bence engellide aşık olabilir engelsizde,ama düşünüyorum da engelli aşık olduğu zaman daha çok sahip çıkar aşkına,çünkü engelli insan zorluklarla mücadele etme konusunda daha tecrübelidir engelsiz insanlardan,ben yinede herkese seslenmek istiyorum,aşk mı aman uzak durun aşktan,aşk sevgi gibi değildir,aşk hızla tutuşan ve bir anda sönen bir alevdir bu alev söndükten sonra geride yaralı can bırakıyor,arthur schopenhauer aşkın metafiziği isimli eserinde çok güzel anlatmış aşkı ,diyor ki en güzel en sağlam temellere oturtulmuş aşkın bile maximum ömrü 2 yıldır,zaten ilk bir yıldan sonra münakaşalar başlıyor,bence aşık olmak yerine sevmeyi denemeliyiz,ama hakedeni sevmeliyiz,latin atasözünde dendiği gibi,bir nankörü seviyorsan bir hiçi seviyorsun demektir....bir tek platonik aşklar uzun süreli oluyor ama karşılığı olmayan aşk bence bir işe yaramaz,yalnızlık o kadarda kötü birşey değil,emin olun ki yalnızlığında çok güzel tarafları var,toplum içerisinde her ortamda her partide boy gösteren elinde içecekle mutluluk pozları veren resimler çekilen insanlara asla ve de asla aldanmayınız,kimse sandığınız kadar mutlu değil hayatta,en önemli şey sabırlı olmak