Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En iyi kurum ve en iyi kadro hangisi?

Ben şuan teknisyen(memur) olarak calisiyorum işçi olarak bir yere yerlessem asalet için tekrar bir sene bekliycemmi yoksa suanki asaletimiz geçerli mi acaba

Arkadaslar merak ettigim bir soru olacak size lutfen cevaplar misiniz suan universite okuyorum bir engelli olarak okulun veya hocalarin bana nasil bir yardimi olabilir lutfen yardimci olun

ykp.ox ben de şuan üniversite okuyorum. Atanma durumu nasıl oluyor biliyor musun?
ykp.ox ben de şuan üniversite okuyorum. Atanma durumu nasıl oluyor biliyor musun?

Zeryan 21 bi sorum olacak..kamu yönetimi mezunuyum..hangi kurumlari tercih edebilirm

Arkadaşlar net birşeyler önerecek yada bilgi verecek arkadaş yok mu tercihlerde ilk 10 tercihe yazılacak kurum ve kadrolar nereler olur en guzel kadrolar tecrübesi olan arkadaşlar yol gösrerin bize[kafam çok karıştı ya ne yazacaz nereleri yazacaz hiç bir şey bilmiyoruz

84.9 puanım ve 873 sıralamam var lisans mezunuyum arkadaşlar sizce hangi kadroları yazsam daha rahat olur hangi kurumları tercih edebilirim mesela ilk 10 tercihi nasıl önerirsiniz yardıma ihtiyacım var hiç bir bilgiye sahip değilim ilk defa girdim ve ilk atamada güzel bir yere atanma şansım var mı

Atanan arkadaşlar kurumlarından memnun mu acaba bilgi paylaşabirler mi yada bilgisi olan arkadaşlar bizler nereleri yazabiliriz

MEB'i yazmayın, neyin ne olduğunu belli değil tam bir kaos ortamı mevcut.

Arkadaşlar merhaba,ben 2013 yılında sağlık bakanlığına bağlı devlet hastanesine Vhki olarak atandım.Arkadaşlar kurum biraz yoğun..ama bu durum biraz sizin karakteriniz ve çalışma prensiblerinizlede alakalı.rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimiz için.ben halimden memnum.Özelde iken muhasebeyle uğraşıyordum kurumdada yine muhasebe ile alakalı bir bölümdeyim.birde şunu unutmamak lazım insanları mutlu etmek memnun etmek gerçektende zordur.bana göre kusursuz mükemmel olan bir şey başkasına göre berbat olabilir ..

Arkadaşlar merhaba,ben 2013 yılında sağlık bakanlığına bağlı devlet hastanesine Vhki olarak atandım.Arkadaşlar kurum biraz yoğun..ama bu durum biraz sizin karakteriniz ve çalışma prensiblerinizlede alakalı.rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimiz için.ben halimden memnum.Özelde iken muhasebeyle uğraşıyordum kurumdada yine muhasebe ile alakalı bir bölümdeyim.birde şunu unutmamak lazım insanları mutlu etmek memnun etmek gerçektende zordur.bana göre kusursuz mükemmel olan bir şey başkasına göre berbat olabilir ..

kaç puanla atandınız ? ilk atamada mı atandınız ? memur olarak mı hizmetli olarak mı ?

tabi ki kişiye göre değişecektir bana göre güzel olan size göre olmaya bilir bunda hemfikiriz ama biz yinede fikir alışverişi yapmak istedik hiç bir bilgim yok acıkcası kurumlarla alakalı hiç bilmeden de yazmak istemem puanım fena değil lisans mezunuyum sıralamam da 873 fikir sorup tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak ve ona göre hareket etmek istiyorum açıkcası yoksa iş seçmem ben de ama olmuşken seçme hakkımız varsa da seçim yapmak gerek diye düşünüyorum

ya arkadaşlar işe girmişsiniz birde rahat yermi arıyosunuz valla bravo size diyecek laf bulamıyorum sizlere zaten rabbim veriyosa sizin gibilere veriyo benim gibi gercekten atanmaya muhtaclarda sizlerin yüzünden iş bulamıyo yazıklar olsun ekpss başladıgından beri atanamadım ben sizde arayın rahat ve yata yata maaş alacagınız biyer bulursunuz

arkadaşım kimin muhtaç olup olmadığını sen neye göre karar verdin anlayamadım açıkcası niye yazıklar oluyormuş pardon bizde ilk defa girdik bizde atanmadık daha bizde emek harcadık o kadar yıl çalıştık yorulduk stres yaptık herkes gibi bizde çalıştık ve emeğimizin karşılığı aldık yani ne kadar emek verdiysek o kadar puan aldık seçme gibi bir seçenek elimizde varsa tercih yapabiliyorsak neden araştırıp soruşturup güzel kurumlar yazmayalım neden güzel yerler yazmayalım bunu anlamadım en doğal hakkımız değil mi emeğimizin karşılında seçim yapmak bu kadar tepki niye sende seç sende git herkesin fikri senin gibi olacak diye bir şey mi var sen olsan seçim yapmazmısın kendi ilin ya da sevdiğim meslek ya da kurum bunlar seçim değilmi de boş boş konuşuyorsun

ya arkadaşlar işe girmişsiniz birde rahat yermi arıyosunuz valla bravo size diyecek laf bulamıyorum sizlere zaten rabbim veriyosa sizin gibilere veriyo benim gibi gercekten atanmaya muhtaclarda sizlerin yüzünden iş bulamıyo yazıklar olsun ekpss başladıgından beri atanamadım ben sizde arayın rahat ve yata yata maaş alacagınız biyer bulursunuz

:d:d:d:d:d

Adalet bakanlığının iyi oldugunu duydum ama icinde bulunmadım o yüzden tam olarak bisi diyemiyorum.

