Lorne21
çok zor durumdaymışsınız hakkaten,Allah yardımcınız olsun.
yakups
bilmiyorum ki 8 gün oldu ses yok ama sizin dediğinize göre şubat bitmeden başlarım öyle mi?
hocam ulaşamıyorum ki onlara telefonlara cevap vermiyorlar.
hocam e devlet üzerinden aldığım raporu fotokopiyle çoğaltıp vermiştim ben. .. yani ne bilim her türlü şey geliyor insanın aklına.
ama şöyle ki; memur arkadas bana üzerinde şu tarz ibarelerin yer aldığı bir çıktı verdi.
"istanbul valiliğine,
aşağıda kimliği yazılı kişinin öğretmen olarak ataması makam onayı ile uygun görülmüştür"
buna benzer üzerindede önceden başvuru esnasında girdiğim bilgiler yer alıyor (iletişim ,öğrenim bilgileri vs)
hocam bu arada bu memur arkadas tarihi yanlış girmiş. (ben ayın 13 ünde başvurdum verdim evraklarımı fakat memur 12 sini girmiş tarih olarak. ve duyuru da 13 ünde yapılmış)
ama sizin dediğinize göre şubat bitmeden başlarım değilmi?
@
yakups hocam şöyle bir detay var:
acaba onlar bu doğrulama işlemlerine herkes başvurusunu yapıp tüm başvurular alındıktan veya da başvuru tarihinin son günü bittikten sonra mı başlarlar yoksa, evrakları teslim edenlerinkileri hemen başlatırlarmı (evrak doğrulama)?
istanbul il meme ulaşamıyorum telefonla artık şu saatten sonra şunu yapasım geliyor. mesela pazartesi hastaneye
,ve burda (formasyonu aldığım üniversiteye,size benimle alakalı bir doğrulama postası ulaştımı felan
birz trajikomik haldeyim sanırım..