Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

bir de şunu söyleyeyim , şurası iyi olur burası iyi olur diyorsunuz da , Personel daire başkanlığı bu kadroları açacak mı ? Nereden biliyorsunuz ? :)
Tercih listeleri yayınlanmadan seçim yapmanız mantıksız biraz :)

memur maaşları her kurum için hemen hemen aynıdır.benim şuan 2300 civarı bekarım evli olsan birde aile yardımı var tabi

"İyi kurum, iyi kadro" derken??!!

Son 14 yılda "hükümet" olmak amacıyla gelip "devleti" ele geçiren bu yobaz zihniyet ortada iyi kurum bırakmadı ki neyin iyisini veya kötüsünü tartışıyorsunuz anlamadım..??

Devlette yıllarını vermiş bir mühendis olarak; devlet yönetiminin bu kadar yozlaştığını; bu kadar ehil olmayan insanların yönetici yapıldığı ( BEN BUNLARA "KİFAYETSİZ MUHTERİSLER" DİYORUM ÇÜNKÜ HAKİKATEN BULUNDUKLARI MEVKİLERİ HAK ETMEKTEN ÇOK UZAK ÇOK ZAVALLI DURUMDALAR..) bu günkü durum kadar daha kötü bir dönem daha görmedim..

Bu kifayetsiz kadroların yönettiği bir devlette işler yürür mü? Yürümez nitekim ülkenin geldiği durumu hepimiz görüyoruz..

Hükümetler seçimle gelir seçimle giderler.. Hükümetler "devleti" yönetmeye talip olarak seçimlere bir parti eşliğinde girerler.. kazanırlarsa devleti yönetirler; kaybederlerse başka bir parti gelir o yönetir. Hükümetler gidici; devlet bakidir..Ama hükümet devleti yönetmekten ziyade, devletin bizzihati kendisi olmaya kalkarsa; işte o zaman şu an yaşadığımız "defacto" durum ortaya çıkar..

Ülkemizde "her alanda olduğu gibi parti içi demokrasi kavramı da zayıf olduğu için " hükümetlerin ömürleri genelde o işe talip olmuş partilerin başındaki zatı-muhteremlerin yaşam süreleri ile sınırlıdır. (Bakınız Özal, Ecevit, Erbakan ... vb.) İnsan fani olduğu için bu günlerde geçecektir ".. (insan yaşamında baskı altında geçen 14 - 18... sene az bir zaman değildir; onu da hemen belirteyim..)

Zamanla bu ülkeye bünyesine "demokrasi" katkılı içerik ve bilgiler aldıkça daha az ishal olan ve en azından alınan bu içeriğin bir kısmını sindirmeye yönelik eğilimi olan nesiller de gelecektir. Bu nesiller yetiştikçe; ""cuma namazlarında en önde müdürü için sandalye koyarak yer ayıran; badem bıyık bırakarak rüşvet almadığı imajını vermeye çalışan; abdest sonrası sıvanmış paçalarını "bak ben abdest aldım edasıyla" düzeltmeyen ama yandan yandan eteği hafif sıyrılmış hatunun bacaklarına da inceden bir dikiz atmayı ihmal etmeyen; bilginin değil biatın ve reis yanlısı olmanın bu ülkede prim yaptığını düşünen"" zavallıların sayısı da azalacaktır..

DUA EDELİM İYİ KURUM VE İYİ KADROLAR İÇİN..FANİLERİN ÖMRÜ UZUN OLMASIN..

VİRGO

size buraya gelip siyaset yapın diyen olmadı.. ayrıca insanların inançlarına ''yobaz'' diyerek hakaret etme hakkını kim veriyor size ?? sizinle aynı düşünmeyen insanları nasıl bu kadar aşağılayabiliyorsunuz ?? beğenmiyorsanız oy vermezsiniz olur biter.. gidin siyasetinizi başka yerde yapın.. insanların inançlarına hakaret etmeyin..

düşüncelere saygı duymak gerek arkadaşlar birbirimize boşa kızmayalım o bunu demiş bu bunu demiş herkesin kendine göre doğruları ve haklı yanları vardır gelin biz bize uygun güzel kadroları tartışalım paylaşalım aklınızda önereceğiniz kurum var mı arkadaşlar ilk 10 tercihe nereleri yazacaksınız yada yazardınız puanlarınız iyi olsa

