Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

bende katılıyorum size emek harcadık belli bir puan aldık atanmışken maaşı güzel olan bir kurum neden olmasın iş yükü konusuna gelince yatış yeri değilde emek harcayıp güzel bir puan almışsan kafanın rahat edeceği yerler neden olmasın

evet hastanelerde döner semaye vardır fakat döner ile beraber diğer kurumlarda alınan maaşa denk geliyor. hizmetli isen milli eğitimdeki hizmetli ne alıyorsa döner ile maaşı birleştirince seninki de ona denk gelir. çok bi fark yok aslında. ha sadece diğerlerinden farklı olarak acil farkı denen bişey var, acil serviste çalışan arkadaşlar 100-150 tl arası ekstra para alırlar. ama belediyelerden bahsedildi burda arkadaşlar öyle anlattı ki iki farklı belediye arasında 1000 tl ye kadar maaş farkı olabiliyormuş. ben böyle fark bulunan başka kurum duymadım...

mustafa58

evet belediyelerde yani bazı belediyelerde sosyal denge ödeneği diye ek bir ödenek varmış 1000 olduğunu bilmiyorum o kurumdan kuruma değişiyormuş ama 500-700 oluyor demişlerdi ama her belediye değil bazı belediyeler ne kadar doğru bilmiyorum ama bilen arkadaşlar varsa paylaşsın

Kamu kurumları ve maaşları

Hangi kurum daha fazla maaş vermektedir.
Statunüz derece maaş ek gelir vs

devlet hava meydanları maaş olarak ilk sırada 4950 gibi toplamda maaş alınabiliyor
belediyeler ikinci sırada ( her belediye değil tabi ) 3750- 4000 arası ist büyükşehir belediye...

devlet hava meydanları maaş olarak ilk sırada 4950 gibi toplamda maaş alınabiliyor
belediyeler ikinci sırada ( her belediye değil tabi ) 3750- 4000 arası ist büyükşehir belediye...

büyük şehir belediyesinin maaşı normal belediyelerden daha mı fazla acaba

büyük şehir belediyesinin maaşı normal belediyelerden daha mı fazla acaba

kardeşim ibb maaşı diğer belediyelere göre fazla sosyal denge adı altında 700 tl kadar ek odeme veriyor
tam hatırlayamadım ama 1 kalemde daha 450 tl kadar odeme var
yani ek olarak 1150 kadar ödeme yapıyor.
artı 2350 de memur mamaşı 3500 daha da ek odemeleri var...

ve yazılanlara göre BELEDİYELER rahatmış iş açısından...

Puanım iyi ve bunu iyi bi kurumda degerlendirmek istiyorum. Ben işin rahatlığında değilim her iş kendine göre zordur.fakat verdiğim bi emek var ve bunun karşılığı iyi bi maaşı olan iş istiyorum. Hastanede döner sermayenin bi farkı yok o zaman yani artı bi etkisi.?? Iyi de nereyi yazacağız anlamadım ki....

ysrkrdmr

mesela ankara büyük şehir belediyesi ile istanbul büyük şehir maaşları aynı mı yoksa yine fark eder mi

her belediyenin kendi insiyatifine kalmış personeline ek ödeme yapması ama ist belediye de var diğerlerinde de ibb deki kadar olmasa da vardır.

anladım peki ibb ye atandık diyelim tam olarak istanbulun neresinde görev alacağız ben örneğin avcılarda oturuyorum

Kamuda maaşlar!!!

Memur arkadaşlar çalıştığınız kurumu derecenizi birde maaşlarınızı yazarsanız tercih yapacak arkadaşlara örnek teşkil eder.

ZAFERKEN sağlık bakanlığına bağlı 14 yıllık memurum (hizmetli) kadro derecem 4/3 ü maaş+döner 2600 eş çalışmıyor 3 çocuk (üçü de 18 yaş altı) yani benim pozisyonumda alınabilecek herşeyi en üst düzeyde alıyorum ama maaş bu kadar (hamd olsun) VHKİ olsam + 100 tl ye yakın daha fazla olurdu.

memnun musunuz ? maaş,terfi veya sosyal imkânlar nasıl ? benim puanım da 89 sanırım ilk atamada kuruma girme imkanım yok ...ama yine de nasip...

fatih14531987

bence girilebilecek en iyi kurumlardan biri memnunum kaliteli bir kurum tabiki maaş olarak kesinlikle 1 ay tek 1 ay çift yok 2009 da kaldırılmış ben 9 yıl başka kurumda hizmetim var kurumlar arası geçiş yaptım 2900 civarı alıyorum ama zamanla maaşta artış oluyor sosyal imkanlar çok iyi her semte servis var yemekler first class kurum oran çankayada merkezin biraz dışında geliş gidiş servisle 1,5 2 saati buluyor günlük ve kurum içinde bir çok ünlü tv sunucusu yapımcı vs görme imkanı var onlar da mesai arkadaşlarımız genelde normal kamu kurumu gibi değil amirler anlayışlı çoğu kez iş rahattır engelli personel açısından sıkıntı yok ve konser gösteri televizyon programlarına ücretsiz davetli oluyorsunuz ailecek gidilebilir kamp sosyal tesis 10 numara orandaki trt kampüsü çok geniş ve yemyeşil kurum içinde kreş hastane banka ve ptt gibi kurumlarda bulunmakta.

nesimdal

[FONT=sans-serif]bence girilebilecek en iyi kurumlardan biri memnunum kaliteli bir kurum tabiki maaş olarak kesinlikle 1 ay tek 1 ay çift yok 2009 da kaldırılmış ben 9 yıl başka kurumda hizmetim var kurumlar arası geçiş yaptım 2900 civarı alıyorum ama zamanla maaşta artış oluyor sosyal imkanlar çok iyi her semte servis var yemekler first class kurum oran çankayada merkezin biraz dışında geliş gidiş servisle 1,5 2 saati buluyor günlük ve kurum içinde bir çok ünlü tv sunucusu yapımcı vs görme imkanı var onlar da mesai arkadaşlarımız genelde normal kamu kurumu gibi değil amirler anlayışlı çoğu kez iş rahattır engelli personel açısından sıkıntı yok ve konser gösteri televizyon programlarına ücretsiz davetli oluyorsunuz ailecek gidilebilir kamp sosyal tesis 10 numara orandaki trt kampüsü çok geniş ve yemyeşil kurum içinde kreş hastane banka ve ptt gibi kurumlarda bulunmakta.[/FONT]

idare1984

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..ALLAH BAŞARILARINI DAİM ETSİN ...TEBRİK EDERİM...

Ağır tehlike ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz diye belirtilen raporda memur yada vhki sorun çıkarmı arkadaslar

Selamlar, tarım ve orman bakanlığında çalışanlardan bilgi alabilir miyiz?

Kültürü bilmem ama Tarım ve Orman bakanlığında memura ek yangın tazminatı veriliyor teknik kadro isen 3 aylık ve arazi harcirahida var giyim yardımı da oluyor 1 kez rahat bir kurum genelde biliyorum 😀😀😀

Önerme konusunda karışmam ben olani söyledim lojman da alabilirsin

Üst Alt