Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

bilgim yok kardeşim ama ytl den bahsettiğine göre en az 3-4 yıl olmuştur. aslında kpss olsun ekpss olsun hepimizin buna benzer gerçek ve güncel bir çalışmaya ihtiyacımız var. ben bile 14 yıldır kamu personeli olmama ramen kendi kurumum dışında çok fazla bilgiye sahip değilim.

evet ya aynen yakında tercihler var eminim benim gibi kurumlar hakkında hiç bir bilgimiz yok çalışan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar vardır aslında sağlam bir araştırma yapmamız şart

danışmanınla bu durumu görüş bana sadece devamsızlık konusunda toleranslı oldular geri kalan hiç birşey değişmiyor herkesle aynı oluyorsun belki raporundaki tanına göre sınav kağıtlarını düzenlerler

merhaba arkadaşlar. mühendislik için ilçe tarım, dsi, karayolları, orman müdürlükleri arasında karşılaştırma yapabilecek olan ya da bu kurumlar hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

en iyi kurum meb dir , ögretmenliktir , hem zevklidir hemde maaşı güzel tavsiye ederim :)

mebde mühendis kadrosu yok. mühendisler için neresi? ogm? dsi? karayolları? ilçe tarım?

harita. orman işletme, dsi, karayolları, ilçe tarım, tapu kadastro müdürlükleri ve belediyeler var benim bildiğim tercih edebileceğim. belediyeler iyi ancak siyasi kurumlar olduğu için istemiyorum. diğer kurumlar hakkında bilgi edinmek istiyorum, bilenler anlatırlarsa sevinirim.

Arkadaşlar önlisanslar için özetle en iyi kurumları sıralayabilecek biri var mı? Tecrübesi olan, bilen, gören biri cevap verebilir mi? Sıralama olmasa da basit bir şekilde ilgili kurumlar hakkında fikir belirtseniz de olur. Şimdiden teşekkür ederim...

Mühendislik için İl gıda iyidir. Ancak ilçeye verilirsen iş çok olur sıkıntı çok olur. İller rahattır. Bekar yeni mühendis 3200 tl maaş alır.

Benim puan 86.420 sıralamam 632 bölüm tarih ama öğretmnlik düşünmüyorum. Düz memurluk kafi 11 yıl oldu mezun olalı artık psikolojim kaldırmaz öğretmnliği o yüzden memurluk bekliyecem

Paşa gibi öğretmenlik varken ne yapacaksın memurlukta kardeş

Açıkcası benim de gönlümden memurluk geçiyor bakalım, maaş için öğretmenlik yapılmaz özveri gerektiren bir iş ama memurlukta da hangi kadrolar bana uygun olur bi araştırmak lazım

Dostum merhaba benim ortaöğretim puanım 78.1 meb hizmetli istiyorum sence atanırmıyım ?,

Seyhun can İlk tercihlerde olmasa da diğer tercihlerde atanırsınız, size tavsiyem sadece yaşadığınız yeri değil diğer illeri de tercih etmenizdir.

ysrkrdmr

Kesinlikle Paşa gibi ama paşa olan öğretmen yani ben miyim yoksa öğrenci mi tartışılır? Kolay değil öğretmen olmak. Bekâra karı boşamak kolay... 30 saat dersim var ölüp ölüp diriliyordum. Sürekli konuşmak sürekli koşuşturmak. Öğretmenlik öğretmenler odasında laklak edip çay içerken yanında oturan hocayla araba sohbeti ev emlak sohbeti yapmak değil. Şu algı yıkılmalı... 1.5 senedir çift kurumda çalışıyorum. Ve de o paşalık mertebesine ben ulaşamadım. Ulaşan varsa bir yazdın nereden çıkıyor o yol... Ben bile bu süre içinde bıktım. Memurluk düşündüm ve hatta belki de ben de memurluk düşeneceğim. Yaptığım işte malzemem insan olacağına kağıtlar olsun. Daha sakin ve daha uygun oluyor bazen...

edebali

bu düşüncemi yazarken açıkcası bukadar tepki alacağımı hiç düşünmemiştim sadece sizin için daha rahat olacağını düşündüğüm için tatilleri iyi maaşı güzel falan diye yoksa çokta bildiğim için değil yani tabiki haklısınızdır ben dışardan sizin kadar göremem ne dersem de boş olur ki olmuşta zaten amacım size sadece ihtimal sunmaktı oda olmadı sanırım allah gönlünüze göre versin ne deyim kardeş

ysrkrdmr
Tepki değil bu kardeşim yanlış anladın bir sitem sadece ... Çünkü bir kaç mühendis çıkıyor yok size ayrıcalık var yok size şu var. Yok siz önce atanacaksınız. Hepimiz atanalım sizi bizi mi var? Kolay gibi gözükse de zor Yasir kardeşim... Sürc-ü lisân ettiysem affola...

OğuzEkinci
Giriş maaşı çoğu kurumda 3500

Pek değişmez. Sadece yan ödemeler değişir. Seyyar görev, arazi yolluğu filan. Tarımda bunlar aylık 500 tl yi bulur.

edebali

yok kardeşim yanlışım oldu ise sizde yanlış düşündüğüm yanlış bildiğim bi konu hakkında düzeltmiş oldun gönül isterki hepimiz güzel yerlere gidelim inşallah ta gideriz hakkımızda hayırlısı olsun emek veren karşılığını alsın

Bence en iyi kurum kendimize en uygun gördüğümüz kurum.hepimizin aklında az çok ne tercih edeceğimiz belli. Herkesin hakkında herseyi hayırlı olsun inşallah...

Orası öylede çoğu kurum hakkındada bilgi sahibi değiliz yani keşke bilsekde ona göre tercih yapsak

Çalışanlar en azından kendi kurumları hakkında birseyler yazsa az çok bi düşüncemiz olacak ama onu yapan çok az kişi. Her kurumdan 1 kişi olsa bu iş tamamdır

Aynen öyle tamamen çalışan arkadaşlar daha tecrübeli olurlar ve herşeyi görürler

adalet bakanlığında çalışmaktayım...
rahat bölümü de var yoğun bölümü de var...
hizmetli kadrosundayım...
maaşım eş çalıştığından dolayı 2184 tl..
eş çalışmasasydı 200 tl kadar aile yardımı ile 2400 falan oluyor.

arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır adliye personeliyim HİZMETLİ KADROSUNda ( 86.7) il 2014 te atanmıştım...
2016 da tekrar sınava girdim 88.65 aldım ve 437 sıradayım sırf MEMUR gıbı İDARİ HİZMETLİLER SINIFI KADROSUNA girmek için..
PUANINIZ uygunsa HİZMETLİ KADROSUNU seçmeyin güveniyorsanız puanınıza 1 sonraki atamayı bekleyin derim çünkü bazı durumlar can sıkıcı olabiliyor...

muhtemelen idari hizmetliler kadrosuna geçeceğim ...
fakat hangi kurumu seçmeliyim net değil tabi açılan kadrolar da etkili olacak hepimiz ekmek davasındayız bunun için de en fazla maaşı hangi kurum veririse orayı tercih etmek gerek.

bakıyorum da çoğu arkadaş yatış olan kurum neresi diye araştırmakta işte iş ahlaksızlığı bu...,

maaşı iyi olan kurumları yazarsanız sevinirim.

Üst Alt