Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli dediğin kimseyi sevmez, sevgilisi olamaz..

Arkadaşlar lutfen ama gene de sizi anmis biz sagirlari adam yerine koymamis. ( cok ta tin) . He bu hatunun sozune bakin bi engelliler kimsenin aklina gelmiyo demeyin. :) Saka bi yana neyse buraya yazmak mubah değil;:)
Yelpaze kaybol..:)
Selma adam olmayana bizde bu şekilde guleriz:)
Yarın dava açayımda dünya kaç bucak görsün şu kadın...Sağırları saymamak neymiş:)

belki bugün dinç, sağlıklı, şöhret sah,b,
15 cm topuğun üstünde takır takır geziyor ama o da yaşlanacak, beli bükülecek, belki gözleri görmez olacak. 70li yıllarda paraya para demeyen şöhretlerin 2000li yıllarda otel odalaında tek başlarına sürünerek öldüklerini çok gördük. Allah'ın yarattığını hakir görmek aciz görmek, zavallı görmek kulundan önce Yaratan'ın gücüne gider. Bu yolun sonu hayırlı değil

dostum sende sağırlık yok.. maşallah herşeyi duyuyosun sekmiyor :):)

::(umut)::;

twitterdan bahtım da zatı şahaneleri ben öyle bir insan mıyım ya öyle bir deyim var demiş.. Bu kadar pişkinlik PES..
Kişisel olarak zerre umrumda değil ama her ağzı olan böyle konusuyor ya yazıklar olsun..

Kasap ayrimcilik yapma cixs cixs:) kapi gibi raporum var:p

Kültürel sefalet içinde debelenen ve son derece ucuz bir insan görünümlü canlı organizmayı ciddiye alıp yorum yapmak için harcanan zamana yazık!

Böle hayata dar bakan çok insan var.kariyer ve etiket geniş düşünmeye yetmiyor malesef.bu tarz insanları kaale almam ,dinlemem bile.yaşam tarzımda,düşünce ve eylemlerimde hiç bir etkileride olamaz.

Böyle basit insanların sözlerini kafaya takmayın bence. Söylenen bir sözü önemsemek için önce söyleyenin kim olduğuna bakmalı. Cahillik en kötü hastalıktır.

buyucum cak elden valla haklısın herkes engellı sagırlar degıl tası tasıtırlar adama sagırsın derler bırazıcık engellı olmaya kalksak kımse bızı engellı saymaz bısey sorunca kendın anla anlamıyosan defol gıbısıne ya
kımsenın sevmesınden once kendımızı kendımız sevelım varmı baska
kendını sevenı herkes sever sevmeselede kndımızı severek mutlu olalım

Teşekkürler shukufe desteğin için. Sağırın halinden sağır anlar. :)

Engellileri hor goren cok insanlar var onlar aptal olduklarinin farkinda bile deyiller kendilerini bi halt sanan zavallilar takilmiyalim hayat guzel

Yazık hande yenerde kendini bi B..... sanmışya artık daha ne diyim ben.

hande yener engellilerden özür diledi

HANDE YENER ÖZÜR DİLEDİ
07 Kasım 2013 Perşembe 22:35
Ünlü pop şarkıcısı Hande Yener sahne aldığı bir program sonrası gazetecilerin kendisine yönetmiş olduğu “Sevgiliniz, yeni aşk var mı?” sorusu karşısında ”Sakat mıyım? Kör müyüm? Topal mıyım? Tabi ki benimde sevgilim olacak.” şeklinde cevap veren Hande Yener’e engelli vatandaşlarımızdan gelen tepkiyi ByTurco.com internet gazetemizin manşetine taşıyarak Türkiye’nin gündemine taşımıştık.
Kendisine gelen tepkilerden dolayı özür dilesi gerektiğini yazan haberimiz sonrası twitter hesabından yaptığı açıklamayla ünlü popçu Hande Yener engelli vatandaşlarımızdan özür diledi.

ByTurco.com internet gazetemizin haberi sonrası gazetemize özel bir demeç veren ve tepkilerini dile getiren Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Merdan,Hande Yener’in tüm engelli vatandaşlarımıza bir özür borçlu olduğunu ifade etmişti.
Haberimiz sonrası bir çok internet gazetesi ve sosyal medyada Hande Yener’e duyulan tepkinin büyümesi üzerine ünlü popçu twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tüm engelli vatandaşlarımızdan özür diledi. 13 yıldan beri ilk defa böyle bir gaflete düştüğünü, eski bir lafın aptalca ağzından çıktığını belirtti.
Capture a.PNG

bence bu bir terbiyesizlik hande yener özür dilesede şahsen affetmiyorum

Özür dilemesi bir incelik ve biz de bu nezaket karşısında kayıtsız kalamayız. Kültüründen (düşünce sistematiğinden) kaynaklı bu çarpık düşüncelerin dile gelmesi, içinde bir yerde saklanmış olduğunu gösteriyor. Nitelikli bir insanda bu tip düşünceler asla barınamayacağı için niteliksizliğini (çirkinliğini) de teslim etmek zorundayız.

