Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Sokrates'in Savunması. Felsefe tutkunlarına tavsiye ederim. :cool:

Aziz Nesin - Ah Biz Eşekler

Kısa öykülerden oluşan güzel bir kitap. Bu öykülerde toplum ve Türkiye'de ki yaşamın nükteli anlatımı insanı güldürüyor.

Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk...
Ünlü bir psikyatr uzmanı tarafından yazılmış,içinde gerçek olayları içeren müthiş bir kitap..

Tek Kişilik Seks - Mastürbasyonun Kültürel Tarihi
Yazarı: Thomas W. Laqueur

Süper bi kitaptı...

Açlık - Knut HAMSUN[FONT=Arial]

Ünlü bir yazar olma sevdasıyla yanıp tutuşurken, bir yandan da açlıkla pençelesen bir gencin öyküsü[/FONT]

Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı

Başkomiser Nevzat serileri favorimdir her zaman

'' Bazen kendimizi bir hayalin içinde sanırız.
Ama aslında yaşadıklarımız gerçektir ..
Bazen de herşeyi gerçek sanırken ,
Aslında yalnızca hayal gördüğümüzün farkına varmayız.
Bu kitapta yazılanların hepsi gerçektir.
Ama aynı zamanda hepsi yalandır.
Çünkü Onu Ben Yazdım .. ''

Başucumda Müzik _____ Kürşat BAŞAR ..

Bu kitabı sanırım 22 yıl önce askerdeyken okumuştum ve çok beğenmiştim .

Hayvan Çiftliği

George Orwell

Hayvanların ayaklanmasının nasıl diktatörlüğe dönüştüğünü anlatıyor.

John Steinbeck

Fareler ve İnsanlar

Kitabın sonu kötü bitmeseydi iyiydi.

Yabancı - Albert Camus

[SIZE=3][FONT=Arial]Albert Camus'nün ( 1913-1960) en tanınmış, en çok yabancı dile çevrilmiş, en çok incelenmiş ve hala en çok satan kitaplar arasında yer alan Yabancı, aynı zamanda yazarın en gizemli yapıtı. Ölümün egemen olduğu bir varlıkın en anlamsız olgularını saçma bir düzensizlik içinde yaşayan bu romanın başkişisi Meursault, bir simge kahraman değildir, adı olmayan bir Yabancıdır; bu eksik kimlik, gerçeklikten algıladığı şeyi yapılandıramayan, yeniden örgütleyemeyen, ama gerçekliğin yankılarını yakalamaya çalışan bir boş bilincin imgesidir. Onun kayıtsızlığı ve edilgenliği, işte bu boş bilincin ürünüdür. Yabancı, büyüleyici gücünü, içinde barındırdığı trajedi duygusuna borçlu: Bir türlü ele geçirilemeyen anlamın sürekli aranması, bilinç ile toplumsal dünya arasındaki çatışma... Camus'yle buluşanların hiçbiri, onunla karşılaşınca hayal kırıklığına uğramamıştır. Mutluluk, bir yerde ve her yerde hiçbir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir, der Camus. Giderek daha çok sevilen bir yazar olması, onun bu sevgisinin yansımasından başka bir şey değildir.[/FONT][/SIZE]

Menekşe İstasyonu - Atilla ATALAY

Atilla Atalay'ın H.B.R. Maymun ve Öküz dergilerinde yayımlanmış yazılarından "sıkı" bir derleme. "Sıdıka"lar ve yine "düşkovalayan" hikâyeler: lstasyonlar, trenler, otomobiller, cep telefonları, insanlar, kediler, köpekler, içip içip dağıtanlar, susup oturanlar, ayrılanlar, ayrılamayanlar...

Tarık Akan'ın 'Anne başımda bit var' kitabını okuyorum. 12 Eylül anılarını, hapse atılışını, orada yaşadıklarını, gördüklerini anlatıyor

Altın - Chris CLEAVE

İki bisikletçi kadın ve bir erkek bisikletçi Üçü de olimpiyatlara hazırlanan bu profesyonel bisikletçilerin içinde bulunduğu bir aşk üçgeni var.Sonra birde kızları var. ''Sophie'' Sophie ise lösemi ve kanserle mücadele etmekle kalmayıp ailesininde üzülmemesi için inanılmaz bir mücadele vererek onları iyi olduğuna inandırmaya çalışıyor.

Altın - Chris CLEAVE

İki bisikletçi kadın ve bir erkek bisikletçi Üçü de olimpiyatlara hazırlanan bu profesyonel bisikletçilerin içinde bulunduğu bir aşk üçgeni var.Sonra birde kızları var. ''Sophie'' Sophie ise lösemi ve kanserle mücadele etmekle kalmayıp ailesininde üzülmemesi için inanılmaz bir mücadele vererek onları iyi olduğuna inandırmaya çalışıyor.

ilber ortaylı - atatürk kitabına başladım
akıcı ve çevresel şartlar ile edinilmiş bilgileri harmanlayarak,kurtuluş savaşı mücadelenin nasıl şekillendiğini anlatıyor.
tabiki biraz da tarih kokuyor :)

Yeni bir yaşam '' Jiddu KHRİSNAMURTİ ''

Sırlar '' OSHO''

Cengiz Dağcı...Yurdunu Kaybeden Adam

Voltaire - Candide

Ordan oraya bir kitap. Candide'nin saflığına mı güleyim absürd olaylara mı.

0000000064023-1.jpg

Nazan Bekiroğlu Nar ağacını okuyorum. Bitmek üzere.

Da Vinci Şifresi / Dan Brown

Kitap hızlı başlıyor hızlı gidiyor. Bulmaca gibi kitap.Kutsal kase, Tapınak şövalyeleri, Hz.İsa, Paris, Roma, Londra derken bitti kitap. Biraz daha kısa yazılabilirmiş.

Anayurt Oteli'ni okuyordum en son, yarım kaldı.

Üst Alt