Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

Normal lisans düzeyinde atanan memurluklarda maaş farkı oluyormu yani kurumlara göre maaş farkı varmı

Arkadaslar s.a lutfen yardimci olun bi kac sorum olacak
Kamu Yönetimi lisans mezunuyum nereleri tercih edebiliyorum acaba..?

Ufuk hocam onlisans maden teknikeriyim 61 puan aldim yerlesme inkanim olacak mi acaba hizmetli veya memurluk vb lutfen yardimci olun

kaç puan aldığımı söylemek istemiyorum.
EKPSS de hizmetli ile memur olmak hiç istemiyorum hiç sevmiyorum o işleri..
Bilgi İşlem Direktörlüğünden herhangi bir bölümde çalışmak isterim.
şuan devam etmekte olduğum Sivil Toplum kuruluşu bir şirkette çalışıyorum. maaşım 2900 TL.
siz ne kadar alıyorsunuz maaşı ?

ben 11 yıldır bir kurumda bilgi işlem uzmanı(sistem uzmanı,network, donanım) olarak çalışıyorum.ön lisans olarak bilgisayar donanım bölümünü, lisans olarak işletme, yüksek lisans olarak işletme bölümünü okudum aldığım üçret 2100 tl nasıl verilen değer bu hocam

Ben meb te hizmetli olarak çalışıyorum 2200 alıyorum lise mezunuyum

zeryan21

Kardeşim ünidemisin yoksa orta öğretim mi? Neler yapıyorsun zor mu rahat mı ortam nasıl bi anlatırmısın hizmetli olarak?

akarsuhasan

Atanırken liseden mi, önlisanstan mı, lisanstan mı atandınız? Okulu bitirdiğinizde rütbe, maaş vs yükselmiyor mu?

ben herhan gibir yerde çalışmıyorum ama karayolları yatış yeri diye duydum

by peace 2900 maaaşın varsa hıç. ne sınava gır ne ne tercıh yap çunku o maaşı bır kaç yıl hıç bır kurumda görmesın...

2900 TL'yi öpte başına koy.. daha ne istiyorsunuz ? işsiz olan onlarca insan var.. şükredin

Arkadaşlar net birşeyler önerecek yada bilgi verecek arkadaş yok mu tercihlerde ilk 10 tercihe yazılacak kurum ve kadrolar nereler olur en guzel kadrolar tecrübesi olan arkadaşlar yol gösrerin bize

ben 2014 te 82 puanla meb e atandım lise mezunuyum ortapedik (yürüme zorluğu) olduğu için memurluk yapıyorum kadrom hizmetli olmama rağmen 2 atamada atandım bursa da ikamet ediyorum

75.5 puanla 2014 atamasında atanamazdın şuan alım ne olur ne kadar düşer 3 atama olurmu bunlara bağlı ama eğer 3 atama olursa atanırsın

ysrkrdmr puan kaç ona göre sana bilgi verebilirim

kardeş her yere yazıyon gesili3806 ama beklemen lazım zor evet 60 puan ama alımlara bağlı

hayırlısı olsun inşallah senin için iyi olur diyelim.

Teknisyen olarak giriş yapmak, Bilgi işlem alanı iyi gibi ama yazılan maaşlara göre düşük olduğunu görüyoruz.

Tarım Bakanlığı ve belediyelerin rahat olduğunu söylüyorlar ama nasıldır bilmiyorum

ysrkrdmr

Meb hariç heryer rahat diyorlar hizmetli için.. ama meb'te 1 yıl sonra istediğin yere tayin isteyebiliyor muşsun öyle diyorlar..

Mrb ZERYAN21 onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Zamanın Ötesinde

Biz kara yollarını tercih edebiliyoruz mu kardeş lisans mezunuyum ben nereyi tercih edeceğimi hic bilmiyorum ya hangi kurum daha iyidir neresi daha rahattır hic bir bilgim yok

Salmanctr atanırsın sıralan iyi ilk 1000 altındakiler rahat atanır

SALMANCTR ATANIRSIN SIRALAN İYİ İLK 1000 ALTINDAKİLER RAHAT ATANIR

Insaallah kardesim hepimiz ataniriz rabbim yardimcimiz olsun insaallah cvp icin coook sagol ZERYAN21 kardesim

Sıkıntı stres hiç bitmiyor ki ya ders ders sınav sınav şimdide atanacaz mı nolacak nere olacak nere olursa iyi atanabilecez mi hiç bitmiyor valla

bugünki kpss gösterdi ki ekpss teknik kadro açılmazsa mecburen 4001 yazcaz

Üst Alt