Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli dediğin kimseyi sevmez, sevgilisi olamaz..

fatih76

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Dün gece bir programda Şarkıcı Hande YENER'in röportajı girdi star tv' de şok oldum.Muhabir soruyor ''sevgiliniz var mı'', ''yeni aşk var mı'' diye.. Şarkıcı Hande YENER cevap veriyor: körmüyüm,topalmıyım,sakatmıyım tabiki benimde sevgilim olacak.. Peki şarkıcı Hande Yener hanım ben görme engelli birini gördüm sevgilisi vardı. Şarkıcı Hande YENER engellilerin sevgilisiz olarak öldüğünü zannediyor heralde..

Iş te türk toplumunun engelliye bakış acısı sanki engelsiz doğma elimizde ya kader ..

Milletimiz vicdan sahibidir her platformda engelli ye yardım etmesini bilir engelli hakları dendiğinde mangalda kül bırakmaz en çok engellinin yanında o olur. Ama vurdu mu da tam vurur. Sonuçta insanız kimse o bedenin içindeki ruha bakmıyor. Engelli de nefes alır sever sevilir aşık olur ayrıştırmaya ne gerek var?Asıl engelli Hande Yener gibi bakış açısına sahip olan bireyler. Ha üzülüyor muyum bu tarz yaklaşımlara HAYIR çünkü ben ve benim gibi düşüncede olanlar biz çookkktaannn aştık bunları.

hande yener; zaten kör topal sakattır kendi oğlunun kucağında ( müstecehen yerinde )poz veren bir anne

Ben şu anda yürüme ve konuşma kısıtlı bir bireyim.Belki birkaç yıl sonra düzelecegim.Kendimi dev aynasında görmüyorum ama bu insana kesinlikle yemin ederim dönüp bakmam insanın güzelliği içine yansır.O yüzden bu sözleri kaideye almana degmez.
Herkese Saygılar

Asıl engel insanın düşüncelerinde. Bu gibi insanların varlığından korkuyorum. Merhamet sevgi iyi niyet yoksunları

bir çok ünlüyü bizlerin durumuna düştüğünde ne hale geldiklerini gördük..ama onlar kendi camialarındaki ders niteliğindeki şeyleri bile göremiyor..kaldı ki bizleri görsünler.. örneğin ibrahim tatlıses.. dansöz olmayan programı azdı,bir kurşunla dünyası değişti..Daha fazla Allah demeye,şükretmeye başladı.Oda biz gibi engelli artık..ama hande yener gibiler arkalarında pof poflayanlar oldukça pembe bir dünya da yaşamaya,sadece kendileri varmış gibi yaşamaya devam ederler..ta ki,onlarında başına bir kaza gelip bizler gibi olana kadar.. hani sorsan derler ya,herkes bir engelli adayıdır diye..laf onlar...

İyide bu tip insanların konuşmalarını niye bu kadar kaale alıyosunuz ki ?
Doğruluk payı olabilir, varsayalım ki doğru bunu aşağılar derecede neden söylüyosun.
İnsanların kalbini kırarsın farkında olmazsın.

asıl hande yener gibi bir düşüncesiz ebleh olmaktansa kör topal sakat olmayı tercih ederim kaldı ki böyle bir sanatcı müsvettesini de çok ciddiye almamak lazım ... ayrıca aşık olmak biraz daha nasiple alakalı bir durum o yüzden biraz durun bekleyin ayrıca saçma sapan insanlarla birlikte olup üzülmektense zamanını bekleyip bir ömür beraber olacak kişiyi beklemek daha manttıklı bence ...

mami junior neresi doğru kardeşim bence yanlış.çünkü ibrahim tatlısesin bi sevgilisi var murat göğebakanın bi sevgilisi var..Hande Yener biz engellileri diğer organlar olmayıp yatakta sadece kafamızı hareket ettirebiliyoruz zannederek konuşmuş bence..

fatih kardeşim bana mı yoksa diğer mamiye mi söylüyorsun bilmem ama ibrahim tatlısesin veya diğer sanatcıların süper egoları yüzünden çoğunun evliliği fazla sürmedi ama benim etrafımdaki evli engellilerin evlilikleri maşallah sapasağlam bu işler engele paraya bakmıyor çok şükür, nasib denilen şey çok daha bunların ötesinde bişey ayrıca sadece yatakta kafasını hareket ettiren birinin bile sevmeye ihtiyacı var sonuçta hepimiz insanız ve sevmeye sevilmeye bir anlamda muhtacız daha zor durumda oldukça engelin yüzdei daha fazla olunca bu durum değişmez bence ...

fatih 76 hande yeneri savunmayın lütfen,onun sizin yazdığınız gibi düşünmesi bile sakatlıkt bi düşüncedir bence.ibrahim Tatlıses ve murat göğebakan'a gelince bilinmez onların sevgilisi gerçek sevgilimi ama işin içinde para,konum varsa sevgilide satın alınabilir.biz bizi bu halimizle Canı gönülden kabul edenlerle ömür geçirmemiz dileğiyle

