Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

Sonuçta raporumuzda yazıyor ne tür işte çalışıp çalışamayacağımız. Bi arkadaştan duydum bunun arkadaşı da engelli ve atandığı kurumda asansör olmak zorunda.buna yönetici diyor ki sen gel maaşın yarısını ver bana git gelme arada uğra buraya. Ben olsam valla da o adamın sesini gizlice kayda alır şikayet ederdim. Bedensel engelimiz olabilir fakat Şükür çoğu kendini bilmezler gibi yüreğimizde engelimiz yok. Arkadaşlar böyle durumlarla da karşılaşabiliriz atandığımız yerlerde haklarımızı sonuna kadar arayalım öylelerine pabuç bırakmayalım...

Ses kaydı mahkemede delil olarak kabul edilmiyo ki kardeşim şikayet etsek nolucak ki. İnsan sıfatında gelip gidiyoruz. Bazen hayvanlar bile daha insan.

@TAN_12

Puanım 90.347 sıralamam 230. Lisans mezunuyum ve Konya kamu Hastanesi istiyorum. Konyanın ilçesinde ikamet ediyorum Puanım iyi olduğu için açıkçası yanlış tercih de yapmak istemiyorum. Belediye de bi tanıdık ile konuştum kesinlikle tercih etme dedi. Ben ayrıca gıda Mühendisliğinde öğrenciyim. Hastane içinde teknik kadroya geçebilirsin dediler. Sanırım teknik kadro da maaşlar da yükselme oluyormuş. Fakat hastane De okula devam etmem için izin almam gerekebilir. Bunun için haftanın 1 günü veya sadece sınav dönemleri izin verilir mi??? Birde hastane mi konya merkez Belediyesi mi ????

Kardeş o izin olayı idarenin vereci karar büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmazlar, Teknik kadrolar Sağlıkçılar gibi maaş alıyorlar memurdan Bin lira kadar fazla

Kardeş o izin olayı idarenin vereci karar büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmazlar, Teknik kadrolar Sağlıkçılar gibi maaş alıyorlar memurdan Bin lira kadar fazla

Okul idaresi ile konuştum derslere devam zorunlulugu var gelmen gerek haftanın 1 günü kabul edilmez diyor. Benim sorun şu:ben gıda Mühendisliğine 2014 de DGS ile yerleştim ve okula kayıt yaptıktan 9 gün sonra kaza yaptığım için ilk yıl okulu dondurdum bu yıl da devamsızlık yapıp kaldım. Ben önümüzdeki yıl 1. 2. Ve 3. Sınıftan ders alacağım ve devamsızlıktan kaldığım için derse girme zorunlulugu var. Atama ağustos da olursa görevlendirme kim bilir ne zaman olur. Eylül de benim dersler başlıyor. Yani büyük bi çıkmazdayım

Ben hemsireyim temmuzdaki atamada atanirsam ins cok sevinecem hastalarla birebir ilgilenmek cok mutluluk verici bisey :)

Her kurumun hem artısı hem eksisi var doğal olarak üniversteler iyi ama çakılısın yer değiştirmeler de sıkıntı belediyeler iyi ama siyasi meb yoğun öneren pek yok adliye sıkıcı nereyi yazalım arkadaş şaştık ya:d

kurumdan ziyade müdür önemli, müdür sorun olursa çok iyi bir kurumda dahi olsanız geçmez mesailer :D

Kesinlikle öyle ama tercih yaparken puan durumunuda göz önünde bulundurarak daha iyi kurumlar yazmak için araştırıyoruz işte sonuçta bundan sonraki hayatın orada dönecek yani

Ben tercihlerde once belediye sonra hastane sonra unuversiteler sonra diger bakanliklar en son adalet ve cezaevleri

Bende o yönde ilerliyorum bakalım belediye unuversite bakanlık hastane

meb 250 engelli ögretmen alacakmış ilk atamada malasef , ögretmen adaylarıda memurluk yazacak mecburen

iş sahibi ol yeter dostum. zamanında bu işi bulamıyorduk.

idari izin yönetimin inisiyatifine bağlı olmakla beraber okulunuzu bitirmek için vardiyeli çalışma nöbet değişme arkadaşların durumu idare etmesi gibi yöntemlerle okulunuzu bitirmeniz sağlanır diye düşünüyorum.

