor. :)

Ama kimse birşey yazmamış ya. Hayatın her alanında olduğu gibi burdada kimse beni takmıyor :eek:

Türk dizilerinden hiç zevk almıyorum; içerik olarak çok vasatlar artık işi tamamen ticarete dökmüşler,
mesela Aşk-ı Memnu seviyesinde hiç dizi çekilmiyor.

eskiden CNBC-E 'de yabancı dizileri izliyordum o da kapandı.
internet üzerinden yabancı dizi izlemeye devam ediyorum.
mesela;
Friends
2 Broke Girls
Married With Children
Xena
vb.

Çukur güzel aras bulut iynemli dizileri tutar ki zaten :)

Eski bir dizi olacak ama Dexter fena değil gibi.

Türk dizileri olarakta belki güleceksiniz ama sıkı bir kırgın çiçekler takipçisiyim. Neden derseniz orada işlenen dostluk kardeşlik ilişkileri o kadar hoşuma gidiyor ki, keza kızlar birbirine kardeşim benim diyerek sarılsalar o sahnede hemen duygulanıyorum. Çünkü gerçekten onca sıkıntıya güçlüğe rağmen dostlukları o kadar kuvvetli ki ara sıra küs kalsalarda kardeş olmaktan asla vazgeçmediler. Ama o zehra karakterinede hayranım. Geçen bölümlerde gerçek hayatta geçerliliğini asla yitirmeyecek bir cümle kurdu ve dedi ki, (arkadaştan kardeş olmaz) Bu cümleyi işittikten sonra kardeşim dediğim insanlarla neden şimdi görüşmediğimizi anladım.

Kırgın çiçekler hayranıyım.bide kızlarım için ve cennetin gözyaşlarına bakıyorum:))

Kırgın çiçekler tabiki

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leyla ile Mecnun türk dizilerinin en kalitelisiydi şimdiye kadar hem güldüren,hem düşündüren.

Yabancı ise Game of thrones. :)

Süt kardeşler ))))))))))

Bugün günlerden kırgın çiçekler [emoji253]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt