Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Erkek dediğin engellide olsa sağlam bayanla evlenir; ben kendim olarak engelli bir bayanla evlenmeyi düşünmüyorum.Çünkü engelli bir bayan bana iyi hizmet edemez \o/
bebish_5;
engelli meselesi olmasa da zaten herkes dış görünüşü bakmıyor mu önce, içiniz peygamber olsun ama tipin yoksa kaybettin dünya gerçeği bu.
ya hiç gülesim yoktu akşam akşam beni güldüzdünüzsedatgedik;Gardaşım inan yazıdan bişey anlamadım.Çok karışık yazmışsın kusura bakma..
neyse hayat bu yaşamaya devam önce kendi haline şükretmeyi öğrenmeli arkadaşlar ben şahssen kısmet falan bilmiyorum ama benim gbi bir engelli bir bayanla evlenmek isterim unutmayalım hiçbir insan başka bir insanı eleştirmemeli hiçbir insan dört dörtlük bir insan değildir. saygılar...Geçenlerde burdan bir bayanla tanıştık oda engelliydi sadece whatsapp den görüştük kamera falan açmadı ama resimlerle falan ortopedik engelliydi sanırım sağ ayağı bilmiyorum kac santim kısaymış herhalde ben gayet iyi bir ilişki isterken yok şçyle yok böyle zamanla kendini uzaklaştırdı benden aramızda 450 km var mesafe olarak ancak anlıyorumki oda engelsiz bir erkekle çıkmış daha önce şuan askerdeymiş ayrılmışlar tekrar birliktelik kuaracak gibime geliyor bana