Peki ben cok anlamadigim icin soruyorum memurluktan ziyade kendi alaninizda secebileceginiz bir bolum yok mu

peki ben cok anlamadigim icin soruyorum memurluktan ziyade kendi alaninizda secebileceginiz bir bolum yok mu

yani iktisat işletme maliye kamu yönetimi ve buna benzer birçok bölüm hemen hemen ortak alan sayılır onun için tercih yapacak kişi sayısı bir hayli fazla olacaktır ha hiç mi yok tabi ki vardır mesela maliye bakanlığının alacağı yerlerde falan vardır ama sonuçta önümde 872 kişi var onlarında içerisinde eminim benim gibi epey vardır tabi ki bende bölümümle alakalı tercih yapacağım öncelikli olarak ama sonuçta memurlukta çok alakasız değil benim için o yüzden bilgi sahibi olmaya çalışıyorum

Anladim ben de lisans mezunuyum puanim 75.79 ama onumuzde ogretmen muhendis gibi meslekler de oldugundan nedense bi sekilde umutlaniyorum memurluk da iyidir mutlaka ama insanin kendi alani baska

Lisans için 75 puan kötü bir puan değil ki geçen yıl ki atamalara bakılırsa 3. Atamalar da 75 puan çok görmedim yani 72 73 68 falan bence güzel bir tercihte 2. Alımlarda gidilir diye düşünüyorum ki zaten bu sene sıralamalar daha iyi geçmiş yıllara göre

AYRICA SİZİN BÖLÜM NEDİR VE SIRALAMANIZ KAÇTA

Bende 81 puanla İmam Hatip tercih edeyim diyorum ama atamaları iptal ediyorlarmış.. geriye memurluk ve hizmetli kalıyor.. İnsallah atanırız hepimiz

Ben de kamu yönetimi mezunuyum..kurum olarak sanirim en akillicasi belediye

Yerine göre değişir hiç ummadığımız yer daha iyi olabilir çok istediğimiz yer de çok sıkıntılı olabilir

iktidara olan öfkenizi gidin başka bir yere kusun burayıda kirletmeyin... burası siyasi tartışma platformu değil... sizin siyasi görüşünüze saygı duymakla beraber görüşünüze katılmadığımı da belirtmek isterim.. yazdıklarınız hakaretten de öte şey sizden bir özür bekliyorum...

Siralama 3031 sosyoloji yani dediginiz dogrudur muhtemelen ben pek bilgi sahibi degilim bu konuda nasi olcagina dair bi fikrim yok

Arkadaşlar devlet işi olsunda belediye iç işleri milliegıtım fark etmez ne olursa olsun yeterki evimize helal rızık göturelım bence en önemlisi bvu

Güzel bir tercih yaparsanız güzel bir sonuç alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah atanırsınız

engelli ve ayakta çalışamayan kardeşlerimiz var.. sen kendine göre konuşuyorsun ama yürüyemeyen engellilere temizlik işleri falan yaptırıyorlarmış bazı yerlerde... o yüzden insanların araştırarak bilgi sahibi olması önemli..

Evet insanın kendi alanı başkadır severek yapabilecekken imkan verilmemesi kötü ben de maliye mezunuyum Defterdarlık uzman yardımcılığı isterdim neyse en azından son lisans ataması gibi 65 kişi lisans demezse ben 91.311 ile inşallah izmire atanacağım

Alan siralamasi olsaydi herkes icin daha kolay olurdu simdi kac ogretmen var kac diger meslekten insanlar var bilememek cok kafami karistiriyor

OğuzEkinci

Hayır , o tip işler için zaten kurum içerisinde personel var . Buraya memur olarak atanan ilk kişi olduğum için iş tayininde kararsızlık yaşadılar. Komisyondan yazı bekliyorlar. Muhtemelen yazı işleri müdürünün yanında çalışacağım uyap üzerinden kesinleştirme yazıları , harcılar , ödeme belirleme gibi

Tercih klavuzu yayinlandiginda kurumlarin adi ve bulundugu il ilce ayrintili yaziyor mu acaba..yani mesala kocaeli buyuksehir belediyesi ya da kocaeli milli eğitim bakanlığı gibi..

Üst Alt