Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

lisans 60 puana düşmez 2016 ekpss puanları oldukca yüksek , cıtayı cok yükselttiler :)

siz gerçekten de 60 puana kadar düşeceğine mi inanıyorsunuz ? ( biraz gerçekçi olun derim fazla hayalperest olmayın :) )

Lisans ilk Atama kaça kadar düşer arkadaşlar fikriniz varmı

tüm kurumlar hakkında bilgi sahibi olmak için bir kişi için mümkün değil.çalıştığın amirle bile bu durum değişebiliyor.aynı kurumda olan farklı amirlerde çalışan personeller bile değerlendirirken kimi için cok iyi kimi iyi çok kötü olabilir..çalıştığım iki kurumu kıyaslamak istiyorum:ilk olarak 4 yıl görev yaptığım milli eğitimi ele alıcm.millieğitimin olumsuz yönleri; mazeret iznini kullanamazsın, öğle yemeği yoktur, servisi yoktur, yılda iki gün olan yol iznini kullanamazsın, iş yoğunluğu biraz fazladır, okuolda görev yapıyorsan öğrenci veli kalabalığı vardır, öğrenciler genç olduklakrı için aşırı dinamiktir insanı çok yorarlar, maaş konusunda kuru maaş vardır.3 yıldır çalıştığım şimdiki kurumum olan iskinin artısından bahsedice; yıllık mazeret iznini kullanabilirsin saatlik izin kullanabilirsin iznin düşmek kaydıyla, servisi vardır, yeöeği vardır, çalışırken baskı altında olmazsın hatta kişisel işlerini bile internetten veya bankaya gitmek ptt gitmek kargoya gitmek gibi işlerini halledebilirsin.lojmandan yararlanabilirsin maaşı da iyidir.atanırken milli eğitime göre puanı 7-8 puan yüksektir

arkadaslar lise bilişim teknolojileri mezunuyum . puanm 86.776 sıralamam 668 yanlız universite okuyorum ve seneye son senem o yuzden sadece Rize ve trabzon yazabilirim sizce atamam olur mu ve hangi kurumları yazayım . ilginize şimdiden tesekkur ederim
ayrıca atama sonucları ne zaman bellı olur memleketımı de yazarum geciş yapabilecegim tarıhlere denk gelirse

radikal52

Tercih klavuzunda iski diye acmiyor değil mi..buyuksehir belediye diyor sanirim..maaşlar nasil ek gösterge vs de var sanirim

ek gösterge yok o farklı bir konu.iski diye açılıyor kadro tercihlerde

Ben 2012 de Kamu Hastanesinde başladım. Tavsiye edermiyim kendi adıma evet. Bazı arkadaşlar bizim hastanelerde çalışılmaz dese de ben buna karşıyım. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı yeterli benim için.

Puanı iyi olanlara Belediyeleri öneririm neden derseniz maaşta 400-500 fark ediyor.
Rahat isteyenler tarım desin derim duyumlar o yönde.

Hastaneler ise çalışmak isteyenlerin yeri, halka hizmet yeri o yüzden iyi düşünün.
Avantaj ne derseniz: Yemek hastaneden, buda size aylık 250 civarı ek ödeme olarak geri döner.

Benim için hangi kurum çalışılmaz derseniz: Ceza infaz kurumları ADLİYE gibi, hep suç, hep suçlu, hep ceza, ben bunu kaldıramam,

Ama işin ucunda bir hastaya yardım etmek varsa ve o hastadan bir Allah razı olsun sözü duymak varsa işte orası bizim Kurumumuz yani HASTANELER... Kimin duası kabul olur dediğimizde Ana babanın evlada duası, hasta duası....

radikal52
Mebte ÖĞRETMEN olarak mı çalıştınız peki göreviniz neydi?

TAN_12
Göreviniz nedir peki neler yapıyorsunuz hastanelerde anlatırmısınız?

Erkan bey ben geçici görev olmak üzere 3 hastanede çalıştım Sırası ile Özlük, Hasta Kabul ve şuan Santral memuru olarak çalışıyorum.

TAN_12

Masallah..yaklaşım cok güzel..insallah Allah herkese nasip etsin..

Kocaeli buyuksehirde gorev yapan varmi aramizda..ya da kocaelide herhangi bi kurumda

TAN_12

Puanım 90.347 sıralamam 230. Lisans mezunuyum ve Konya kamu Hastanesi istiyorum. Konyanın ilçesinde ikamet ediyorum Puanım iyi olduğu için açıkçası yanlış tercih de yapmak istemiyorum. Belediye de bi tanıdık ile konuştum kesinlikle tercih etme dedi. Ben ayrıca gıda Mühendisliğinde öğrenciyim. Hastane içinde teknik kadroya geçebilirsin dediler. Sanırım teknik kadro da maaşlar da yükselme oluyormuş. Fakat hastane De okula devam etmem için izin almam gerekebilir. Bunun için haftanın 1 günü veya sadece sınav dönemleri izin verilir mi??? Birde hastane mi konya merkez Belediyesi mi ????

Belediye ye neden geçme dedi sebebi neymiş acaba bende belediye düşünüyordum da bilgi verebilir misiniz arkadaşlar

Belediyeler siyasidir. Liyakata önem verilmez. Görevde yükselme OLUR ile vekaleten olur. vs....

Ozaman hastaneler mi diyorsunuz yani yada başka öneriniz var mı

Ben bugun gıda Tarım,belediye,milli eğitim ve hastane ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için tek tek kurumları dolaşacağım. Aksama öğrendiklerimi tek tek yazarım size.

yüksek puanlılar hep TRT yazar imkanları iyidir tek dezavantajı genel müdürlük oran çankayada olduğu için ankarada çalışanlar açısından git gel yol süresi sıkıntıdır mesafe uzaktır ancak her yere kurumun servisi vardır

Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar kurumlar hakkında ki yorumlarını yazarlarsa hepimiz öğreniriz

Belediye içinde siyasi oyunlar çok olur müdür de olsan siyasi zıtlık olursa temizliğe bile verilebilirsin dediler. Gıda tarım da maaşlar normal her memur gibi dışarda görevlendirme olduğu zaman maaşlar artıyor fakat zaten engelli olarak atanıyoruz arazi görevlendirmesi olmuyor bu yüzden maaş aynı oluyor. Milli eğitimde çalışan 5- 6 kişi ile görüştüm kesinlikle önermiyorlar.icerde yükselme zor maaş standart denildi.maas sordum %70 engeli olan biri aile yardımı ile 2500 tl maaş aldığını söyledi. Bekarlar için bu biraz daha düşük oluyormuş. Hastane için sordum döner sermayesi var kesinlikle tercih edin denildi.kendi abim belediye de çalışıyordu kurum arası geçiş ile hastaneye geçti fakat ambulans şoförü olarak geçti. Çok da memnun halinden.belediye de bi seçim döneminde aday belediye başkanı geldiğim zaman ilk isim bu adamı belediye dışında bi görev vereceğim demişti. Allah'tan kazanmadı ama kazanması durumunda olacakları düşünün artık. arkadaslar benim edindiğim bilgiler bu şekilde. Inşallah birbirimize yardimci olalım ve hakkımızda herseyin hayırlısı olsun...

idare1984
Bu trt de ne gibi avantaj var. Maaş durumu çalışma saatleri falan ne artısı var????

yürüyen parapleji

bilgiler için çok teşekürederiz kardeşim kafalar karışık ne yapacağımı bilmiyorum kardeşim açıkcası hakkımızda hayırlısı daha bir buçuk ay var araştıralım bakalım nasıl olacak

Valla araştırdıkça kafalar daha çok karışıyor.illa ki araştırmak gerekiyor ama öncelik kurum içinde kendimizi yukseltebilecek bi işin olması...

yürüyen parapleji

Kardeşim allah razı olsun. Zahmet etmişsin gidip koşturmuşsun kurumlarda. MEB'e çok iyi diyende var çok kötü diyinde var. Sanırım tamamen amirin yada müdürün vicdanına ve engelliye bakış açısına bağlı. Hastane,adliye gibi kurumların iş politikası standarttır gibi. Temizliği taşeron yapıyo, en kötü getir götür yaptırırlar. Belediyenin maaş durumu en avantajlı olması yanısıra tamamen siyaset ile alakalı, ve biraz "bi öyle bi böyle" olan arkadaşlar o kurumlarda yükselebilir. Neticede devlet işi, özel sektörden çok daha iyi imkan sağlanıyo ve engelimizi arttıran işler bize zorunlu kılınamaz. Aksi taktirde o amire yada Müdüre soruşturma açılır.

Üst Alt