Ozurdilese ne olurki insanin fikri neyse zikri de odur ben sahsen affetmiyorum gercek dusuncesini soylemistir

hatice75;

ben haticeye katılıyorum insanın zikri ne ise fikri odur

Alllah'ım yarabbim yaaa nelere takıyorsunuz.Özür dilemiş insan gibi açıklamada yapmış neden bu kadar ön yargılı oluyorsunuz anlamıyorum.Hepimiz gerek aile içi gerek toplum içi bu tür olaylarla karşılaşıyoruz.Yeri geldiği zaman eşiniz dostunuz bile sizi inciltecek ağır söz söyleyebiliyor,onlara da bu kadar tepkili yaklaşabiliyor musunuz.Eşiniz ise onu bu sözden dolayın boşayacak mısınız?.Arkadaşınız ise arkadaşlığınızı mı? bitireceksiniz.Hayır!.Ne yapıyorsunuz sizden özür diliyor ve sizde affediyorsunuz.Hande Yener'in farkı ne burda,oda özür dilemiş onu da affetseniz ne olur sanki....

Ve hic suphem yok engelli olmayan insanlarin % 80i %90 i hande yener gibi dusunceye sahiptirler zihniyetleri aynidir

sgurkan;

bakın hanfendi kimse takıntı yapmıyo karşınızdaki kişi sevmesemde topluma mal olmuş bir birey teyzenin kızı degil

by_poverx;

Asıl aile daha önemli benim için onların söyledikleri beni daha çok üzer;affetsem de izi kalır.Ama dış bireylerin ne söyleyip ne söylemedikleri umurumda bile olmaz,unutur giderim..

Takilmiyorun zaten bizleri kirdigini dusunup ozur dilememistir

öncelikle şunu belirteyim nedendir bilmiyorum ben bu kadını ilk günden beri sevemedim yaptığı ve söylediği herşey gözüme batıyor ama bu söze bu denli tepki göstermekte yersiz bu kalıplaşmış bir cümle ve acıda olsa %100 doğru kafamızı kuma sokmakla dünya düzelmiyor ilişkilerimizdeki en büyük engel malesef engelli oluşumuz kendimden örnek vereyim sağlıklı olduğum zamanlarda birden fazla ilişkim oldu ve o dönemlerde maddi sıkıntı içerisinde olmama rağmen kız arkadaşlarımda aileleride evliliğe gayet sıcaktı şuan 3 yıllık bir birlikteliğim var maddi olarak çok rahatım lakin para bi boka yaramıyor kızın ailesi bu ilişkiyi asla onaylamıyor onu geçtim benim ailem dahi istemiyor benim eş olabileceğime kimse inanmıyor kız arkadaşımda o denli umudu kestiki bu yıl üniversiteye başladı işin özü ne kadar engelliysen toplumda o kadar adamsın herkes bizim için onlarda insan tabiki yuva kurmaya hakları var der ama iş kendi evlatlarına geldimi değişir ne kız verirler ne gelin alırlar acı ama gerçek bu

demirc;
Alın benden de o kadar bir dert :(

beni brütüslükle suçlayan arkadaşlar olur o yüzden şunuda belirteyim sevdiğim insana sarılıp onun sıçaklığını hissederek mışıl mışıl uyumak varken gecenin bu saatinde sıkıntıdan internette geziyorum emin olun en az sizin kadar bende bu durumdan nefret ediyorum lakin benim nefret etmemle toplum düzelmiyor

Evet toplum duzelmez kesinlikle yapcak bisey yok

İnadına sevin kardeşim :) taşmıyız kardeşiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :)

hatice75;
Ve hic suphem yok engelli olmayan insanlarin % 80i %90 i hande yener gibi dusunceye sahiptirler zihniyetleri aynidir

eee o halde ne yapıcaz, bütün türkiyeden özürmü bekliyeceğiz :)) özür dilemese ne olacaktı. ?
bir daha sahnelere çıkamıyacakmıydı.? televizyondan kovacaklarmıydı. ?

körmüyüm, topalmıyım yerine. ELİM YÜZÜM DÜZGÜN, GÖZLERİM RENKLİ, BACAKLARIM SÜTUN GİBİ deseydi kendi engelimizi hatırlayıp yine özür bekleyecekmiydik. kadının demek istediği tamda buydu. niyetininde bu olduğunu bildiğiniz halde bu alınganlık niye.
sokakta. körmüyüz topalmıyız laflarını yüzümüze söylesemeselerde, bakışlarından anlamıyormusunuz onlarada özür diletiyormuyuz.

bırakın bu saçmalıkları.

bu sözlerinden önce yani hakaretinden önce hande yeneri severdim artık sevmiyorum.gelin hep birlikde hande yener hakkında hande yenerin alehine hakaret davası açalım birlik olup haddini bildirelim

Üst Alt