Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelimizin evliliğimize etkisi!

Evlenirken kör olanın,evlendikten sonra gözleri açılır.

J.GLEASON

Arkadaşlar bu cümleyi siz kendi engelinize göre uyarlayın ,belli mi olur her işte bir hayır vardır.

kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.Nice sağlıklı insanlar basit bir kazayla da sakat kalabiliyor hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur

evet hayatta hıc kımsenın garantisi yokturr kesınlikle kımın ne olacağını allah tan başka kımse bılemezzz.......
zübüşş bu gerceğinn kımse farkına varmazzz bole gelmişşş bole gıder zihniyet değişmediği sürece ispatlasan bileee aynııııı herseyyy .......

Ya bu durum o kadar farklı bişey ki insan kendi içinde bile bazen çözemiyor.Dış etkenler çok önemli oluyor.Etkileniyoruz bizlerde ister istemez ama gerçekten bağlı olan bir insanı hiçbirşey vazgeçiremez diyede düşünüyorum

vazgeciremiyorrr evet ama söz konusu aıle olunca işte ister istemezz vazgecirtiliyorrr bir şekilde:confused:

altı sayfa forumun hepsini okudum ve karar verdim sanırım kutsandım ben...ben çoğunuzun yaşadığı sorunları yaşamadım hiç sanırım çok çok çok şanslıyım..

forumda genel olarak gördüğüm bir engellinin kesinlikle bir engelliyle evlenmesi gerektiği.ben 28 yaşımdayım bu güne kadar 4 bayanla gönül ilişkim oldu şimdiki kız arkadaşımlada 4 yıldır birlikteyim ve bu insanların hiçbiri engelli değildi hoş şu güne kadar kendimden başka hiçbir engelliyle aynı ortamda da bulunmadım ilk defa bu sitede benimle aynı hayatı paylaşan insanlarla konuşuyorum...ama yorumlardaki engelli engelliyle evlenmeli yorumuna karşıyım bu gönül işidir belli olmaz,engelli arkadaşlarında sağlıklı insanlarla neden birlikte olamadıklarını anlayamıyorum açıkçası karşınızdaki insanı konuşmanızla kültürünüzle beyninizle yeneceksiniz öyle bir fırtına estireceksiniz öyle bir şok yaşatacaksınızki koltuk değneğinizmi var tekerlekli sandalyenizmi var neyiniz varsa artık kafasını kaldırıp onu bile göremeyecek...ve lütfen artık şu evlerden çıkın arkadaşlarınızla kafelere gidin discolara barlara gidin hiçbir karşı cins sizi evde oturduğunuz yerden tanıyp sevemez kimse müneccim değil. evde oturduğu yerden pc başından zaten sağlıklı insanlar bizimle bir ilişki istemiyor o yüzden kendimiz gibi birilerini bulalım demek sadece yenilgiyi kabul etmektir.

son olarak yazımı bir örnekle bitirmek istiyorum çok hoşlandığım bir kız vardı üniversitede ortak bir arkadaşımdan tanıştırmasını bi ortam kurmasını istedim birlikte olduğu bir erkek arkadaşı olduğunu çocuğun hali vakti yerinde işi gücü olan birisi olduğunu söyledi,olsun dedim ben kendime güveniyorum dedim. nitekim tanıştık bir iki arkadaş ortamında birlikte bulunulduktan sonra erkek arkadaşından ayrılıp benimle çıkmaya başladı:)) neymiş sonuç istediğimiz şey için savaş meydanına çıkmamız şart yapamayacağımız elde edemiyeceğimiz hiçbir şey yok. sadece biraz cesaret

deniz 54,

Bende yaşamadım şimdiye kadar bu tarz birşey ve de hiç engelli biriyle çıkmadım.Ama illa yaşamak gerekmiyor ki görüyoruz duyuyoruz .biz yaşamasakta çevremizde yaşayanlara şahit oluyoruz.
Bu tarz durumlar dışardan bakıldığında farklı geliyor ama Bizim başımıza geldiğinde zorluğunu anlarız sanırım.Allah yaşatmasın gerçi öyle bir sıkıntıyı

Üst Alt