Merhaba arkadaşlar bu başlık altına kolay kolay kimse su kurumlar daha güzel bu daha iyi diye yazmaz sebebi de herkesin birbirine potansiyel rakip olmasidir. Bence anlayisla da karşılanabilir.
Bildiğim kurum hakkında avantajlariyla ve dezavantajlarıyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Belediyeler; hamurunda siyaset olduğu için ne özel şirkete benzer ne de devlet kurumuna ikisinin arasında biseydir. Nihayetinde memur olsanizda Başkanın veya yetkililerin ağızlarından çıkacak sözler çok onemlidir, bu durum biraz canınızı sıkabılır. Hizmetli de olsanız potansiyelinize Gore iş verirler tutup da al paspasi gir tuvalete demezler çünkü bu gibi işleri taseronlar vasıtasıyla görürler.(Allah onlara da kolaylik versin) Belediyelerde ilk atandiginiz da önyargı ile karşılaşabilirsiniz çünkü genel de merkezi atamayla gelen memur çok azdır. Bu durumu atanirsaniz anlarsınız. İzin vb. yönlerden çok kritik bir pozisyonda değilseniz sorun olmaz genelde tabi ki bu da mudurle olan ikili ilişkinize bağlıdır. İmkanı olan belediyelerde tiyatro, sinema, konser, kurslar, geziler gibi sosyal aktivitelerden faydalabilirsiniz bu açıdan tercih etmeden önce arastirmak çok önemlidir. Gelelim en can alıcı noktaya, maaşlar. Devlet memuru maaşınızın yanında toplu iş sözleşmesi adı altında sosyal denge parası verilmektedir. Bu tamamen belediyeden belediyeye değişiklik gostermektedir. Hiç olamayacağı gibi her ay ekstradan 1000 lira hatta daha fazlasını da alabilirsiniz dediğim gibi kesinlikle tercih etmeden önce arastirmalisiniz. Bu yönden maddi olarak göz ardı edilemeyecek farkı vardır. Tekrar söylüyorum kimi belediye hiç vermezken kimi belediye her ay 1000 liradan da fazla vermektedir. İnşallah yardımcı olmuşumdur. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa memnuniyetle olabildiğim kadar yardimci olurum. Hakkımızda her şeyin hayırlısı...

pasini Zamanın Ötesinde

ÖMSS den beri kamuya atanmak için uğraşıyorum.. bizim işyerin ortamı iyi değil. bu yüzden kara kara düşünerek tırnaklarımı yiyerek kötü not aldığımda çok stres yaparak kamuya atanmak istiyorum başka birşey istemem.. inşallah kazanıpta atandığım yer ortam çok iyi olur.. maaşım zamlandı ve 3100 TL oldu.. hadi hayırlısı.. para iyi huzur kötü. kurum adını söyleyemiyorum..

karafse

siz olsanız puanınız güzel olsa ilk 10 tercihe hangi kurumları yazardınız hocam her açıdan avantajlı düşünürsek rahatlık maaş iş ortamı v.s fikriniz var mı

Kesinlikli belediye olurdu arasında ama iyi araştırarak.

belediyelerde yükselme işi çok sıkıntılı diyorlar siyasi oluşum falan etkili diyorlar sürekli seçimle değiştiği için neyin ne olduğu belirli değil tam olarak diyorlar ama belediyelerde çalışan tanıdıklarınız var mı

karayolları ve devlet su işleri nasıldır mühendis olarak çalışmak için? artıları eksileri nelerdir?

Ben belediyeye atandım bu yüzden belediye hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. Doğru diyorsun belediyelerde görevde yükselme sınavları nadir açılır her sene devlet yazısını gönderir ama tamamen başkanın iki dudağının arasındadır bu sınavı açıp açmamak genelde de açılmaz zaten sınav. Siyaset olduğundan hamurunda yükselme gibi şeyler tahmin ettiğiniz gibidir.

hastanede ayda 3-5 gün dolu dolu çalışıyoruz gerisi yatış. Size göre en kötüsü olabilir ama bana görede en güzeli en rahatı :D
Plumeria

karafse

peki sahada çalışılacak bir ortam var mı belediyeler de yani nasıl desem ben masa başı işi fazla sevmem sıkılırım böyle hareketli dışarı çıkılacak sahada olunacak işler varmıdır yada böyle kurumlar nereler bilgisi olan arkadaşlar

O tamamen görev yaptığın müdürlüğe bağlı elinde çanta tebligatta dağıtabilirsin veya masada oturup çalışabilirsinde. Belirli başlı müdürlükler dışında gayet rahattır çalışması.

Peki belediyelerde büyük şehirler mi rahat olur küçük ilçeler mi

Üst Alt