@fatih76,

Saydıgın isimlerin maddi durumları iyi olmasa sence kimse bakarmı , bakarda yüzde 1 ile 3 ihtimal.
Bakın ben olmaz demiyorum olur ama çok düşük ihtimal ve malasef insanların da %90 ı böyle düşünüyor.
Oraya çıkan insan her doğrunun her yerde söylenmeyeceğini bilmesi lazım, burda ince ayar bu olmalı.
Yoksa bizde biliyoruz bizim gibi engelli insanları herkesin sevemeyceğini, maddi gücü olanları ve ufak engelleri olanları ayrı tutuyorum.
Senin dediğin de doğru ama elden bi şey gelmiyor malasef.

evet halk sayesinde bi noktaya gelmiş insan gayet akıllıca hareket etmeli,(bu kişi akılsızlar grubundanmış tabi),yinede içlerinden geldiği gibi konuşsunlarki bizde onları tanıyalım dimi:)

Mami Junior;

olması zor olsada zor olan herşey güzeldir bence ayrıca engel yüzdesi fazla olanlarında evlendiğini gördüm durumları da o kadar iyi değil yani bence böyle maddeleştirmemek lazım sevgi aşk farklı bir durum biraz daha ,en azından benim için öyle bu romantik hayalimi yıkmayın :b

@mami junior

yazdıklarında yüzde yüz haklısın valla ama bi eksik artı:küçük engelin bile olsa göze batıyor..

Bir de ''Hande Yener'i savunma'' diye yazan arkadaş ben savunmuyorum ki hatta akşam izlerken herkesin içinde yerin dibine girecektim neredeyse.... Bir insan düşünmeden topluluğa nasıl böyle konuşabilir ben onun şokundayım hiç birilerini kırabileceğini düşündü mü acaba..

çok yıllar önce sinan çetinin bi röportajını okuduydum orda:cafe de otururken bi bayan görmüş(oda başka bi masada oturuyomuş) beğenmiş yanına gitmiş,tanışıp sohbet etmişler ayrılmadan önce tekrar haberleşmek üzere ayrılırlarken önce bayan kalkmış ve bayanın aksayarak yürüdüğünü görünce verdiği röportaj ''arkama bakmadan gittim'' yazısıydı.ve ben birdaha onun hiç bi filmine gitmedim,show da proğramları vardı izlemedim,yani bizde kendimizce bu zihniyetlere tepkimizi gösterelim

Hande Yener'i savunsam bu başlığı açmam..Bu başlığı programı izleyemeyen herkesin şarkıcı Hande Yener'i tanıması için açtım..Aslında hakaret var tüm engellilere, Şafak Pavey dava açamaz mı bu şarkıcı Hande Yener'e..

''Hande Yener biz engellileri diğer organlar olmayıp yatakta sadece kafamızı hareket ettirebiliyoruz zannederek konuşmuş bence..''.yanlış anladım mutlaka. Fatih76

zeycancinar;

sadece kafasını hareket ettiren felç geçirmiş arkadaşlarımızda var..lütfen düşünerek konuşalım onları incitmeyelim...

İşte o kör,topal,sakat derken o bütün engellileri o şekilde düşünüyor bırak sevgiliyi yaşama zorlukla tutunabilen biri olarak görüyor bizleri. Yani sen nasıl anladıysan bravo sana sen sınava girsen bundan başka bi anlam çıkar deseler 100 alırsın valla zeycancinar...

engellilerin arasında bile malesef ağır engelli bu ,biz farklıyız ayrımı varken sağlam insanın bu ayrımı yapmamasını beklemek de zor hakkaten ...

mami23082;

BENCEDE MUHAMMET BEY HERKESİN SEVMEYE VE SEVİLMEYE İHTİYACI VARDIR
engel derecesine bakmaz fatih bence bu noktada çok yanılıyorsun :( Jojo MOYES'İN senden önce ben kitabını okumanı tavsiye ederim insanın ufkunu genişletiyor...
artık kimseyi takmıyorum isteyen istediği gibi düşünsün kimse umurumda değil Allah elbet ki bilir en doğrunu anlımıza yazılan olur
SAĞLICAKLA KALIN:eek:

''Hande Yener biz engellileri diğer organlar olmayıp yatakta sadece kafamızı hareket ettirebiliyoruz zannederek konuşmuş bence..zaten böyle zannederek konuşan birisinin zeka seviyesi de ortadadır zeycançınar..

ya arkadaşlar neleri takıyosunuz kafanıza ya,boş işler bunlar, geçin bunları :D

Şu sanatçıdaki bakış açısına bakarmısın; adamın bi ayağı aksıyor 10 cm kısalık var diye sevgilisi olmayacak mı

Üst Alt