Asıl görme engelli olupta aşık olmuş olanlar çıksın ortaya ben onlardan dinlemek isterim aşkı..
Görme engelli çiftlerde var yaşadığımız dünyada..Ben hiç bir zaman inanmadım Aşkı dış görünüşün tetiklediğine inanamamda..
yaşadığımız ortamda bir tane mi yakışıklı var? yada güzel olan bir tek bayan mı var? Neden onlarca Güzel-Yakışıklı içinden bir tek kişiyi sever seçer insan en güzeli olduğu için mi?(Güzelin güzeli var) yada en yakışıklısı olduğu için mi?(yakışıklıdan yakışıklısı da var) bunlara cevap evet'se ben buna AŞK demem..Bunun adına başka bir şey deniliyor benim kitabımda..
AAaa ne kadar yakışıklı aşık oldum..
AAaa ne kadar güzel aşık oldum..
yeni yetme çocuklar için Aşık olmaya bir sebeb olabilir tabi..
çok görmemek lazım..
Her insanın önceliği farklıdır beklentisi değerleri değişir yani..Engelliymiş Engelsizmiş bunun lafı bile olamaz konu aşk olunca..seversinde sevilirsinde bazen ters gidebilir işler engelinden dolayı red edilebilirsinde insanın kendini "Tercih edilmeyen" olarak görmesi bence kendini küçümsemesidir..
Herkesten vazgeçerim ama kendimden değerlerimden vazgeçmem red mi edildim tamam okey alsın başını defolsun gitsin!! yine severim yeni bir aşk'la yeniden başlarım..
Mutlaka engelli olduğu için red edilen sayısız insan vardır..istenmeyen sevilmeyen ama bir gün kıymetini bilecek değerini bilecek biri mutlaka çıkar karşına..
Aşk birazda şans işi öyle ne görünüşle ne engelliyle ne engelsizle alakası yok bence..Aman birde olmayı versin aşk hayatımızda olanların başı göğe mi erdi beladan başka bişi değil valla..