Bir arkadaş belediyeler mi özel idareler mi tam hatırlayamıyorum maaş+400-500 civarıda ek geliri oluyor demişti ne kadar doğru ama böyle bişey doğru mu fikri olan arkadaş var mı

Evet doğrudur. Ben belediye personeliyim. Belediyeden belediyeye sözleşme ile belirlenen, işçi ile memur arasındaki dengeyi sağlamak amacıyla sosyal denge adında bir ödeme var.Bordroda benim memur maaşım 2300 civarı görünüyor. Sosyal denge ile birlikte 3700 ü bulacak bu ay. (İşçilerimiz 5000 e yakın alıyor) Ayrıca siyasi bir kurum olduğununu göz önüne alın. Belediyeleri tercih ederken arayıp maaşları hakkında bilgi alın. Ayrıca bu sosyal dengeye çok güvenip tercih yapmayın, çünkü sözleşme bitiminde bir daha alamama ihtimalimiz bile var. Başka bir şehre atama istediğinizde de sıkıntı çekebilirsiniz. Çünkü gitmek istediğiniz bütün belediyeler kendine yakın insanları almak isteyeceğinden tanıdık bulmanız gerekecektir ;)
Başka aklınıza takılan bir şey var ise yanıtlamaya çalışırım.
Saygılar.

ergunnn

öncelikle size çok teşekürederim arkadaşım şuan nereleri tercih edeceğime tam karar veremedim belediyeler biraz cazip geldi onun için üzerine düştüm siz memnunmusun hangi ilde hangi bediyede çalışıyorsun iş yükü olarak nasıl yani tavsiye edermisin bir çalışan olarak ve kaç puanla atandınız biraz fazla sordum kusura bakmayın

trt ye engelli memur olarak atandım 2900 e yakın maaş alıyorum 8.5 yıl başka bir kamu kurumunda hizmetim var servis yemek kamp imkanları çok iyi trtye yeni atanan bir memur kadro karşılığı sözleşmelidir ve ayrı kanunu vardır memurlar 1 derece ilave alıp başlar 8/1 den başlar ekgösterge artışı ve yükselme imkanları vardır.

trt ye engelli memur olarak atandım 2900 e yakın maaş alıyorum 8.5 yıl başka bir kamu kurumunda hizmetim var servis yemek kamp imkanları çok iyi trtye yeni atanan bir memur kadro karşılığı sözleşmelidir ve ayrı kanunu vardır memurlar 1 derece ilave alıp başlar 8/1 den başlar ekgösterge artışı ve yükselme imkanları vardır.

ama sadece ankara olabilir demi

@ergunnn

öncelikle size çok teşekürederim arkadaşım şuan nereleri tercih edeceğime tam karar veremedim belediyeler biraz cazip geldi onun için üzerine düştüm siz memnunmusun hangi ilde hangi bediyede çalışıyorsun iş yükü olarak nasıl yani tavsiye edermisin bir çalışan olarak ve kaç puanla atandınız biraz fazla sordum kusura bakmayın

Ben Kartal Belediyesinde çalışıyorum, gayet memnunum.85 puanla atandım.Yaptığım işler beni zorlamayacak şekilde verildi. İlk geldiğimde çalışma ortamıma benim engelime uygun düzenlemeler yapıldı. Ama bunlar sizin atanacağınız yerdeki karşılaşacağınız insanlarla da alakalı. Başka bir belediyede aynı şartları bulamayabilirsiniz.

ben kartal belediyesinde çalışıyorum, gayet memnunum.85 puanla atandım.yaptığım işler beni zorlamayacak şekilde verildi. Ilk geldiğimde çalışma ortamıma benim engelime uygun düzenlemeler yapıldı. Ama bunlar sizin atanacağınız yerdeki karşılaşacağınız insanlarla da alakalı. Başka bir belediyede aynı şartları bulamayabilirsiniz.

benim puanımda 84.826 hemen hemen aynı puanlar almışız siz kaçıncı atamada gittiniz peki

ergunnn

ne mezunusunuz lisans mı acaba tam olarak ne iş yapıyorsunuz belediyede göreviniz yani nedir

Ben gemi inşaatı mühendisiyim. Branşımda kadro açılmadığı için memur kadrosu tercihi yapıp buraya atandım. Raporum zaten süreğen, herhangi bir tekrar istemediler.

85 puanla hangi yıl atandınız ? çünkü memurluk için baya düşük bir puanla atanmışsınız.

Üst Alt