Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaç puan aldığımı söylemek istemiyorum.
EKPSS de hizmetli ile memur olmak hiç istemiyorum hiç sevmiyorum o işleri..
Bilgi İşlem Direktörlüğünden herhangi bir bölümde çalışmak isterim.
şuan devam etmekte olduğum Sivil Toplum kuruluşu bir şirkette çalışıyorum. maaşım 2900 TL.
siz ne kadar alıyorsunuz maaşı ?
ben 11 yıldır bir kurumda bilgi işlem uzmanı(sistem uzmanı,network, donanım) olarak çalışıyorum.ön lisans olarak bilgisayar donanım bölümünü, lisans olarak işletme, yüksek lisans olarak işletme bölümünü okudum aldığım üçret 2100 tl nasıl verilen değer bu hocam
Arkadaşlar net birşeyler önerecek yada bilgi verecek arkadaş yok mu tercihlerde ilk 10 tercihe yazılacak kurum ve kadrolar nereler olur en guzel kadrolar tecrübesi olan arkadaşlar yol gösrerin bize
ben 2014 te 82 puanla meb e atandım lise mezunuyum ortapedik (yürüme zorluğu) olduğu için memurluk yapıyorum kadrom hizmetli olmama rağmen 2 atamada atandım bursa da ikamet ediyorum
75.5 puanla 2014 atamasında atanamazdın şuan alım ne olur ne kadar düşer 3 atama olurmu bunlara bağlı ama eğer 3 atama olursa atanırsın
Biz kara yollarını tercih edebiliyoruz mu kardeş lisans mezunuyum ben nereyi tercih edeceğimi hic bilmiyorum ya hangi kurum daha iyidir neresi daha rahattır hic bir bilgim yok