Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar net birşeyler önerecek yada bilgi verecek arkadaş yok mu tercihlerde ilk 10 tercihe yazılacak kurum ve kadrolar nereler olur en guzel kadrolar tecrübesi olan arkadaşlar yol gösrerin bize[kafam çok karıştı ya ne yazacaz nereleri yazacaz hiç bir şey bilmiyoruz
il olarak nereyi seçeceksiniz?
meb'i yazmayın, neyin ne olduğunu belli değil tam bir kaos ortamı mevcut.
Arkadaşlar merhaba,ben 2013 yılında sağlık bakanlığına bağlı devlet hastanesine Vhki olarak atandım.Arkadaşlar kurum biraz yoğun..ama bu durum biraz sizin karakteriniz ve çalışma prensiblerinizlede alakalı.rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimiz için.ben halimden memnum.Özelde iken muhasebeyle uğraşıyordum kurumdada yine muhasebe ile alakalı bir bölümdeyim.birde şunu unutmamak lazım insanları mutlu etmek memnun etmek gerçektende zordur.bana göre kusursuz mükemmel olan bir şey başkasına göre berbat olabilir ..
ya arkadaşlar işe girmişsiniz birde rahat yermi arıyosunuz valla bravo size diyecek laf bulamıyorum sizlere zaten rabbim veriyosa sizin gibilere veriyo benim gibi gercekten atanmaya muhtaclarda sizlerin yüzünden iş bulamıyo yazıklar olsun ekpss başladıgından beri atanamadım ben sizde arayın rahat ve yata yata maaş alacagınız biyer bulursunuz