Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pembe fili düşünme-Zeynep Selvili ÇARMIKLI, panik atak üzerine yazarın kişisel deneyimlerinden ve aldığı eğitimden yola çıkarak yazdığı ve öz farkındalık,kabulleniş temelinde panik atağı kabullenip onun varlığıyla,varlığına rağmen nasıl hayatınızı daha iyi yaşayabilirsiniz üzerine sade,anlaşılır ve akıcı dille yazdığı bir kitap,beğendim,
Genç prens'in dönüşü-Alejandro Guillermo Rommers, Küçük prens büyüseydi ve tekrar dünyamıza dönseydi ne olurdu ? yu merak edenler için bence okunabilir hatta ben okurken bolca altını çizdiğim kilit cümleler de bulduğum başarılı bir kitap olmuş diyebilirim.Küçük Prens'i okuyup sevenler bunu da okuyup sever kanımca
Dr.Serkan Karaismailoğlu- Mikrobiyota, ikinci beynimiz bağırsaklar diyarına bir fizyolog gözüyle fantastik, eğlenceli bir yolculuk akabinde probiyotik almaya başlamış bulunmaktayım kitabın tavsiyesi diil tamamen mide ve bağırsak sistemimin uyarısı üzerine diyelim, günde 10 milyar baktericik yutuyorum,uppp,şifa olsun,amin