Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aday öğretmen tayinleri..?

bir aydan fazla mı?????? 20 gün var. tahminim önümüzdeki hafta incelemeler biter ve normlar belli olur. bir haftada müsaade etseler, iki hafta kafadan gider. aşağı yukarı martın 15 i olur.

hımm ..ama şöyle değil mi, mesela adam haftaya göreve çağırdı,bildiğim kadarıyla 15 gün içinde gitmemiz gerekiyor fakat mesela ilk gün gittik ikinci gün göreve başlayamıyor muyuz hocam?

ben bir ay hesabını şöyle yapmıştım bu arada: meb atama yı 11inde duyurdu. 13ünde ben evraklarımı teslim ettim.

mart 15 i ise evet bir aydan fazla oluyor dedim.

tabi diyarbakır il mem kaçında duyuru yaptı bilmiyorum

kar&yağmur hocam kafanızı o kadar karıştırmayın. 2 mart son teslim tarihi. sen erken teslim ettin diye seni önce çağırmazlar tahminimce gelen evraklar birikir değerlendirme kurulu oluşturulur evraklar değerlendirilir yanlış beyan, sahte rapor, eksik evrak vs. belirlenir. 2 martı takiben bir haftada belli olur. sorun olmayanlar gider hemen başlar. ben martın 15 ini kendim için söylemiştim. daha neresi olduğu bile belli değil belli olsun aranayım gidip ev tutacağım eşya alacağım vs. derken bir haftada böyle geçer. devlet işleri bu normal atananlar bile neredeyse 2 ay bekliyorlar. bizde güvenlik soruşturması yoksa bizimde evrakları teslimden sonra bir ay geçer diye düşünüyorum. tabi farazi bunlar. bekleyip göreceğiz.

Lorne21

:) :) haklısnız ,ama ben arayıp sordum belge doğrulama işlemlerini iadeli - taahhütlü posta ile hemen başlatmışlar.

hocam bu arada siz gidecek misiniz,sağlık anlamında nasılsınız ..?

inşallah sorun yaşamayacaksınızdır.

kar&yağmur hocam her denilene inanmayın, beni de acele ettirdiler ama daha normlar belli olmamış. gerçi istanbul belki bu konularda daha deneyimli olduğu için hızlı davranır. mecburen gideceğim, raporuma not düşüldü nefroloji doktoru olan merkezde çalışması uygundur diye o sebeple uzak ilçelere göndermemeleri gerekiyor. gönderirlerse süreç nasıl işliyor bilmiyorum. ama bana atanmadan önce başlamadan gelirsin ailenin yanına sizin her türlü yasal haklarınız var diyenlere kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. ben milli eğitimin bu yaptığına da anlam veremiyorum adı üzerinde engelli insanlarız ve pek çoğumuz ailemize bağımlıyız o vakit bu durumda olanlara atama yapmasınlar ya da başka bir çözüm bulsunlar. neyse sıkıntı büyük yapamazsam en kötü istifa ederim.

Lorne21

hocam istanbul il mem deki memurla telefonda görüşmüştüm.ama şu sebepten haklı olabilirsiniz: o memur çok üstünkörü hareket etti bence.

mecburen gideceğim, raporuma not düşüldü nefroloji doktoru olan merkezde çalışması uygundur diye o sebeple uzak ilçelere göndermemeleri gerekiyor. gönderirlerse süreç nasıl işliyor bilmiyorum. ama bana atanmadan önce başlamadan gelirsin ailenin yanına sizin her türlü yasal haklarınız var diyenlere kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. ben milli eğitimin bu yaptığına da anlam veremiyorum adı üzerinde engelli insanlarız ve pek çoğumuz ailemize bağımlıyız o vakit bu durumda olanlara atama yapmasınlar ya da başka bir çözüm bulsunlar. neyse sıkıntı büyük yapamazsam en kötü istifa ederim.
allah yardımcınız olsun hocam,doktora sordunuz mu sarımsak yeme şansınız varmı,ben korona virüs felan yayılırsa türkiyede tek çarem sarımsak ona çok güveniyorum yani çok etkili olduğunu gördüm birkaç grip tecrübesinde.

tek dezavantajı kokusu.

çok çok geçmiş olsun.

bana da böyle denilmişti sanki.. bende böyle biliyordum ama bunun işleyişte prosedürü farklıymış.

arkadaşlar 2021 ocak il dışı özür grubu tayine başvuran varmı aranızda

Üst Alt