Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son "limon ağacı"nı okudum ve gerçekleri hiç abartısız romanlaştırabilen bu kadar harika bir kitap olamaz kitabın bazı bölümlerinde bulgar soykırımına direnmek için partizan savaşına katılmış bir yahudi olmak istedim bazende sion soykırımına karşı bir fhkc militanı herkesin okumasını en içten duygularımla öneririm
SAYGILAR

Olasılıksız / Adam Fawer

Şimdi de aynı yazardan Empati'yi okuyorum.

Belki de son zamanlarda okuduğum en harika kitaptı [FONT=monospace][/FONT]Die Wahlverwandschaften (Gönül Yakınlıkları) Geothe bir kez daha bütün umutların kesinliğini mühürleyen vaat,kesinlik ve aynı zamanda biçimsizlikten bahsediyor, aslında bu bir ağıt..

JUDİTH MCNAUGH' nin "İÇİNDE AŞK SAKLI" romanı okudum süper bir aşk hikayesi Dükle Düşes arasında 676 sayfa ve dahada olsa istiyorsunuz.

sayın hilaldastan,
Size önerebileceğimiz muhakkak ki bir çok romanımız vardır fakat siz öncelikle ne tür kitaplardan hoşlandığınızı, edebi olup olmamasını, yazarın anlaşılabilirliği açısından yerli ya da yabancı olmadığını bununla birlikte şu ana kadar okuyupta sevdiğiniz romanları yazarsanız eminim çok daha isabetli sonuçlar ortaya çıkacaktır.

en son okuduğum kitap olasılıksız şiddetle tavsiye edebileceğim çok güzel bir roman

ya türkler kitap okumuyor ki dünyada 86.sıradayız.10 yılda 1 kitap okuyoruz.pes yani.

cin ali serileri sanırım en son cin ali tatilde :D:D

Kim demiş 10 yılda bir kitap okuyoruz diye,kubra...Abartmayalım istersen,bu ülkede gerçek anlamda kitap kurtları var...Sayı az olabilir ama,gerçek okurlara haksızlık yapmayalım...Kitap satışı çok fazla olmayabilir ama bizde,bir kitabı en az on kişi okur,yardımlaşmayı seven bir milletiz,onun için genelleme yaparken bunu da dikkate almak gerekir...

Sehribanu;
Aynen.
Kitap satışları okunma oranını doğru gösteremez.
Ben geçen yıl buraya taşınınca,nüfus müdürlüğü,mahalle muhtarlığı gibi mecburi kayıtlarla birlikte yaptırdım kütüphaneye aboneliğimi.
Hükümet konağından sonra ilk kütüphaneyi aradım ilçede.
15 günlük aralıklarla alıyoruz kitabı ve kalınından 2 kitap alıyorum her 15 günde bir. :)

Çılgıntürk,yaşını bilmiyorum ama,hala oradamısın diyeceğim geldi.
Hemşehrim de olur Ahmet Günbay Yıldız,ve çıkan tüm romanlarını soluksuz okudum ama yıllar önce.Genelde manevi duygularla işlenmiş ve bol vukuatlı,sürükleyici olur onun romanları.
Ama daha çok lise seviyesi için tavsiye edebilirim.

Khaled Hosseini ___ Uçurtma Avcısı
müthiş bir kitapp....

Boris AKUNİN-Kar kraliçesi adlı romanını okudum sırada Agatha ablamın bir kitabı var;) Rus yazarların anlatım dillerini genelde kolay okunur bulmuşumdur.Bu romanda da zekice bir kurgu ve akıcı bir anlatım hâkimdi,hiç sıkılmadan okudum:)

Sevgili Şehribanu,tesbitine katılıyorum kitap satış oranları ile Türkiyedeki kitap okuma alışkanlığını aynı paralellikte değerlendirmemek lazım okuduğum bir çok kitabı arkadaşlarımdan almışımdır veya bende arkadaşlarıma veririm bu şekilde daha çok kitapla tanışma ve okuma imkanına sahip olabiliyoruz ne de olsa ;)

kraliçenin soytarısı
phılıppa gregory

220px-Alacakaranl%25C4%25B1k_kitap_kapa%25C4%259F%25C4%25B1.jpg

Geçen sene vizyonda Edward&Bella çılgınlığının yaşanmasına yol açan ve filmi izlediğimde diğer vampir filmlerine kıyasla pekde başarılı bulmadığım bir film olan twilight'ın kitabını okudum ve bayıldım.Fantastik dünyayı seven,vampirleride seviyor helede vampirimiz son derece insani duyguları olan sevgi dolu bir vampirse kayıtsız kalmak mümkün değil.Kitabı elime bir aldım,pir aldım... bırakamadım bir türlü ve nasıl bu kadar çabuk bitti onuda anlamadım:) Stephenie Meyer ile Harry Potter serisine rakip olacak yeni bir efsane başlıyor bence (hatta çoktan başladı :)) yakında vizyona girecek olan,serinin ikinci kitabından vizyona uyarlanan "Yeni Ay" filminin meraklılarınca uzun süredir sabırla beklendiğini düşünürsek çokda abartmış olmayız bu çılgınlığı.
Tüm kitaplarında filme çevrileceğine dair kuvvetli bir his var içimde o halde yapmam gereken kitapları okuyup, sonrada filmlerini izlemek.Bu tarz romanlardan hoşlananlar bence bu kitabı sevecekler;)

minerva ;
Serinin tüm kitaplarını okudum çok güzel tavsiye ederim.Yeni ay filmi vizyona girdi bayramda gidilecek fimler arasında tavsiye ederim..

----------

Canan Tan Piraye..

Şu an elimde okuduğum ve bitirmek üzere olduğum Turgut Özakman
Diriliş Çanakkale 1915

kültürel antropoloji-william a. haviland

hahaha, ya bazen hakikaten salaklaşıyorum. başlık hangi roman diyor, ben antropoloji kitabına roman muammelesi çekiyorum:D

Charles Dickens-İki şehrin hikayesi

Fransız ihtilalinin en sancılı günleridir,haksız yere 18 yıl Bastille zindanlarında hapis yatıp yıllar sonra kızına kavuşan bir doktor,Fransada ihtilal öncesi soylu bir aileye mensup fakat soyluluğunu ve soyluluktan gelen tüm haklarını sıradan bir öğretmenliğe tercih eden gururlu,vatansever bir genç,aylak,serseri,içmeden işine konsantre olamayan,hayata pamuk ipliğiyle bağlı ama tüm olumsuzluklara rağmen oldukca başarılı bir avukat,çalıştığı bankaya son derece sadık,banka müşterilerinin çıkarlarınıda bir o kadar gözeten dürüst,emektar bir banka memuru ve diğer yan karakterlerin tamda bu ihtilal ortamında kesişen hayatları ve Dickens'in anlatımıyla Fransız ihtilali döneminde Fransada bir aile çevresinde anlatılan ama Fransa halkının yaşamakta olduğu zulüm,cumhuriyete geçişte yaşanan haklı,haksız ayırt etmeksizin keyfi kanunlarla giyotine gönderilen insanların kanıyla sulanan bir dönemin hikayesi ...Klasikleri okumayı sevenlerin es geçmemesi gereken bir başyapıt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt